red bandana

Endelig er enda en langdag over. Kjenner at dette kommer til å bli et langt år med tre lange dager i uken. Jeg blir så utrolig sliten av å sitte på rumpa i åtte timer og lære om masse forskjellig. Så klart er det noe som er gøy, men så har man det som ikke er det miste interesant og da blir dagen lang. Nå har jeg akkurat spist middag så nå skal jeg ut å øvelseskjøre litt. Er ikke så veeeeldig lenge igjen til jeg skal begynne å ta kjøretimer så må få øvd meg så mye som mulig. Har til og med startet å lese til teorien *klappklapp*! 

Genser BIK BOK // Bandana Hellas // Bukse Gina Tricot

 

Fotballkamp

Hei!

Blir bare en kjapp oppdatering siden jeg egentlig er på vei ut døren. I dag skal vi spille kamp i Trysil, som er et godt stykke unna, så dette blir nok den eneste bloggingen i dag. Er ikke helt sikker på når jeg kommer hjem enda, men det blir nok så sent at ingenting annet enn sengen frister. Nå må blir jeg hentet, vi blogges!

GOD NATT

God kveld! Nå sitter jeg godt plantet i min egen seng med dynen rundt meg. Det har vært en kjempefin helg på Breisjøseter med Tina, og jeg har kost meg masse! Tror kanskje jeg skal opp dit igjen om to uker for å jobbe mer, men det er ikke helt bestemt enda. Helgen har gått superfort og alt har vært veldig fint. Savner allerede at det er helt stille rundt meg, den friske fjellluften og alle de hyggelige menneskene som kommer og går. Savner til og med å vaske rommene der! Haha, det høres kanskje litt rart ut, men jeg liker meg veldig godt der oppe. Jeg blir så rolig og jeg slapper totalt av når jeg er der oppe! Dere skal få flere bilder senere.

Nå skal jeg ta en skjapp dusj før jeg hopper i seng. Må opp tidlig selv om vi ikke starter før 10.25 i morgen. Må jo ta buss♥

Idyll på fjellet

Hei! Nå har vi akkurat fått pause til halv fem og vi er ferdige med å vaske og gjøre de andre tingene her oppe på Breisjøseter. I dag er det et selskap her, så det blir en del å gjøre og jeg vet ikke når vi er ferdige. Det tar jo tusen år å laste opp bildene her, så nå er det en stund siden vi fikk pause. Er her oppe med Tina og vi reiser ned igjen i morgen. Egentlig er det litt trist, for akkurat nå begynner jeg å komme inn i rutinene her oppe igjen, og jeg kunne godt vært her en stund til. Men jeg får bare dra opp igjen en annen helg å jobbe litt. 

I dag er det også kjempefint vær, noe det ikke pleier å være når jeg har vært her de andre gangene. Så dette er bare bra! Nå skal vi slappe av litt før vi starter på igjen med middags forbredelser. Vi blogges!

ARMY SWEATER

Hei!

I dag var min andre langdag og jeg er allerede dritt lei. Blir så utrolig sliten av å tilbringe åtte timer på skolen, tre ganger i uken. Jaja, nok om det. I morgen drar jeg og Tina opp til Breisjøseter der vi skal jobbe. Det var jo der jeg jobbet i sommerferien i fjor også, så det blir koselig. Det er nett der oppe, men tviler på at jeg orker å dra meg med dataen for bare en helg. Så enten blir det mobilblogging eller så blogges vi på søndag. I morgen har vi tre fritimer, så kanskje jeg blogger litt da også, hvem vet.

// BIK BOK

Ukeplan skoleåret 2013/2014

God kveld!

Fikk en kjempegod ide etter at jeg leste bloggen til Erica Kvam (l0ve.blogg.no). Hun hadde laget en kjempefin ukeplan og da tenkte jeg at det skulle jeg også prøve. Selvfølgelig funket ikke de skrifttypene jeg ville bruke, men til slutt ble den fin. Mye bedre med en sånn som er litt mer oversiktelig og lettere å lese enn den jeg fikk fra skolen.  Denne er laget i picmonkey.com og det tar en stund å lage den, så man må bare være tolmodig. 

Hva syns dere?

Nytt kamera

Wohoo, endelig hentet mamma pakken på Koppang, så nå er jeg den stolte eieren av et fantastisk fint kamera! Jeg er overlykkelig, det tar så utrolig fine bilder så nå skal det bli fart på bloggingen dere! Jeg har kjøpt meg et Canon 700D. Kjøpte det på fotovideo.no siden det var billigs der. Med kameraet fikk jeg en 18-55 mm linse som er veldig grei å ta bilder med. I tillegg fikk jeg med en ekstra linse som også tar veldig fine bilder, nemlig 55-250 mm. Dette var et pakketilbud som gjorde at jeg sparte mye penger og fikk en ekstra linse med på kjøpet. Herlig! Kjøpte også en sånn linsebeskyttelse sånn at det ikke blir noen riper i linsen, veldig smart å ha!

Nå er jeg kommet hjem fra skolen, skulle egentlig ha langdag i dag, men læreren var på tur med noen andre fra klassen så det ble en vanlig skoledag. Det var veldig godt med tanke på at vi har tre langdager i uken. Skal se en episode av Dexter nå før jeg begynner med en spansk lekse vi har fått. Så nå er det på’n igjen med lekser og skole. Egentlig er det helt greit, har faktisk savnet å ha noe å gjøre.

