ENDELIG

Hei!

Endelig fikk jeg tilbake skolepcen min! Nå slipper jeg å bruke den gamle dataen som skrur seg av bare laderen så vidt går ut. Den var også helt utrolig treg og når jeg skulle laste opp bilder klikket den helt. Hele denne tiden når dataen har vært på reperasjon har jeg sikkert sittet på den andre dataen i ca tre timer til sammen! Det er utrolig lite til å være meg, og jeg har kjedet livet av meg flere dager. Nå skal det bli andre boller, for å si det sånn! 

Jeg er ikke ferdig på skolen før klokken fire og kommer ikke hjem før klokken er nærmere fem. Hater sånne lange dager. Jeg blir så utrolig sliten av det og all energien min forsvinner. Når jeg kommer hjem vil jeg bare legge meg ned å sove i hundre år, men det går ikke. Denne uken har vi veldig mye som skal leveres inn, så jeg blir nødt til å sette meg ned å gjøre ferdig så mye som mulig i dag. Egentlig vil jeg hjem å sette meg under dyna med en kopp te, se på serier og bare slappe av. Men neida. 

Fin helg

Hei! I helgen var hele familien pluss farmor og farfar oppe på seteren. Der hadde vi en liten feiring av farmor som snart blir 80 år! Hun er så sprek at man ikke skulle tro hun snart er 80. Det var ihvertfall utrolig koselig. Vi spiste god mat og snakket hele kvelden – noe som en veldig hyggelig. Det er alltid koselig å høre om da de var unge og hva de gjorde osv.

Denne uken har hvert litt hektisk så derfor har ikke bloggen blitt oppdatert. Live sov her fra mandag til tirsdag og ellers har uken gått til innlevering, framføring og nå sitter jeg å øver til en prøve vi skal ha i morgen. Heldigvis kan jeg glede meg til fredag da den første russefesten er! Jeg er også blitt syk, så det er utrolig tungt å være på skolen. Det er så vanskelig å følge med når hodet er tungt og vondt, nesen renner og jeg må hoste hele tiden. Håper dette går over så fort som mulig. Det har forresten kommet snø nå. Det meste har blitt borte i dag på grunn av regnet, men det er sikkert ikke så lenge til det kommer mer. Det er så trist å tenkte på at det blir mørkere og mørkere, kaldere og kaldere for hver dag som går nå. Vinteren er så alt for lang!

Jeg hadde på meg verdens fineste fjellsko når jeg var ute for å ta bilder av soloppgangen på setra

Obey t-shirt

God kveld! Nå prøver jeg å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen. Vi jentene skal nemlig feire Lives bursdag – noe som blir kjempekoselig! Men jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal ha på meg. Det ender vel sikkert med at jeg må ta med alle valg alternativene sånn at de andre kan hjelpe meg, haha. Ellers har dette vært en superkjedelig dag. Jeg har ikke gjort noen verdens ting annet enn å spist, spilt kabal og sett litt på Amazing Race. Dette oppsumerer dagen min helt perfekt!

Når jeg kommer hjem fra skolen er det aller beste jeg vet å ta på joggebukse og en god genser eller tskjorte. Når jeg var i Oslo kjøpte jeg meg verdens beste tskjorte fra Obey på Urban . Den er endel for stor, men den er såå god å daffe rundt i her hjemme. Nå skal jeg prøve å bestemme meg for antrekk og så skal jeg se en episode av tigerstaden. Jeg blogger fremdeles på den bittelille dataen som det er umulig å skrive på, så unnskyld for skrivefeil. 

Høstferien

Hei! Jeg har ikke blogget noe den siste uken på grunn av at skjermen på skolepcen er blitt knust. Dette skal jeg fikse i morgen. Nå blogger jeg fra verdens minste data, og det er nesten umulig å treffe tastaturet, så det kan godt hende det er endel skrivefeil her.

Det har jo vært høstferie og jeg har egentlig bare gjort masse gøy! Forrige helg dro jeg og Live til Johanne og Lars Erik på innflyttningsfest. Det var kjempekoselig og leiligheten deres var kjempefin! Jeg har også jobbet litt og slappet helt av noen dager. På fredag dro jeg og Live inn til Oslo sammen med mamma, en venninne av mamma, lillebror og to venner av han. Guttene skulle på Wiz Kalifa mens jeg og Live shoppet litt og vandret rundt i fine Oslo. Jeg fant endel fine ting som jeg skal vise dere litt senere, jeg må bare få tatt bilder av ting og få igjen dataen min sånn at jeg får redigert bildene osv. 

Nå skal jeg finne frem alle skoletingene jeg trenger til i morgen, for da er ferien over. Den har gått så alt for fort og jeg hadde ikke hatt noe i mot en uke til. Nå vet dere hvertfall hvorfor jeg ikke har blogget på en stund. Her er noen bilder fra Olsoturen

 

andre oktober

Hjelp, bloggen ja. Har vel egentlig ingen unnskylding for hvorfor jeg ikke har blogget i det siste. Jeg har vel bare vært veldig lat. Jeg minner meg selv på å bli flinkere til å oppdatere bloggen flere ganger, men det skjer ikke. Derfor får det bare bli med noen få oppdateringer innimellom. Det er jo bedre med noe en ingenting?

TIl helgen skal jeg og Live til Hamar å besøke Johanne og Lars Erik. De skal ha innflyttningsfest, så dit må vi jo. Tror det kommer til å bli veldig hyggelig og jeg skal ta med meg kameraet sånn at jeg har en unnskylding til å blogge litt etter det. Nå skal jeg slappe av litt med en episode av Dexter før jeg legger meg.