Innkjøpene

God kveld alle søte lesere♥ 

Nå er jeg i skikkelig godt humør. Hører på fine sanger og snakker med fine folk. Så da er allerede kvelden min super! Egentlig så skal jeg ikke blogge nå, for jeg må skrive ferdig den engelske artikkelen til i morgen. For det fant jeg ut for noen timer siden. Men så har jeg så klart ikke gjort noe med det før nå. Så da skal jeg grave meg ned i sofaen og nørde noen timer med engelsk før jeg køyer. Siden klokka er stilt en time tilbake er dagen allerede ødelagt. Selvom jeg kan sove en time lenger imorgen ellernoe, så blir det feil uansett..

Først skal jeg dele to finefine sanger til dere.

Hater lyset om kvelden. Alt blir gult. Også når man bruker Iphone kan man vel ikke forvente at de ikke blir gule? Meen, skal bare si at håret ikke er så gult i virkeligheten. savner kabelen til kameraet mitt..


Elsker baksiden på genseren/toppen. Fra BIK BOK


Bluse fra BIK BOK. den har sånne åpne armer. Fiin


Kjole fra BIK BOK.

Også kjøpte jeg en øyensbrynpenn og to tubetopper. En fra Gina tricot og en fra BIK BOK. Begge i svart. Var ikke så mye, men jeg syns det var fint. Nå jeg skrive ferdig engelsken. Vi blogges i morgen♥

I sminkepungen min

Hei, nå har jeg akkurat kommet inn fra en ridetur. Det trengs skjønner dere, for hesten min er litt (VELDIG) tjukk.. Kan vel si det er min feil men. Nok om det. Idag har jeg vasket deler av huset, sånn at det ble fint. Og jeg føler meg flink. 

Og siden jeg egentlig ikke har noe annet å blogge om, skal jeg vise dere hva jeg har i sminkepungen min. Jeg bruker ikke alt hver dag, men det er det jeg liker best osv. Ellers så har jeg andre ting jeg putter oppi når jeg vil ha noe annet der. Men just nu er det dette:


Den er så full at jeg ikke har sjans til å lukke den. hehe


Her er foundations, concealer, booster osv


Her er solpudder, pudder, glow ting osv


Her er øyenskygge, eyeliner, blush og øyensbrynsting


Her er parfymen, leppestift, mascara, vippetang osv.

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen. Så skal dere på innkjøpene senere i kveld. Stay tuned♥ Beste lesere

Yves Rocher Spa

Blogger litt her jeg sitter nå. Mamma og pappa ser på en kjedelig film jeg har sett før, så gidder ikke følge med der. Leste gjennom e-posten min i stad, å da hadde jeg fått en mail fra Yves Rocher med månedes produkter jeg kan teste. Å så klart ville jeg teste det! Så da kommer det til meg innen en uke. Dere kan lese om neglelakkene her.


Her er det jeg skal teste ut. En dusjolje, en arganbalsam og en peeling. Så dette blir gøy. 

 

 

Overskrift.no

Oi, dårlig blogging.. Også må jeg skuffe dere enda en gang. Rekker ikke legge ut innkjøpene. Så det får vente til imorgen. For nå sitter jeg helt dø i sofaen

Også var det en som lurte på hva de merkene på armen på Litt prikker å sånn. Det er bare skrift. Tina som skrev Tina med store bokstaver. Så vet dere det..

 

Er så deilig å bare sitte i shorts og stor stor t-skjorte. Men såklart så ville jeg på Halloweenfest. Men sånn går det når man har fine foreldre som ikke liker fester. Haha. Neida. Ellers så har Morten lagt ut outfit. Dere burde virkelig ta en titt. Vi blogges imorgen

Litt prikker og sånn

God kveld alle søte♥ Litt lite blogging i det siste kan man vel si. Men jeg har ikke hvert hjemme, å da gidder jeg nesten ikke blogge. Nå er jeg hos Kaja, og hun snakker om rumpa si. Og den er fin! Mehe. Vi var i Rendalen med, Live og Olaug. Tiende klasse der hadde sånn forestilling! Å de var flinke daa. 

