My weekend

Hola Amigos/amigas! Hahaha måtte bare skrive det. Vet dere hva eller ? Jeg har vunnet i en konkuranse på http://sweetlemons.blogg.no/ Åhh, jeg ble glad. Det eneste jeg vet jeg har vunnet er sminke, men hva det jeg vet ikke. I dag har jeg hatt Gunnhils herpå besøk for hun skulle ri. Hyggelig!

I hele helgen har jeg vært hos Synnøve. Vi har hatt det utrolig bra. Og er en av de beste helgene som jeg har hatt på kjempe lenge. Så dette skal gjøres igjen.

Her er noen bilder fra balldagen og helgen. Enjoy:


Tina, Synnøve og meg. ♥ For et glis jeg har


10 A mot 10 B. Husker ikke hvem som vant men.


Hun til venstre er bare verdens beste ♥

 

Også på lørdag så kjedet vi oss og da satt vi en stund på Omegle. Så da dukket disse kjekkasene opp. Se hvor sexy de er da:


For et smil….♥ -.-

Men nå har jeg ikke noen flere bilder, jeg skal ta enda flere bilder neste gang det skjer noe. Også har jeg begynt å se gjennom spørsmålene dere har spurt om. Det er en del så Takk til alle som har stilt spørsmål. Dere kan enda spørre HER. SÅ nå skal jeg gjøre ferdig noe forberedelser til tentamen på torsdag og fredag. Jeg bare elsker tentamner♥

 

Ønske liste

Her er da ønske listen til jul. Så mamma og pappa. Les hele innlegget:

Bik Bok

 


Bik Bok

 

GHD Midnight Collectoin  ( ØNSKER MEG MER ENN NOE ANNET)

 

Canon Speilrefleks  Åhh ønsker meg det og rette tang utrolig mye!

 

Ønsker meg så klart mye mer. Sånn for eksempel IPhone, IPod, sko, smykker og sminke men de to siste her står helt klart øverst så ønskelisten min å år. Å noe som er ganske fint er at jeg har bursdag bare to måneder etter jul, så det jeg ikke får til jul, kan jeg ønske med til bursdag!

Men nå skal jeg skrive ferdig en stil om Punk. hmm. gleder meg!

 

-Anne

 

Like hell

Hallo! Nå må jeg blogge raskt. Jeg har en DEl å gjøre til i morgen. Skrive et brev i engelsk og spansk. Gjøre ferdig Mat & helse permen, norsk/ samfunnsfag skrive brev om krig og en stil om Punk. Jippi. Kjempe lite å gjøre. Skal bare se ferdig One Three Hill så begynne jeg på helvete.

 

Gruer meg allerede. Hvis jeg overlever skal jeg blogge mer til dere.

 

Når man klarer å falle ned fra buss setet er man flink

Hei! I dag har i faktisk begynt med julekaker. Bakte to forskjellige typer. Hørte på jule musikk å tror noen ble litt i julestemning. Ikke sant mamma? Blogging er noe jeg føler jeg blir dårligere å dårligere til. Det er ferre å ferre som er innom bloggen, men det er jo fordi jeg blogger sjeldent da. Kommentarer er det lite av også, men det er jo ikke derfor jeg blogger, Blogger jo fordi jeg syns det er gøy og at det er artig. Så da spiller det vel egt ikke noen rolle?

 

Jeg som satt bak fram på bussen også falt jeg ned mellom setene. Svanhild som tok bilde. HAHAHA ler. Kom meg nesten ikke opp igjen heller. I feel good!

Men nå finner jeg ikke på noe mer å blogge om. Så snakkes!

19 ting om meg

 

God morgen alle søte lesere! I dag har jeg fått både Kakao og boller på sengen. Kjempe herlig. Takk Pappa. Sitter her å kjeder meg å hører på Like A G6 Den er bra! Takk Hanna Som fortalte meg om den.

Nå skal jeg fortelle dere om meg selv. Har nok gjort det før, men alltid bra med en update.

