Går ned med nødlanding

Å, digg med helg nå! Så altfor lenge mellom hver gang.. Kan vel si jeg har sittet å sovet på skolen idag når jeg har hatt tid. Sovet i våken tilstand liksom. Hvis dere skjønner då!

Prøven idag gikk vel helt greit. Eller, det gjorde den nok ikke. Leste gjennom kapittelet i går, og det var det. Må serriøst bli flinkere å forbrede meg til prøver i framtiden. For det er jo egt litt viktig det her. Fint å forstå det nå ja.

Såå må jeg bare si Unnskyld for alle Iphone bildene her på bloggen! Men som noen av dere kanskje har fått med dere så har jeg klart å rydde/rote bort kabelen. Så da blir det ingen bilder med speilrefleksen desverre. Jeg må finne den igjen snart, for det irriterer meg også. Nå kommer enda noen Iphone bilder fra idag. Enjoy:


Elsker matte. ALGEBRAAAAA♥


De fine tøflene til Hedda♥


Oioioi. NydelegFine Hedda som her et smilehull på den ene siden! Å rompa mi

Og så skal dere så se det fineste bildet som noen gang er tatt av meg og Hedda. Vi er så flinke til å pose:

Døøøøøør

Vi snakkes

nynorsk facebook

Hihi, enda en liten oppdatering til dere søte♥

Måtte bare fortelle der noe superduper kult! Jeg, Hedda og Lisa hvertfall (kan hende det er fler) har byttet ut bokmål Facebooken med nynorsk! Så da står alt på nynorsk! Hvor kult er ikke det a? Vi kommer til å bli super duper gode på det nå! Også i stede for å poke folk så heter det dulte eller noe. HAHA, dør vær gang! Love it♥


Kjempefin uten sminke

Nu må jeg hoppe i seng! Eg skal på skulen i morgo! Eg likar at Nynorsk er så kult! 


Fin dag

Da er jeg hjemme igjen! Deilig med innetrening nå kjenner jeg! Handlet noen småting, sånn som shampoo, balsam, hårspray, deodorant osv. Sånne nødvendige ting hvis dere skjønner! Sitter her å koser meg med te, Costume og ostebriks (eller noe) en perfekt avslutning på en fin dag!


Ble så sliten og så varm av å gå oppover mot lisa. For så klart skal hun ha tusen oppoverbakker til der hun bor! Flytt!


Dette er nam dere!

Heh, nå kom jeg akkurat på at vi har en jævelig samfunnsfagsprøve imorgen. Har egentlig gått rundt å tenkt på den i hele dag, men så har jeg glemt den, så nå jeg øve! Hih, jeg er så flink på å forbrede meg til prøver å sånn!

 

Hva har du gjort idag?♥

Jeg er flink

Oi, oi. Flink til å blogge her ser man. Uff. Unnskyld for duperdårlig oppdateringer i det siste, men så har nettet vært borte fra mandag til onsdag så da var ikke det min feil!

Nå skal jeg snart ned å spise, så skal jeg fikse meg, så skal jeg ta buss og til slutt er det skolee♥ Det var bare tull.. Er begynt å bli utrolig lei av skolen nå. Syns ikke vi lærer noe som helst. Det vi gjør er å spille poker, snakke, bråke osv. Fin klasse!


Digger selvutløseren på Iphonen. Og hvertfall når man får med hele steinen og ikke oss


Fineste Tinamor

Nå må jeg skjappe meg. Vi blogges♥

Yay

Da er nettet tilbake. Å da blir det jo blogging på dere! Meen, ikke så mye akkurat nå, fordi jeg sitter her å øver til en prøve vi har på fredag.

Nå skal jeg skjekke face, bloggene jeg leser og så skal jeg øve. Etter det kanskje det blir litt sims? fyfader for et spill. Blir avhengig med en gang man starter opp igjen… Dritt

Åh, fint..

Vi blogges!♥

Har ikke nett

Hei! Unnskyld for null blogging etter at jeg kom hjem fra Oslo. Men nå er det sånn veiarbeid ved oss å så har de vært så flinke at de har gravd over nettkabelen. Så vi har ikke nett hjemme. Nå vet dere hvorfor: )

Sitter på skolen og har Kunst og Håndverk akkurat nu. Og disse pcene her går det ikke ann å ta bilder meg. Så dere får et inlegg uten bilder right now. Men dere overlever, sant? Nå får jeg vel komme meg tilbake til arbeidet, er jo ikke meningen å blogge nå, heh. Vi blogges når jeg får igjne nettet: )

 

blogger jeg leser

Dette kan bli spennende om jeg klarer å huske på alle! De er ikke i rekkefølge av hvem som er best osv, bare ramser dem opp. Here we go:

Fotballfrue, tcmn, tuvaw, voe, annais, kristina anderesen, caroline maria, robinlarsen, l0ve, sophieelise, livingdoll, fanny, haawt, martheborge, hedda, mne, noralba, hanne madeline, julia nyland, explode.

 

Det var da noen av dem. Hvis det er fler jeg kommer på etter hvert så legger jeg dem inn. Nå er jeg ferdig med engelsker og jeg skal snart hoppe i seng! Blir desverre ikke noe innlegg om hva jeg kjøpte  går. Men de kommer senere!

flink som gjennbruker bilder. Sparer på miljøet vettu!

 

Hvilke blogger leser du?

Herlig dag

God Kveld søte♥

Jeg har hatt en super duper dag idag! Fått kjøpt meg så utrolig mye fint! Så jeg er happy! Nå sitter jeg i sengen å setter sammen engelskpresentasjonen, sånn at den er done! det blir deilig å slippe å tenke noe mer på den! Puh, har vært endel stress med den, så dette blir deilig!

Har ikke så mange bilder å dele med dere, og alle er tatt med Iphonen – siden kabelen til kamareat mitt er gone.. Men dere dør vel ikke av litt dårlig kvalitet? Det er vel egt bare Iphone bilder som er på denne bloggen uasnett, så hva er galt da?


Kan si så mye som at denne jakken ble med meg hjem fra Gina Tricot idag. elsk på denSpiste deilig cæsar salat på Bølgen Og Moi 


Beste kusinen♥

 

Dere får se innkjøpene imorgen satser jeg på. Da jeg kommer hjem. Men det kommer jo helt an på om jeg finner kabelen, så da må jeg vel rydde da? God natt alle sammen, vi blogges imorgen♥

 

Har du vært på shopping idag?