Lørdag

God morgen fine♥

For noen dager siden bestilte jeg meg et nytt kamera, og det har kommet til Koppang i dag. Så jeg må få hentet det så fort som mulig. Kan ikke vente med å få tatt fine bilder til bloggen. Det har vært mye iPhone og instagram bilder her og nå begynner jeg å bli passe lei av det. Jeg kjøpte meg Canon 700D, så nå skal det bli fine bilder og fart på bloggen!

I dag skal jeg egentlig ingen verdens ting annet enn å rydde rommet mitt. Det trengs for å si det sånn! Det er klær utover hele gulvet og det finnes ingen orden noe sted. Kanskje jeg til og med gjør litt om her inne. Skal hvertfall,  vise dere bilder av rommet når jeg får det nye kameraet. Kanskje det til og med blir en romvideo, hvem vet!

Hvis dere trykker på om meg lenken på høyre siden, har jeg akkurat oppdatert den. Skal endre header så fort jeg får nytt kamera og fikse litt andre ting på designet. Vet ikke helt om det var helt meg, men det får vi se på.

Om meg

Den 8. februar 1996 kom en jente med kullsvart hår og bollekinn til verden. Etterhvert som årene gikk ble håret lysere og lenger. Så klippet jeg det og siden har det aldri villet bli langt igjen. Da jeg var to år fikk jeg en lillebror jeg som fort ble veldig glad i. Vi lekte sammen hele tiden og var veldig gode venner, noe vi også er den dag i dag! Jeg hadde en klut som jeg kalte for Dy. Denne gikk jeg å suttet på absolutt hele tiden og til slutt måtte mamma ta den fra meg. Jeg var alltid selvstendig og likte og gjøre tingene selv.

Jeg gikk på Opphus skole fra første til sjette klasse. Det var en liten bygdeskole med få elever og etter seks år ble den for liten for meg. Jeg ville ha noe større, få nye vennskap og utvikle meg på en måte jeg ikke fikk til der. Etter jul begynte jeg på Koppang barneskole. Det var det beste jeg kunne ha gjort! Jeg trivdes utrolig godt og fikk nye venner jeg bare kunne ha drømt om så lenge jeg gikk på Opphus. Barneskolen gikk på en, to tre og plutselig sto ungdomskolen for tur. Det var der jeg ble kjent med verdens beste jenter. Jeg kjente dem jo endel fra før, men vennskapet utviklet seg til et veldig nært bånd mellom oss alle og  i dag kunne jeg  virkelig ikke klart meg uten dem. Vi var fem jenter som var sammen konstant på skolen og fant på mye gøy utenom. Jeg hadde ikke vært den personen jeg er i dag om jeg ikke hadde hatt dere og blitt så godt kjent med dere♥ 

Så var ungdomskolen over og et nytt kapittel begynte – Videregående. Jeg og vennene mine valgte alle Studiespesialiserende. Da kom det også to andre jenter inn i gjengen og det ble enda fler fine jenter og være med. Vi har hatt det utrolig gøy sammen og jeg tror ikke at dette året ville vært så bra uten dere! Nå starter jeg snart på mitt andre år på Midt-Østerdal Videregående skole, og jeg gleder meg faktisk veldig. Både til å få noen nye fag og faktisk lære noe nytt. I år får vi velge fag, noe jeg syns var veldig spennende selv om det ikke var så veldig mye å velge mellom. Jeg tror at dette året også vil gå utrolig fort og jeg håper på mange fine minner som jeg kan ta med meg videre.

Denne bloggen er jo et eget kapittel. Den var ikke den første jeg har blogget på. Det har vært utallige andre blogger som alle ble slettet etterhvert som jeg ble flau over bloggnavnet eller syns at blogging ble kjedelig. Denne bloggen har jeg faktisk holdt på med i over tre år. Den 6. mars 2014 blir bloggen fire år! Jeg er ganske stolt over at jeg har blogget såppas lenge selv om det ikke bare har vært bra. Det har vært lange bloggpauser, mange dager der jeg ikke har orket å blogge og det har vært dager hvor jeg har vært et trykk unna å slette hele greia. MEN, jeg har også hatt stor glede av dette stedet. Det er et sted hvor jeg kan skrive akkurat hva jeg vil og når jeg vil. Det er mitt sted. Jeg har hatt dager hvor jeg ikke har gjort annet enn å bytte design, forhåndskrive blogginnlegg og tatt bilder. Jeg har sminket meg i helgene bare for å ta bilder til bloggen for så å fjerne sminken igjen etterpå. Jeg har brukt utallige timer forran skjermen og blogsoft. Men jeg angrer ikke. Bloggen har utviklet seg og det har jeg også. Jeg kommer til å blogge så lenge lysten for å skrive er der, noe jeg håper blir i mange år! 

Vil bare si tusen, tusen takk til alle dere som leser denne bloggen! Det hadde ikke vært det samme uten dere. 

APPLAUSE

Endelig er den nye sangen til Lady Gaga her! Åh, jeg elsker den! Første gang jeg hørte den syns jeg den var litt spesiell, men nå som jeg ikke har gjort noe annet enn å høre på den har den blitt min nye yndlingssang. Gleder meg utrolig mye til det nye albumet hennes kommer ut! Hun er like fantastisk som alltid♥