Mobilblogg: Nittiårs feiring – outfit

Har akkurat kommet hjem fra en super feiring av oldemoren min som ble 90 år! Hun er fremdeles en vakker, sprek og ikke minst veldig snill oldemor. Det var mange fine taler, sanger og bilder som ble vist frem. Gratulerer med dagen som er på tirsdag!

Dagens anntrekk kan jeg legge ut senere, må få det på igjen og ta bilder til dere – så nå får dere nøye dere med to iPhone bilder fra før vi dro. Hva har du gjort idag?

Kjolen er fra BikBok og skoene husker jeg ikke helt.

Mobilblogg: Strandlivet

Hei! Har ikke hatt tid til å blogge nå, for alt har gått i ett. Også er ikke nettet så veldig bra alle steder – så der jeg sover er det ingenting. Men nå fikk jeg sneket til meg en plass med nett. Idag har vi vært på stranden og brunfargen begynner å komme sakte men sikkert:-)

Nå skal hele familien grille og kose oss. Vi snakkes!

Sommerfugler på veggen

God morgen♥ Etter at jeg våknet idag har jeg ligget en time å bare sett ut av det lille vinduet som er på rommet her jeg sover. Solen har skint inn her og det har vært så fint! Idag drar vi videre, noe som blir litt trist. For her kunne jeg godt vært lenger! Det er så mye fint å ta bilder av, også er det så utrolig koselig her! 

Også er det så fine sommerfugler over døren 

Nå skal jeg ned å være litt sossial. Vet ikke helt når vi drar enda, men om det er en stund til, så blir det sikkert litt mer blogging. 

Dagen i bilder

Nå har vi kommet tilbake fra den lille turen vår. Vi var på et sted som heter Risøbank. Det var et sted med kjempefine hus og en fin strand rett ved. Vi var ikke der så lenge, for vi måtte inn til byen for å handle litt mat og andre nødvendige ting. Selv benyttet jeg muligheten til litt shopping. Så nå har jeg kjøpt noen nye bikinier som jeg sikkert kan vise dere senere. Nå skal vi snart begynne å grille – noe som blir veldig koselig!

 Nettet er også litt tregt her jeg sitter, så bildene har  brukt år og dag på å laste opp. Vi har nå spist middag og snart er det dessert – jordbær med fløte. NAM. Kos dere ikveld alle sammen
Krøller i regnet

Halo. Kom frem hit vi skulle sent i går natt, så har sovet lenge idag. Her vi er er det helt nydelig! Så fint og koselig hus! Vi spiste frokost og så dro vi ut med en båt. Været var ikke akkurat så mye å skryte av – det var tåke og regn i luften hele turen. Men hyggelig var det. Har tatt en del bilder som jeg skal dele med dere. Får se om jeg rekker å laste opp alle nå eller om jeg må ta det senere. For nå snart drar vi inn til Mandal sentrum eller noe. Hva gjør dere idag?

 

Nå håper jeg Kaja er fornøyd, har ikke rettet håret idag. Og så har jeg vært ute i regnet, så fikk enda mere krøller og fall i håret enn det jeg pleier. Wohoo.. Bildene ble også litt små, men det er pga webkameraet. 

Mobilblogg: gøy i bilen

Heei!
Akkurat nå sitter jeg plantet i baksetet og kjeder livet av meg. Denne turen her tar alt for lang tid og jeg er virkelig ikke i humør for en biltur på mange mange timer.. Jeg er rastløs og veldig utolmodig på å snart komme frem – noe vi ikke gjør før om en stund.. Heldigvis har pappa kjøpt kjeks og sjokolade, så da har vi noe å gjøre!

Vi har jo med tråløst nett i bilen og jeg skulle egentlig blogge fra dataen – men så klart funker det ikke. Fint, flott, hallo! Har også vært innom en resturant, men det var det ikke så mye god mat, så det endte med at jeg spiste masse stekte poteter og litt salat. Aldri mer potet – stappmett!

Nå skal jeg finne øreproppene mine, sette på høy fin musikk og så skal jeg se ut av vinduet noen timer. Noen som har lyst å ta over? Vi blogges når jeg kommer frem. Forhåpentlivis er det nett der vi skal være, så da vil dere bli oppdatert.

