En anbefaling – Joico hårolje

Hei!

Nå skal jeg komme med et lite tips om noe som virkelig har fungert for meg. Jeg har slitt med tørt hår og slitte tupper veldig lenge. Jeg retter håret mitt hver eneste dag og jeg vet det har mye å si. Jeg har brukt maroccanoil sikkert i to år uten at det har hjulpet meg noe som helst. Så fant jeg en hårolje som jeg er kjempefornøyd med! Denne er fra Joico. Den heter Joico K-Pac Color Therapy Restorative Styling. Jeg har jo ikke farget eller gjort noe med håret på over ett år, så det er jo ikke for å beholde fargen at jeg bruker den, selv om den gjør dette også. Dette er en olje som er effektiv når det kommer til fuktbehandling og som gir et glansfult hår. Denne håroljen kontrollerer det ytterste skjellaget på håret samtidig som den kan holde på hårfarge om man har det. 

 

Du finner den HER på salg til bare 179. Den selges også i mange frisørsalonger. Så hvis du sliter med tørt og slitt hår burde du absolutt prøve denne. Anbefaler den også til alle som ikke sliter med disse problemene, man får et skikkelig glansfult hår! Håret mitt er ikke like slitt lenger, og det er enda mer glansfult enn hva det var tidligere. Så klart jeg må klippe tuppene innimellom, men håret vokser fortere nå enn det noen gang har gjort! Håper dere liker sånne type blogginnlegg! Ha en fortsatt fin onsdag!

 

Superlørdag

God dag! Nå har jeg og kjæresten akkurat kommet inn fra en liten runde i byen. Vi var å sjekket ut tivoliet og bodene her på Hamar, så litt på mennesker og spiste lunsj. Det er en herlig dag med kjempefint vær! Åh, jeg blir så glad når solen titter frem og det er skikkelig fint høstvær. Jeg håper virkelig at neste uke byr på noe av det samme været. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal ut igjen på kvelden. Jeg tenkte at jeg skulle få med meg en konsert i dag, for det ble det ikke noe av i går. Etter det skal jeg ut å bowle sammen med kjæresten og vennene hans. Jeg satser på at dette blir en super lørdag! 

Jeg fant ut at jeg ikke hadde spist sukkerspinn på sikkert ti år, så da var det på tide å smake igjen. Det var like søtt og klissete som jeg husket  haha. Vårrullene var kjempegode, det samme var den friterte kongereken. Mmm, det er noe av det beste jeg vet! 

shut the f**k up

Heihei! Det er så vanskelig å få ned noe fornuftig her på bloggen om dagen. Jeg har flere ganger satt meg ned å begynt på innlegg, men jeg kommer ingen vei. Akkurat som nå haha. I dag har jeg fri og jeg slapper skikkelig av. Jeg har absolutt ingen planer annet enn å gå ut å se på livet i kveld sammen med kjæresten. Denne helgen er det hamar marten, så det er vel endel mennesker ute.  Småkonserter er det også, så kanskje vi får med oss noen av de. Outfiten i dag er ikke mye å skryte av – kjærestens t-skjorte haha. Det er det som er så deilig med å bo for seg selv. Man slipper å tenke på at man skal være rundt folk hele tiden og det er det samme hva man har på seg. Det samme gjelder sminke og hår. Her sitter jeg med fett hår og er usminket – DEILIG! Nå skal jeg sette på klesvasken og rydde litt i klærne mine. Jeg har nemlig ikke blitt noe flinkere til å ha klær i klesskapet etter at jeg flyttet. Jeg hadde et lite håp om at jeg kanskje ville ha det ryddig, men nei. Klærne mine ligger utover hele soverommet, kremt. Håper alle får en finfin dag! 

Er det forresten noen som har noe tips til redigeringsprogrammer på mac? 

EN LYKKELIG JENTE

God kveld!

I dag er min desidert lykkeligste dag på lenge! Altså, jeg har egentlig bare fine dager for tiden, men i dag var jeg på posten og hentet en stor pakke. Jeg har bestilt meg mac♥ Åh, jeg er så glad, det var virkelig på tide! Med alt datatrøbbelet jeg har hatt i det siste er jeg superfornøyd. Alt er så utrolig fint og delikat, og ikke minst – den er rask! Jeg har de siste ukene byttet mellom to dataer som har brukt over gjennomsnittet lang tid. Det blir så godt å endelig få skrive og komme på nett igjen! Så her sitter jeg og gliser fra øre til øre!

Jeg trodde også det skulle være vanskelig med tanke på bilder, redigering og selve filsystemet, men det har jeg fått til som bare det. Føler meg ganske flink i og med at jeg ikke har noe særlig erfaring med mac fra før av. Litt vrient er det jo, men det tror jeg kommer seg fort. Jeg bestilte gjennom studentkortet.no og da fikk jeg studentrabatt samtidig som jeg fikk med et par beats hodetelefoner. For et kupp! De har utrolig god lyd og er skikkelig classy. Så hvis du er student og har lyst på en rimeligere mac, klikk deg inn på studentokortet.no, lag deg bruker og gå via linken du finner der inne. Tror tilbudet bare varer til 19 september, så her er det bare å raska på! Ha en super kveld alle sammen!