 • Prøver så godt jeg kan å være positiv, men kan til tider være ganske negativ.
 • Elsker vennene mine♥
 • Har verdens BESTE venn: Synnøve♥
 • Elsker å danse, ri og spille fotball. Skal begynne igjen etter jul! Dumme foten min
 • Er veldig flink til å ha vondt. I et bein eller ryggen, hodet eller armen.
 • Mega flink til å bruke opp alle pengene mine på unødvendig mye klær.
 • Er veldig rotete. Rommet ser ut som om det har hvert en Vietnam krig der inne.
 • Yndlingsfarge: Turkis, lilla, svart og Hvitt.
 • Klarer å få alt mulig inn på rommet mitt. Det er stappfullt
 • Ynglingartister: Lady Gaga og Rihanna.
 • Forbilde: Jessica Alba og Rihanna. De har verdens peneste kropp. Så når jeg blir bra i beinet, hodet og alt annet så skal jeg trene, trene trene!
 • Kan sitte å lese en hel dag uten å merke at jeg er sulten
 • Blir hyper hvis jeg ikke spiser.
 • Hvis jeg drikker iskaffe/battery osv. har du en gal utgave av meg
 • Elsker Katter og Hester
 • Klarer meg ikke uten: Musikk, Mobilen, leppomade(aner ikke hvordan det skrives) og puta. så da har du de tre tingene som blir med på en øde øy.
 • Vil bli noe innen lege/sykepleier, men har jo en gård som kanskje skal overtas så må jo tenke på det også.
 • Har et helt greit liv akkurat nå.

 


 • Elsker alle leserne mine♥

Men nå skal jeg rydde litt på rommet mitt. Okei. Det skjer ikke da men. an jo prøve litt da. Åhh gleder meg til i kveld! Kanskje jeg tar med dataen så jeg kan blogge. Får se hva jeg gidder.

 

Outfit 19.11.10

Hei! Jeg blogger nå iallefall. Gleder meg MASSE til i morgen da jeg og Amund skal sitte barnevakt! Vi skal se en film som vi lånte av Tomas, som heter The Rock tror jeg. Håper den er bra! Men i dag har jeg orket å tatt bilder av meg selv. Føler at jeg ikke ser så forferdelig ut nå som jeg har kommet meg litt. Fremdeles vondt i hodet, men det begynner å hjelpe. Så her kommer outfitten min i dag:

 

Øredobber: BIK BOK
Armbånd: BIK BOK
Nøkkel smykke: Glitter
Topp: BIK BOK
Skjorte: Cubus
Bukse: H&M

Men nå får jeg se om jeg kan hjelpe mamma meg å lage pizza. Åhh kjenner magen rumler! HAHAHA. Kan ikke love noe men får håpe jeg kan få blogget mer i helgen. Blogges!

In tha school

Hei!

Nå sitter jeg på skolen i Mat & helse og skriver en stil om en lisstilsykdom. Nemlig fedme. Hører på masse musikk og diskuterer en film jeg Synnøve, Lisa og Gunnhild skal lager. Gleder meg! Dere får se hvordan det blir da vi har lagd den. Gled dere. Det er tidenes beste film å fortjener mange oscarer. HEHE nei.

Men må tilbake til stilen min, Snakkes senere!

Å siden jeg ikke kan finne web kameraet her på denne lille dataen så blir det google bilde! Jippi Så dere skal få se bilder av den fine skolen vår. Siden den er pusset opp!

 

Jaja. eller den ser ikke sånn ut nåda. Det er jo snø og det er benker og mer planter rundt om her.

 

-Anne

 

 

Just a dream

Hallu, dårlig blogger her. Har hvert på skolen i dag å i går å det har ikke vært noe gøy. vondt vondt vondt hele tiden. Men jeg slapper av hjemme så da går det litt bedre. Orker ikke blogge så mye men jeg kommer nok sterkere tilbake med tiden skal dere se!

 

På lørdag skal jeg og Amund sitte barnevakt for seks stykker tror jeg! Gleder meg!

Har ikke på meg noe sminke! joho

 

Men hviler meg litt igjen jeg, Blogges! har foresten fått helt heart på Just a dream – Nelly