Jeg hater å pakke

Er det bare jeg som ikke klarer å pakke? Jeg får det aldri til. Tar alltid med meg så alt for mye. Så det ender opp med at jeg ikke bruker halvparten av det jeg har pakket med meg. Sånn som nå skal jeg være borte i to uker. En uke på vestlandet og “en” uke på Norway cup. Bare i den ene baggen er det mer enn nok for disse to ukene. Bah, dette er så vanskelig! Tar med meg så mye av alt. Masse topper, gensere, bukser osv. Jeg hater å pakke!jeg har gitt opp..

Nå må jeg skynde meg å pakke ferdig, Uansett hvor vanskelig det er. Så må jeg hoppe i dusjen og så er jeg klar til å dra. Tar med dataen, så satser på at det blir blogging selv om jeg ikke er hjemme. Vet ikke hvor mye tid jeg får til å blogge på, men en liten oppdatering innimellom er bedre enn ingen, er det ikke? Dessuten kan jeg jo mobilblogge – selv om det er kjedelig og tar lang tid. Alt for lang tid..

22 juli – ett år siden

Idag er det akkurat ett år siden terrorangrepet på Utøya og i regjeringskvartalet. Tiden har gått så fort, men likevel så sakte. Jeg tror alle husker hvor de var på denne dagen bedre enn noen andre dager. Selv var jeg på vei hjem fra Mart’n på Koppang. Jeg satt på toget med broren min og så ringen mamma. Hun sa jeg det hadde sprengt en bombe i Oslo. Mer visste vi ikke da. Etter at vi hadde gått av og satt oss i bilen hørte vi på radioen at det var skyting ute på Utøya. Unge mennesker var drept. Uskyldige mennesker var drept. 

Vi som ikke mistet noen nære kan ikke engang tenke hvor vondt det er. Å miste barnet, kjæresten eller et annet familiemedlem. Det er så fryktelig. Det var uvirkelig! Jeg har sittet å sett på minnekonserten og den var så fin. Vi vil aldri glemme ♥

Norge står sterkere enn noen gang før. Vi står alle sammen. Kjærlighet er så mye mye sterkere enn hat. Hvil i fred alle dere som mistet livet 22 juli. Vi vil aldri glemme dere fine engler♥

Hvis en man kan vise så mye hat, tenk på hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen

 

Jeg skal…

Jeg skal slutte å bite negler. Det er så innmari ekkelt, også har jeg så lyst på lange fine negler.

484205_421248554562800_100000329774646_1437702_225959485_n_large

Jeg skal ikke drikke brus. Det er jo ikke så bra å drikke brus.Det ødelegger tenner, helse og det jeg er egentlig litt lei av det.

Tumblr_lwbbdemc1y1qi23vmo1_500_large

Jeg skal bli mye flinkere til å trene. I det siste har jeg jogget masse,drevet med noen styrkeøvelser osv. Det er så godt når man er ferdig med en økt og man er fornøyd med seg selv. Det er en av de beste følelsene som finnes.

Tumblr_m39njige3p1r93wiqo1_500_large

Jeg skal bli mye flinkere til å spare penger. Ikke bruke dem opp på noe jeg egentlig ikke trenger. 

Tumblr_lk0nhwuseb1qj0sn2o1_500_large

Jeg skal bli flinkere til å være med vennene mine. De er de beste som finnes.

317065_10150314943040899_592380898_8376177_1023525661_n_large

Jeg skal bli flinkere til å verdsette de små tingene i hverdagen.

22166223135474702_egc5h7kd_c_large

Jeg skal danse mye mer på fest. Det er så gøy

X_5c99b848_large

Jeg skal bli en flinkere blogger. Bloggen min er egentlig veldig viktig for meg, selv om det kanskje ikke alltid virker sånn.Men her kan jeg jo skrive akkurat hva jeg vil, og jeg kan dele meninger, opplevelser, nedturer og alt mulig med dere. 

Tumblr_m2wnw2puj01qikf1go1_500_large

Jeg skal bli skikkelig brun når jeg er i syden nå.  Det har jeg virkelig bestemt meg for. Jeg pleier som regel bare å bli litt brun/gul aktig. Men denne gangen skal jeg gjøre alt i min makt for å bli så brun som mulig. Elsk på brunfarge

441858-11-1342219227304_large