Nå er Kaja så flink at hun rer opp sengen, for jeg skal natte her i natt. Koselig♥ Imorgen drar jeg og Live til Rena etter skolen. For vi skulle jo egt vaske, men det ble ikke noe av nå likevel.. Men vi overlever. Så da tar vi litt sol, kjøper godteri, koser oss og så tar jeg antageligvis enda et hull i øre. Vi får se.

Kose meg med kameraet til Kaja i sted. Her er noen fine bilder av meg akkurat nå. Håret er det forresten Hedda som har lagdt. HVa syns dere?


Tommel opp. Det bare kommer automatisk..


Hedda var fliink♥

Men nå skal vi legge oss. Skal jo på skolen imorgen.. Legger ut hva jeg kjøpte enten imorgen eller lørdag. LOVER♥


Hamar next

God morgen! Nå må jeg skynde meg. For så drar jeg til Hamar. Jeg trenger nye innefotballsko osv, så da drar jeg når jeg har muligheten. Dette ble ikke noe særlig bra innlegg, men da vet dere hvorfor jeg ikke blogger før i kveld. Ha en super dag alle sammen! Viser innkjøpene når jeg kommer hjem.

Nu løper jeg. Vi blogges♥

Videregående dag liksom

Hei hei bloggen♥ Neida, ble litt teit.. Idag har vi hvert på Videregående å sett på hvordan det er der osv. Var jo der i fjord også, men nå var det litt anderledes. Var egt helt greit der idag. Vet jo fra før av at jeg skal gå studiespesialisering, men så klart er det gøy å sjekke ut andre linjer også!

Siden ikke vi begynte før halv ti idag dro jeg, Hedda, Live og Tina en liten tur på Påtårn. så det er derifra bildene er. Og fra da Tina lånte Iphonen i timen.. Men nå skal jeg nerde litt tetris, fordi jeg er kul. Så blogges vi senere!


Liker at vi er trøtte


Tidenes bilde av meg. Jege r sykt trøtt og ser virkelig ut som en bolle… De andre er fine da


Kosar øss på Helse og Sosial


fin 1


fine 2


fin 3


fin  4

Nå må jeg se om jeg kan finne meg noe å spise. sulter egt ihjel. men bare utsetter det. Blogges

Selvdigger #1

Hei søte♥ Heldig for meg at jeg har verdens beste bror (noen ganger). For siden jeg ikke har noen mulighet til å få lagt inn bildene fra kameraet mitt til dataen, så fikk jeg låne dataen hans i stad sånn at jeg fikk lagt dem inn! Super glad nu! Håper han er blid de andre gangene jeg spørr ogsåå!

Så her kommer noen virkelige selvdigger bilder av meg.. Eller så har dere vel savnet bilder som ikke er tatt med Iphonen? Så her får dere en del! Enjoy:


HALLA FOLKS. Rett opp i annsiktet mitt. Haha


jeg er virkelig kul. ler

Ellers så har jeg ikke gjort så utrolig mye. Imorgen skal vi på Åpen dag på Videregående. Satser på at det blir bra! Gleder meg hvertfall! Og på fredag skal jeg og Live til Rena. For der har vi fått vaskejobb. Så da skal vi kose oss litt der før vi finner ut hva vi gjør!

Men nå skal jeg nørde litt CoD. Ble helt gal på det etter jeg var på LAN. Stakar facebook, blir visst nødt til å foråde den litt. Siden jeg klarer meg litt uten. Vi blogges

 

Spiller du Call of Duty?

Good Morning

God morgen. Aner dere hvor vondt det var å stå opp klokken seks idag bare fordi jeg skal på skolen? Selvom jeg sov i nesten tolv timer i går + i natt så var det den værste morgenen noen gang. Sovnet faktisk når jeg sto i dusjen – det sier jo litt.. Ellers gikk det helt greit å skrive engelsk i går, så da er det bare å levere førsteutkastet i dag. Puh, aldri digg å sitte med lekser når man er trøtt. Dette var meg i går, mens jeg gjorde engelsken.. Haha. 


Hey hey hey. Null sminke er digg


Tommel opp for engelsk..

Nå er det frokost. Vi blogges senere idag