ET LITE HEI

God kveld! 

Tenkte å oppdatere dere litt før jeg tar kvelden. I helgen har jeg jobbet og tilbrakt tid med familien. Man kjenner det er godt å komme hjem til ferdiglagd middag, luksus rett og slett. Neida, det er koselig å lage sin egen middag og ihvertfall når man kan bestemme selv hva man vil spise. Ellers er jeg klar for en ny uke i morgen. Jeg har akkurat levert inn min første innlevering om mikrober og hygiene, og det var DEILIG å være ferdig. Jeg så egentlig ingen ende i denne tunnelen, bare masse tull og ingen svar.Men heldigvis, med litt god hjelp ble jeg ferdig! Nå hopper jeg i seng, så snakkes vi mer til uken♥

BLACK INK

God morgen! 

Jeg har akkurat dusjet og spist frokost. Det er så godt med late morgener hvor man har allverdens med tid og man kan ligge å slappe av i noen timer etter at man har våknet. Jeg har ingen spesielle planer for dagen annet enn å jobbe med oppgaven – og det høres jo fint ut. Skal vise dere leiligheten vår så snart det er ryddig og nyvasket her. Gleder meg til å vise dere!

Men over til noe helt annet som jeg ikke har vist dere enda. For en stund siden tok jeg en ny tatovering. Denne består av initialene til mamma og pappa; I&H♥ Hva syns dere? Jeg er kjempefornøyd og elsker skriften og plasseringen. Jeg har jo en på ankelen også, men det blir nok en god stund til neste gang, så slapp av mamma. (Om det i det hele tatt blir noen flere). Jeg er veldig glad i de små, enkle som ikke syns så godt. Men det er så vanskelig å finne noen fine som passer akkurat meg. Så hvis dere har noen fine så del gjerne! Jeg vet at det er mange som har sagt at det ligner på en “J” i stedet for en “I”, men det er bare skrifttypen som er slik. Og det viktigste er vel at jeg vet hva det står for. 

Håper alle får en strålende torsdag ♥

NELLY WANTS – AUTUMN

//I nneholder annonselinker

Hei!

Nelly har fått inn så sykt mye fine høstklær, og jeg har lyst på nesten alt! Det er vanskelig med studentbudsjett å handle mange nye klær, men noen ganger må man kunne unne seg noe nytt. Nye klær er virkelig materialistisk lykke♥ Her har dere mine høstfavoritter. Noen av tingene er allerede på vei hjem til meg, woho! 

 


Brun genser HER // Grå genser HER

Veske/lommebok HER // Nydelig skjerf HER


Kjempefin genser HER // Grønn genser HER

 


Nydelig cape HER. Denne har jeg bestilt // Kjempekul bomber jacket HER

Svart og fin kåpe/jakke HER // Fine sko fra Adidas HER

Fin basic skjorte https://blfa.me/c/UMYJ1aTwHER // Utrolig fint sett HER

 

Håper dere også fant noe fint, hvis ikke er det haugevis av andre fine skatter på nelly nå. Vanskelig å være student når alt roper på å bli kjøpt! 

 

LATE DAGER

God kveld!

Ute regner det skikkelig, brannalarmen har gått i bygningen i dag og jeg har ikke gjort noenting før nå. Akkurat nå sitter jeg å jobber med en oppgave om grunnleggende sykepleie. Det er utrolig interessant og så lærerikt. Det er mye vanskelig stoff, ihvertfall i anatomien, men jeg skal komme meg gjennom det. Jeg har jo ikke gått på skole en måned en gang, så dette har jeg stor tro på. Vi har fri resten av uken, så det blir langhelg på meg. Wii, så utrolig godt det er med fri! Kjenner at høgskole er noe helt annet enn videregående. Så klart har man enda mer ansvar for egen læring, mye selvstudie og sånn, men om jeg er flink å utnytte tiden jeg har på skolen og litt av fritiden min, vil jeg sitte igjen med enda mer fritid hvor jeg kan gjøre hva jeg vil. 

Jeg har jo ikke akkurat blogget så mye i det siste, og for å være ærlig så har det heller ikke fristet noe særlig. Jeg har hatt utrolig mye fritid hvor jeg kunne ha blogget, men å ligge på sofaen å se på serier har fristet hundre ganger mer. Så det blir vel til at det plutselig kommer et innlegg i ny og ne. Så håper jeg at de som fortsatt titter innom her vil gjøre det fremover. Og plutselig kommer jeg tilbake med enda mer inspirasjon og blogglyst. Vi snakkes ♥