Morgenkåpe

God morgen! Tenkt at 2012 faktisk er over om bare noen få timer? Syns det er så trist å tenke på, for året har gått så utrolig fort! Men jeg har fått så mange gode minner jeg kommer til å huske for alltid♥ Om ikke så lenge kommer tre babes hit. Vi skal fikse oss sammen før vi drar til Mykleby og feirer det nye året. Tror det blir veldig veldig bra! 

Jeg har ligget å dratt meg i mange timer idag, så nå er det på tide å stå opp. Skal prøve å få til lit blogging før vi drar ut. Hvordan skal dere feire nyttåraften?


Følte ikke for å ta så mange bilder av hvordan jeg ser ut akkurat nå. Glemte å ta av sminken i går, så er helt svart rudt øynene og litt hoven i annsiktet. Veldig fint! Fikk denne “morgenkåpen” til jul, og edn er såå fin og god! Også er den litt classy da, haha♥ Tusen takk hvertfall

Stygge rettetang

Hadde en kjempefin kveld igår med masse fine mennesker♥ Nå skal jeg bort til Momo og Biss (farmor og farfar) og spise middag med familien som har kommet på besøk. Det blir kos! Min beste venn er også død, nemlig rettetangen. Plutselig ville den ikke funke mer og bestemte seg for å være jævelig mot meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med håret mitt nå, så får se hva som skjer. Vil helst legge meg ned på gulvet å skrike, gråte og kaste den i veggen, men vet at det ikke hjelper noe. Kanskje den bare må få litt tid, så kanskje den våkner igjen?  Nå må jeg løpe, snakkes!

julefrokost

Æææ, har så sykt mye overskrifter med jul i seg nå at det snart holder. Men men. Det er jo bare jul en gang i året. Har spist god frokost med familien i dag og snart skal jeg hoppe i dusjen før jeg går tur med hundene. Tar sikkert med kameraet, så da får dere bilder.
Jeg ELSKER Greengate koppene og skålene vi har. De er de fineste i verden!

Første juledag

Dette var altså i går. I dag har vi ikke pyntet oss, og godt er det. Er lei av å måtte finne ut hva jeg skal ha på meg, sminke meg så fint jeg klarer og sette på hår sånn at det ser fint ut. Blææ. Deilig med noen sminkefrie dager nå. så er det på’en igjen om to dager da det er tradisjonell fest på Mogrenda og når jeg skal feire nyttårsaften med masse fine folk. Gleder meg♥

Juleaften 2012

Startet dagen med å finne julestrømpen full av godteri nede i stuen, så bar det opp i sofaen med dynen og der satt vi og ventet på at Tre nøtter og Askepott skulle begynne. Etter dette gikk vi ut i låven og lette etter fjøsnissen. De små ble jo såå glade for å finne nissen i høyet. Vi ga han grøt og sang noen sanger før vi gikk inn igjen. Senere på dagen var vi ute med hesten og tente fakler. Det var kjempekoselig♥ De små måtte også pakke opp noen gaver før vi spiste middag, for de var så utolmodige. Haha. 

Vi spiste kjempegod middag og etter det var det pakke påning. Er kjempefornøyd med alt jeg fikk! Er også så koselig å se på når andre åpner pakker de har fått av deg. åh, koselig ♥ De fleste bildene er av kjolen min, men det får gå. Er ikke alle som vil på bloggen, så det respekterer jeg. Nå skal jeg hoppe i dusjen og inn i finstasen enda en gang. Vet enda ikke hva jeg skal ha på meg, så det kan bli spennende. Har dere også på fine klær førstedag?

Kjolen er fra Bik Bok

Fineste juleaftenen

Har hatt en super kveld med familien min. Kunne ikke fått det hyggeligere♥ Nå har jeg tatt av finstasen og hoppet i pysjen. Skal se om jeg orker å se en episode av Vampire Diaries før jeg sovner. Dere får bilder og jeg skal fortelle mer i morgen. Håper alle sammen har hatt en supersuper kveld og fått alt de ønsket seg♥ God natt og sov godt alle sammen!

Julemorgen

Noe av det koseligste med julen er julemorgenen. I år er det masse små barn her som gjør det enda bedre! Våknet halv åtte av at de løp rundt og skulle se på tv, og etter det har jeg ikke fått sove noe mer. Men det gjør ikke noe, for nå får jeg mer ut av dagen. Vi har vært å sett etter julestrømpen, spist litt godteri og nå skal vi sette oss godt plantet forran tven. Elsker å se igjen Tre nøtter til askepott, Reisen til julestjernen og alle de andre obligatoriske filmene man bare se i julen. Håper alle sammen får ern super juleaften♥


Her er noe av det som var i julestrømpen

 

Long hair

God kveld♥ Har akkurat tatt inn hestene og nå skal jeg bare slappe av sammen med familien. I morgen kommer alle som skal være her på juleaften, så da blir det fult hus. Vet ikke om jeg får til å oppdatere så mye akkurat i morgen, men skal prøve så godt jeg kan. Skulle forsten nevne Fredrik. Så ivrig etter å få være på kjendisbloggen, woho. Han er kjempesnill, søt og singel, så jenter, ring han!♥ Absolutt en god gutt!

Fikk låne extentions av SIlje som jeg skal bruke på nyttårsaften, og måtte prøve dem ut i dag! Og herregud så fint og langt håret mitt ble! Har sååå lyst på langt hår selv, uansett om det er ekte eller ikke. Det er så fint! Vurderer sterk å gå til innkjøp av extention selv. Er så lei det slitte, korte og ikke minst stygge håret mitt. Får se hva jeg gjør. Det er jo ikke akkurat så billig heller…

Mitt rom – detaljer

Dette er noe av det som finnes på rommet mitt. Dere skal få ordentlige bilder når jeg har ryddet ferdig her. Skal bare rydde og vaske i hele dag tror jeg, og så sakl vi spise middag hos farmor og farfar som blir veldig koselig! Ha en fin dag alle sammen♥