Flink blogger

Har hvert helt utrolig dårlig til å oppdatere i det siste, heldigvis var Kaja så snill at hun skrev et innlegg igår. Så det er bare å stille spørsmål HER så svarer de om en uke eller noe.

Har prøver, innleveringer og presentasjoner oppå hverandre nå, så er ganske slitsomt omdagen. I tillegg er det fotballtrening og jeg har en hest som trenger mosjon. Men skal få inn et innlegg her og der! Live kommer forresten hit på fredag, så kanskje vi lager videoblogg? Noen som har lyst på det?


Genser fra Gina Tricot

Nå skal jeg legge meg. Er så sliten og trøtt om dagen så det blir bra! Har også helt utrolig vondt i den ene foten noe som ikke er bra. Er både gym og fotballtrening imorgen og jeg vil trene, ikke ha vondt! SÅ jeg håper det går over til i morgen! Natta alle søte♥

Spør om Anne, vi svarer!

Heihei alle bloggfans!

Siden Anne sliter med blogginspirasjon for tiden, tenkte jeg vi skulle hjelpe henne litt. Derfor kjører vi i gang med en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om det dere lurer på OM Anne og så svarer Hedda, Live og jeg så godt vi kan! Dere får en uke til å sende inn spørsmålene, så svarer vi en gang i neste uke. Hvem vet, kanskje det blir en videoblogg? 

Like pen som alltid..

Spør i vei! Nå stikker vi på fotballtrening!

– Kaja

Away from you

Heihei♥ Kom hjem for en halvtime siden, spiste noe mat og tenkte jeg bare skulle slappe av. Men neida. Kom på at jeg burde gjøre ferdig innleveringen og øve litt på naturfagsprøven. Heihopp! Så nå sitter jeg på gulvet, ikke spør om hvorfor, og drikker kakao. Er lov å være litt usunn når man har masse lekser som skal gjøres. Så nå skal jeg være flink å jobbe! Er faktisk litt gøy når man skal lage film. Selvom temaet jeg har valgt ikke er helt like lett, Paris på 1860 tallet, haha.

Kaja viste meg forresten en kjempefin sang idag, dere må høre på den! Finfin♥ Away from you – Tje Austin


Genseren er fra Bik Bok
Har jo ingen inspirasjon når det kommer til noe jeg kan blogge om, så hvis dere har noe dere vil lese om så sleng det ut! 
Noe dere vil jeg skal blogge om?

Before i die

Nå sitter jeg å jobber med en innlevering i norsk, ikke akkurat det som er morsomst å jobbe med, men det funker. Mange andre bloggere har skrevet sånne Before I Die innlegg, så tenkte jeg skal gjøre det samme siden jeg har null bloggsinspirasjon for øyeblikket. Noe dere vil jeg skal blogge om?

 Alle bildene er fra weheartit

 

 

Ukens spørsmål #2

Hvilken linje skal du og vennegjengen din gå på?
Jeg, Kaja, Live og Tina skal gå på studiespessialisering på Midt Østerdal vgs, mens Hedda skal gå Idrett på Elverum. Det blir veldig trist når hun ikke går sammen med oss

 

Har du noen spillelister på spotify?
 Ja, har skrevet to innlegg med de. Dere finner de HER og HER 

 

Hva har du gjort i vinterferien?
 Jeg har hvert på Tynset, sovet hos Live, gått på skitur, hvert på rideturer og bare slappet av 

 

Hvilken shampoo og balsam bruker du?
 Jeg bruker Sunsilk. sånn rosa 

 

Hva heter lillebroren din?
Han heter Haaken Elfin

 

Hvor skal klassen din på klassetur? 
 Vi skal til LONDON! Åh, er alt for lenge siden jeg har hvert der nå så det blir utrolig bra! Gleder meg noe helt utrolig mye til det!

Tumblr_lzyjk1wyf91qenpeoo1_500_large

Noe dere lurer på?

Hjemme igjen

Bloggfraværet mitt i det siste skyldes at jeg har hvert borte, og tenkte jeg ikke skulle blogge da. Vi dro til Tynset på torsdag og sov der en natt. Det var veldig koselig! Etter det dro jeg til Live igår. Vi så film, spiste mat og jobbet litt med en presentasjon. Flinke.

Nå har jeg sett tre episoder av Greys Anatomy og skal snart starte på den fjerde. Etter det skal jeg være flink å jobbe litt med presentasjonen og øve litt på en prøve – selvom det er vinterferie! Er så misunnelig på alle de som startet vinterferien sin igår, mns jeg og mange andre starter på skolen igjen på mandag. Da begynner alle leksene, prøvene og presentasjonene. Mas mas mas…

Bruker et gammelt bilde jeg har brukt før fordi kameraet er strømtomt og jeg finner ikke kabelen til Iphonen. Vi blogges

Dagens outfit

Jeg har enda ikke pakket, så må hive meg rundt å pakke i full fart nå. Hadebraa♥


Skjorte: Bik Bok // Topp: Zara // Tubetopp: Gina Tricot // Bukse: Gina Tricot // Sko: Converse


Siden det var finvær måtte conversene på, selvom de er gamle og stygge blitt


Fin torsdag

God morgen mennesker! Kom hjem så sent igår at jeg ikke orket å skru på dataen, hadde forresten ikke nett heller, så det var ingen vits. Men nå skal jeg blogge litt, flink som jeg er!

Ute er været helt utrolig fint! Det er helt blå himmel og knall sol! Åh, hvor herlig er ikke det? Er så godt å vite at det snart er vår, snøen smelter og det er ikke lenger så utrolig kaldt ute! Pakke bort alt som har med vinteren å gjøre – boblejakken, vinterskoene, luer og skjerf. Og ta fram tynnere jakker, shorts og lette sko. Kjenner jeg virkelig gleder meg til det!

Fant verdens rareste vær sang på youtube istad, så deler den med dere. Hør på den over her eller trykk HER. Den er ganske så spessiel så, haha

Nå skal jeg pakke litt og hoppe i dusjen før vi setter nesa mot Tynset. Vi blogges senere♥

#2 Min spilleliste – Wild Ones

Hoho, er vel en ganske så god stund siden jeg la ut spillelisten med rolige sanger? Men det får bare gå, legger ut den med litt mer fart her nå. Også finner dere den med rolige sanger HER. Er noen litt gamle sanger her, men noen av dem blir man aldri lei av. 

Du finner spillelisten min HER

Tumblr_lzr6yyeaqy1rn8c9to1_400_large

Det var veldig deilig å gå tur idag, også veldig koselig! Nå skal jeg slappe litt av før jeg kanskje gjør litt på en norskpresentasjon, bah kjedeligste tingen i verden.. Men det må gjøres


Ut på tur i finværet

Heihei, tenkte bare å slenge inn et lite innlegg før jeg stikker ut. Skal på rypejakt, haha. Så da må jeg bare finne klær og alt annet nødvendig, så er de her snart. Været er forresten helt nydelig, strålene sol og ikke så veldig kaldt heller. Blir sikkert en fin dag. Hva skal du idag?