Konkurranse

//Sponsede produkter

 

For ikke så lenge siden mottok jeg en pakke fra Yves Rocher. Denne gangen inneholdt pakken en haug med neglelakker. Disse er sommerlige og freshe og kan kombineres med veldig mye. Du finner alle neglelakkene HER. I tillegg har de en konkurranse som du finner HER, hvor du kan vinne skjønhetsprodukter og neglelakker. Jeg skal også ha en konkurranse, som du finner nederst i innlegget. Lykke til!

For å være med på konkurransen på bloggen må du legge igjen e-post og navn, samt å fortelle om ditt beste sommerminne. Vinneren trekkes om en uke og blir kontaktet på e-post. Det du kan vinne er disse fem neglelakkene under + en overraskelse! Lykke til! 

Jeg vil..

Jeg vil reise. Se hele verden. Oppleve andre kulturer. Oppleve mer av det jeg har sett. Se ting flere ganger. Bli kjent med nye mennesker. Gjøre ting jeg ikke trodde jeg kunne. Finne skjulte skatter. Se nydelige hvite strender. Se alle menneskene som vi deler jorden med. Jeg vil bli noe. Jeg vil jobbe med noe som inspirerer meg. Jeg vil klare alt. Jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vil kjenne den friske luften på høye fjell. Jeg vil gjøre livet godt for andre mennesker. Jeg vil lære meg et nytt språk. Løpe et maraton. Lære meg en ny sport. Jeg vil svømme med delfiner. Jeg vil snorkle med korallrev og fine fisk. Gjøre en ekstremsport. Jeg vil klatre i fjell. Jeg vil la andre vite hvor mye de betyr for meg. Jeg vil gjøre frivillig arbeid.

Jeg vil danse i regnet. Se på at solen går opp og ned. Jeg vil plante et tre og se at det gror. Jeg vil lage en fest for alle vennene mine. Jeg vil like rødvin. Jeg vil høre på nydelig musikk. Jeg vil vinne i lotto. Danse til jeg får vondt i beina. Le til jeg får krampe i magen. Kjøre avsted til et ubestemt sted. Bo i utlandet. Lese fantastiske bøker. Lage drømmehjemmet. Bade i en foss. Sovne i gresset. Plukke blomster. Jeg vil lære å kjenne meg selv. Gjøre noe fordi jeg har troen på det. Spise piknik i parker. Møte personer jeg bare kan drømmer om. Kjøre berg og dalbane. Gifte meg. Ri på elefanter. Dra på romantiske ferier. Besøke gamle bygninger og slott. Hjelpe noen i nød. Sove under stjernene. Se filmer. Lage noe fra bunnen av. Lære noe nytt. Jeg vil utfordre mine største frykter.  

Det er så utrolig mye jeg vil. 

//Bilder fra weheartit