beklager!

hei!

Jeg skal bare si at jeg ikke får lagt inn bildene av hva jeg kjøpte i går. Det er pågrunn av at jeg ikke kan finne kabelen til kamerat. Så unnskyld.  Og så kommer svar på spm i løpe av uken. Men nå har jeg Synnøve på besøk. så da blir det ikke noe blogging.

Husk å melde dere på blogg vs blogg HER. Ha en fin dag dere!

-Anneee<3

meld dere på blogg vs blogg

Hei og hopp!

Neida, overskriften er litt tullete. Leste akkurat et innlegg der det var en som klagde over at det var så mange "fjortiser" som hadde sått seg blogg for å skrive om håret, å sminke å sånn. Å at de hadde så mange skrive feil! Who cares? Ikke jeg. Jeg er ikke veldig fjortis heller. Men det må jo få lov til å legge ut en Outfit uten om at alle skal klage! det er jo mange som syns det er artig å se hva andre har på seg.:-)  Men nok om det!

Jeg skal ha en blogg vs blogg. Vinneren får link på 5 innlegg å 10 kommentarer. Så da håper jeg bare på at det melder seg på mange. Jeg trekker ut fen stykker, Så er det opp til dere å stemme hvem dere syns fortjener å vinne! Så MELD DERE PÅ:-D

Jeg legger ut bildene av hva jeg kjøpte i morgen. rekker ikke laste dem inn på dataen nå. Men har tatt dem.: )

Meld dere på!

-Anneee<3

Måndens sanger

Heisann!:-)

Nå har jeg tenkt å fortelle dere hvilke sanger jeg har hørt på mest denne månden. Altså i Mars. Det er noen men det går greit.

Rihanna feat Will.I.Am – Photographs<3

Cherly Cole – Fight for this love<3

Taio Cruz – break your heart<3

Jason Derulo – in my head

Dht Feat Edmee – Listen to Your Heart<3

 
Timbaland feat Katy Perry – if we ever meet again<3

Jeg kommer ikke på flere. Men nå får jeg ta bilder dere. Så da sier jeg bare Snakkes!

-Anneee<3

30.mar.2010

Hei søtinger!
 I dag har jeg vært på Hamar å Shoppet masse! Bilder kommer på neste innlegg. Må bare ta dem først. Hehe. Men jeg har kjøpt masse fint, syns jeg da. Å jeg kan trykt si at lommeboka er tom. hehe. det er ekko der nede. Vi var også på Peppes Pizza. spiste masse pizza, å den var ytrolig god. Så jeg får vel egt bare begynne å ta bildene jeg da. Hihi. Her er en liten smakebit. Men bilde er tatt med webcam så derfor er det ikke så bra. mens de andre bildene skal bli tatt med kamera.:-)


å som jeg elsker weben min<3   Å foresten, Jeg har Bad Hair Day i dag. Det er bare ikke bra!

Har du shoppet i dag?

BTW: det kommer et innlegg imellom innkjøpene og dette.: )

-Anneee<3

outfit?

Hei! I dag har jeg ikke gjort så mye. Har vært ute å ridd. Det var vel en fin tur. Gleder meg til Trude kommer tilbake. Så kan vi gå ut å ri med Aria og Snorre. Og kanskje Frenja?. Siden mamma sendte Hind til en som skulle hjelpe med å sette henne bedre inn i ett eller annet så fikk vi låne en ny hest… Tokk mange fine bilder av dem i dag. Og de kommer nok sikkert ut her i morgen eller noe.

Jeg tenkte jeg skulle begynne med Outfit. Mye mer! hva syns dere?

Men nå skal jeg spise kyllingvinger å se på film. vet ikke hvordan enda men. Og i morgen så skal vi til Hamar å shoppe! jeg trenger noe som er nytt: )

Så jeg sier bare at vi snakkes!

-Anneee<3

Earth Hour + bilder

Heisann!
Unnskyld for lite blogging. Skal bli flinkere. I dag er det  Earth Hour. Det varer fra kl. 20.30 – 21.30. HUSK: Sku av alle lysene å alt som bruker strøm! det er veldig viktig! Alle burde gjøre det!:-)

Men, her er noen bilder som er tatt i dag. Hehe, har redigert et bilde jeg ble ganske fornøyd med. Hva syns du?


Just smile. Hahaha


Btw. Jeg er et hettemonster! hihi.

Jeg skal foresten snart ha en konkuranse. Men jeg må ha en premie først. Så da jeg har skaffet det blir det en konkuranse. Noe den går ut på er å kommentere den 400 kommentaren. Jeg mangler bare 87. + at det blir noen andre ting.

God påske til alle dere!<3

-Anneee<33