Siste dagen i april

Hallo alle fine♥

Dro til Elverum med mamma idag tidlig og tilbringte så å si hele dagen der. Er så heldig at skolen vår hadde fri idag! Fikk kjøpt meg noe nytt og fint som jeg kan vise dere i et annet innlegg hvis dere er interesert  Ellers så har vi spist ute idag også, noe som er så utrolig koselig! Blir også bare varmere og varmere for hver dag som går nå, noe som er kjempegodt! 

Det er også snart på tide å farge etterveksten og stipe håret litt. Akkurat nå ser det ikke så veldig bra ut. Skal vente litt til sånn at det blir fint hele sommeren. Er så fint med fint hår når det er sommer, noen som er enige?

Håper alle får en fin kveld, jeg skal ihvertfall kose meg med familien med film 


De tre siste dagene

Har ikke hvert på dataen siden torsdagskvelden, så derfor har det ikke blitt noe blogging. På fredag hadde vi mattetentamen, noe som gikk rett i dass. Herregud så vanskelig den var! Nå kommer mattekarakteren min til å bli enda dårligere enn den er fra før av, og det er ikke så bra. Det var også russedåp og dåpsfest på fredag. Selve russedåpen var helt grei, men festen var ganske bra. Har også hatt besøk av Ragne i helgen, og det var kjempekoselig!♥

Idag har jeg faktisk hvert ute hele dagen og raket løv og gjort litt andre kjedelige ting. Haha, er så flink jeg! Ikveld skal vi grille ute, noe som blir veldig koselig!

Håper dere får en fiiin langhelg alle sammen ♥


Fine Martine under russedåpen. Lånte russelua hun da♥

 Det er helt utrolig nydelig vær ute nå, så har til og med fått litt farge idag! Åh, som jeg gleder meg til det blir ordenlig sommer!

How we do

Heei! Er hos Kaja akkurat nå. Skal på fotballtrening senere idag. Det frister ikke akkurst så veldg mye – med tanke på det fine været som er ute.. Har vel regnet stort sett hele dagen. Fint det snart er sommer!

 

Har fått denne sangen helt på hjernen♥

Mummi maleri

Hadde første utetreningen med fotball idag, og så deilig det var! Er så liten plass å trene på inne, så å komme ut var toppers! Skal lese noe vi har i lekse før jeg hopper i seng. Så god natt alle søte små♥

 

Mit sykt fine mummi maleri. Haha, malte det i kunst & håndtverken. Ble ferdig med det idag, og tenkte dere kanskje ville se? haha. Ble helt sånn passe fornøyd med det. 

Heei bloggen

Hei søte, fine, brae, kule og ikke minst oppdaterte bloggen min? Må si jeg virkelig har hvert flink her i det siste. Vet jeg unnskylder meg en del her om hvorfor jeg ikke blogger, og jeg vet det er veldig kjedelig å lese om. Så derfor skal jeg slutte med det. Jeg blogger når jeg ha tid, lyst og ikke minst når jeg har noe å blogge om. 

Var på en kjempekoselig jentekveld på lørdag med Hedda, Kaja, Tina, Kristin, Live og Johanne. De fineste jentene som finnes? Vi tok faktisk ingen bilder i det hele tatt, så dere får klare dere uten. 


Se den etterveksten da.. Det er snart på tide at den blir borte

Skal ta bilder av et av plaggene jeg kjøpte i London, så skal jeg vise dere det litt senere idag. Nå er det lekser som står for tur, samt litt øving til mattetentamen vi har på fredag..

Blogging er så gøøøy

Sitter å får kjeft av lillebroren min fordi jeg tydeligvis tar for mye kapasitet av nettet. lenge leve tregt nett! 

Ja, har brukt dette bilde før, men nå gidder jeg rett å slett ikke ta noe nytt bilde. Skal på jentekveld imorgen med bestejentene og på søndag skal jeg og familien i bursdag. Vi blogges senere

Chanel – 535 MAY

Engelsk tentamenen gikk vel helt greit idag. Var en smule teite oppgaver, men fikk det beste ut av det. Så lenge jeg har gjort mitt beste, er jeg fornøyd. Var med Kaja hjem før fotballtreningen idag, noe som alltid er like koselig♥ Imorgen har vi forbredelses dag i norsk, og resten av uken går til tentamner. Lenge leve skolen!

Kjøpte meg jo denne kjempe herlige neglelakken på flyplassen. Den er så utrolig fin! Jeg har også sluttet å bite negler, noe jeg nevnte her før. Så nå satser jeg på fine lange negler til sommeren som jeg kan pynte med denne herlige rosafargen! Fargen heter 535 MAY og er fra Chanel♥

Jeg må også ha tidenes styggeste hender…

 

Nå skal jeg være flink å legge meg tidlig, for hater å stå opp så tidlig om morgenen. Bedre å sove noen timer lenger. Gos natt søte lesere♥

Innkjøp fra London – Sminke

Jeg er blitt syk og så klart skulle jeg bli det nå som vi har tentamner hele uka. Da sitter jeg der da, i et helt stille klasserom å snufser. Haha, kjenner jeg gleder meg allerede! 

Lager et sminke, klær og et sko innlegg av hva jeg kjøpte meg i London. Så starter med sminken

Tørr sjampoo, Pan stik (consealer), foundation, En krem med farge, to mascaraer, en neglelakk, to puddere også fikk jeg med de børstene.


Neglelakken er så utrolig fin! I tillegg har jeg sluttet å bite negler, så nå skal jeg få lange fine negler til sommeren. Og da er det innmari fint med den fargen der! 

Resten av innkjøpene kommer senere. Nå skal jeg lese litt før jeg hopper i seng. Engelsktentamen imorgen, haha det blir jo bra!

 

Hva skal du gjøre ikveld?