Innkjøp fra London

Hei! Nå er påskeferien over for denne gang og jeg er tilbake på skolen. Jeg har hatt en superfin påske med venner, kjæresten og familie. Har jobbet litt og vært på fest. Jeg har jo egentlig hatt to uker fri nå med tanke på at vi var i London uken før påske. Tenkte at jeg skulle vise dere innkjøpene fra London nå. Det ble ikke så veldig mye siden jeg ikke hadde så mye penger å bruke der nede. Men det er jo kanskje like greit. Fikk ihvertfall med meg noen kjempefine ting hjem!


Kjoler fra Forever 21 // Shorts fra Topshop // Bikini og bikinitruser fra Victoria’s Secret // Smykke fra Primark // Bodyspray fra Victoria’s Secret // Parfyme fra Tax Free // Øyenbrynspenn fra Clinique. I tillegg kjøpte jeg en genser fra Primark og et par lave hvite Converse som jeg ikke har bilder av. 

LONDON

Hei! Nå er jeg snart på vei til Hamar og skal sove hos kjæresten min til i morgen. Da går turen videre til London! Åh som jeg gleder meg! Det blir så utrolig fint å komme tilbake dit. Hvert år drar alle andreklassingene på skolen på klassetur til London, og endelig er det vår tur! På hotellet må jeg betale for nettet, så vet ikke helt om jeg gidder det enda, men det finnes jo alltids gratis nett på cafeer og restauranter. Så kanskje det kommer en liten mobilblogg i av og til. Jeg tar ihvertfall med meg kameraet så bilder blir det når jeg kommer hjem på fredag! ♥

Som vanlig har jeg brukt kjempelang tid på å pakke. Jeg får det virkelig ikke til. Kofferten er allerede alt for tung til at jeg kan kjøpe noe som helst i London. Så nå må jeg kjappe meg å gå gjennom alt en siste gang. Det er virkelig helt umulig.. Genseren har jeg fått av mamma og den er fra Lindex. Jeg syns den har så utrolig fine detaljer. Knappene og glidelåsen gjør at den ikke blir så kjedelig

 

 

long time no see

Hei! 

Nå har jeg hatt tidenes bloggpause uten at jeg har noe god unnskyldning. Forklaringen er rett å slett fordi jeg er lat og ikke gidder å blogge. Når jeg virkelig har tid til å ta bilder og sette meg ned, finner jeg alltid noe annet å gjøre. Så sånn har dagene gått fra forrige gang jeg postet noe på denne oppdaterte bloggen. 

Denne uken har vi innlevering, prøver og framføring – så tiden strekker ikke til å skulle gjøre alt mulig annet. Så istedenfor å se noen episoder av Suits bestemte jeg meg for å prøve meg på et innlegg. Det virker så lenge siden jeg satte meg ned å skrev her – noe som faktisk også stemmer ganske godt. Heldigvis er jeg ferdig med alt tullet i løpet av morgendagen og det kommer til å bli så ut godt! Neste uke drar vi til London og uken etter er det påskeferie! Kjenner at det trengs nå. Nå skal jeg tilbake til Tower of London og sosiologiprøven, vi blogges om ikke så alt for lenge.