Om Meg

Hei! Da skal jeg fortelle litt om meg:

En februar kveld 1996 rettere 8 februar kom jeg til verden. Jeg hadde kullsvart hår og mer husker jeg ikke. Jeg har vokst opp på gård, å jeg bor fremdeles der. Jeg har alltid hvert interessert i dyr. Så nå har jeg en hest og en katt. Men ellers på gården har vi sauer, høner, hunder og to hester til. Hadde en hamster til februar i fjor. Så døde den. R.I.P Nusseliten.♥ Vi hadde også en hest nå til høsten, som vi måtte ta. R.I.P Snorre♥

I dag spiller jeg fotball, danser, driver med sprint trening, rir og elsker vennene mine♥ Kunne ikke klart meg uten dem. Jeg er en positiv jente, men kan til tider være en del negativ. “Kremt”

Denne bloggen ble laget den 6 mars 2010. Jeg har blogget før, men denne er den jeg holder meg ti.

Ti fakta setninger om meg:

 • Yndlings sitatet mitt er: Maybe a part of loving is learning to let go.
 • Klarer aldri å holde rommet mitt ryddig
 • Elsker fotball og dans
 • Klarer meg ikke uten mobilen
 • Avhengig av sukker. Sukkergal hele tiden, uansett tid på døgnet.
 • Har egt mørkeblondt hår
 • Yndlings artistene mine er Rihanna, Lady Gaga og mange fler. hehe
 • Biter negler. Vet det er ekkelt, men klarer ikke slutte…
 • Sover med bamse i sengen min♥
 • Fryser nesten aldri.

 

Kommer til å redigere denne siden sånn at den blir ferdig, men nå må jeg bare lage masse innlegg sånn at det blir meny under header.

Maybe a part of loving is learning to let go

Altså. Bloggingen min er ikke bra. Jeg finner aldri noe å blogge om. Det er utrolig kjipt. I morgen har jeg prøve og innlevering. Så har ikke god tid i det hele tatt! Gleder meg sånn til jeg er ferdig med skolen.

Altså, overskriften stemmer. Det er sånn det er. Man må bare tenke at kanskje det ikke blir noe, men da lærer man jo at sånn er det å like noen…

Jeg syns også at å gå i andres jakker på skolen å ta penger og andre verdisaker bare er teit! Stjeling er ikke noe som er bra! Fant ut at ca femti kroner var borte i dag, å jeg vet hvem som tok dem. Bare sånn at hvis DU leser dette, så er du busta.

Ellers har jeg vel ikke gjort noe annet enn å kjede meg i dag. Også har jeg bakt muffins. Men, nå skal jeg slappe litt av å så skal det jobbes med Norsk folkens! Johoo!

 

Ha en fin mandag videre! Så får jeg se hva jeg orker av blogging!

 

Pinnedyrene mine

Det var noen som lurte på om jeg kunne legge ut bilder av pinnedyrene mine. Å det kan jeg gjøre. Vi har tilsammen åtte stykker. Da vi fikk dem var det vel fjorten tilsammen, men noen av dem overlevde ikke.

Her er litt fakta om dem, hvis noen lurer liksom:

 • Pinnedyrene lever i ca to år.
 • Et fullvoksent pinnedyr er normalt 10 til 15 cm lange.
 • Pinnedyr må ALDRI setter i sollys. Da dør de. Å det vil man vel ikke (men vi har dem i vinduet å de er ikke døde…
 • Matlisten til pinnedyrene: Sitronmelisse, det er det vanligste de spiser. ( våre åtte spiser ca to sitronmelisser i uka, altså de er dyre i matveien det er det vi gir dem. men om sommeren får de bringebærblader). Ellers kan de spise eføy, bringebærblader, løvetann, solbærblader, og roseblader.
 • Pinnedyret er verdens mest populære kjæledyr insekt.

 

Oppsumering:

Det er lett å ha pinnedyr. Man må bare huske på å gi dem mat og drikke. Så klarer de seg selv.

Her er altså våre åtte søte/ikke søte små:

Sånn. Gadd ikke legge ut bilder. Så lagde en liten video av dem. Men nå skal jeg se om jeg kan finne på en outfit for dere.

 

Joggetur, te og kos

God morgen alle sammen! I går var det Koppang Rock City på klubben.. Så da måtte jeg jo dit siden broren min skulle spille. Det var en bra kveld der vi gjorde mye morsomt. Tok ikke noen bilder derfra men låner fra klubben når de har lagt dem ut sier vi.

Ellers i dag har jeg sovet leeenge. Eller en stund da. Så dro jeg ut på joggetur igjen! Det er lenge siden det! Har også hatt en del styrke trening i dag. Bare for å bli i fin form liksom. Hehe. Det er godt med joggetur, men det er enda bedre å komme inn igjen å lage en kopp med te, sette deg i en god stol med et godt pledd og bare slappe av.


Ok. Siden jeg har hvert ute på joggetur. uten noe sminke og kommer inn å søler te på meg, så ser jeg mongo ut….

Tok bilder på turen også, men så klart klarte jeg å miste kabelen til mobilen her om dagen så. Ikke noen bilder fra turen før jeg har ryddet rommet. Å det tar sin tid!

Også var det noen som har spurt om jeg kan legge ut bildene av pinnedyrene våre, å ja. det kan jeg:)

Skole lei sarru

Jeg suger i å blogge…. Skolen knekker meg snart. Vi har så sinnsykt mye innleveringer, mye å skrive å ikke minst presentasjoner. Derfor blogging har kommet litt i ettertid. Siden skolen går foran bloggen..

 


Bildene vil ikke bli større…

Blogges senere. Når jeg har noe å blogge om. Skulle bare si fra om at jeg er skole lei…. Men takk for alle de som er innom selv om jeg ikke blogger.Setter stooor pris på det♥ Takk dere

SavnJeg savner sommeren, da jeg kunne sole meg å bli brun


Savner rideturene med Aria


Savner turene vi gikk


Savner å kunne bli fin på bildene, selv om jeg gjør meg til. Eller ikke det…

 

Men det er så utrolig mye jeg savner. Savner for eksempel da vi var i Paris, Barcelona, Callela de Palafrugell, Stavanger, Egersund, Turen til Ålesund med mamma. + At jeg savner utrolig mye annet. Da er det godt å se på bilder som minner meg om alt det.

Haaken Elfin har forresten bursdag i dag. Gratulerer med dagen:)♥

 


Rena

hei! Nå stikker jeg snart til Rena med Mamma og broren min. Skal på kino. Det jeg driver med nå er å redigere videoen til dere. Altså spørsmåls videoen. Har spilt den inn og redigert halvparten. Lang tid det egt tar!

 

 

Blogges