Antrekk: 25.12.13

Kjole, cardigan og smykke fra BIK BOK // Blazer fra H&M

God kveld! I dag har jeg vært på jobb og nå har jeg akkurat spist masse god mat! Når denne julen er ferdig kommer jeg til å rulle rundt som en ball.. I går var jeg på den årlige andredagsfesten sammen med kjæresten og vennene mine, pluss mange mange andre. Det var veldig gøy! I morgen er det på’n igjen, og denne gangen er det på Mogrenda det braker løs. 

JULAFTEN

God morgen♥ Tenk at det allerede er julaften! Jeg våknet utrolig tidlig i dag, noe jeg alltid gjør når det er jul. Så gikk jeg ned i stuen og der hadde pappa fyrt i peisen og julesokken var fylt med godteri og andre småting. Jeg satt litt der nede med mamma og pappa før jeg gikk opp for å se på det obligatoriske på julaften. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med dynen min, levende lys og Tre nøtter til askepott på tven. Julen kan ikke bli bedre! I tillegg har det kommet mer snø over natten, så nå er det blitt en ordentlig hvit jul!

På julaften går alltid timene så sykt sakte og det føles ut som om jeg har all verdens med tid, men så er det plutselig middag og da har jeg ikke rukket å sminke meg en gang. Så i år skal jeg være ute i god tid. Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg, men når jeg finner det ut skal jeg vise dere det. Jeg fikk en ny kjole fra Nelly i går, men den tror jeg at jeg vil spare til nyttårsaften. Åh det er så koselig med jul! 

Det har blitt en del bilder av peisen på bloggen i det siste, men det er så koselig

Nå skal jeg se ferdig Tre nøtter til aksepott og reisen til julestjernen før jeg og familien skal bort til momo og biss og spise grøt. I går så jeg at det var mange som pleide å spise grøt på lille julaften, men vi har alltid hatt som tradisjon å spise det på selve julaften. Jeg ønsker alle en riktig god jul, og tenker på alle de som sitter alene og alle de som ikke har det så godt♥

 

Lille julaften

Nå er juletreet pyntet, pakkene er lagt under treet, nissesokken er lagt forran peisen og alt er klart for i morgen. Jeg har fått mer og mer julestemning i løpet av dagen. Det hjelper å pynte huset, spise middag med familien og legge pakkene under treet. Momo, Biss(farmor og farfar), tante og onkel skal feire jul med oss i år noe som kommer til å bli veldig koselig. Nå har jeg akkurat pakket inn de siste pakkene og begynner faktisk å bli ganske sliten. Tror ikke det er så lenge før jeg hopper i seng. Håper alle får en superfin dag i morgen! 

It’s the time of the year

Nå er det den tiden av året igjen hvor alle i familien vasker og rydder rundt om i huset. Alt skal være rent og pent til jul og da er det jo bare å sette i gang. Vi har jo hengt opp julestjerner og satt opp juletre ute, men inne har vi ikke begynt å pynte enda. Jeg tror vi skal ut å hente juletreet i morgen en gang, så da skal vi vel også begynne å pynte det. Det er så koselig når alle går rundt og ordner til jul, og til slutt er alt perfekt. Julen er min favoritt høytid, ikke bare på grunn av alle gavene (noe som så klart også er et veldig pluss), men på grunn av at man får være med familie, kose seg med god mat og virkelig hygge seg med de rundt. Noe av det som også er så fint med julen er at man kan pynte seg med kjoler og fin sminke!♥ Jeg elsker å sminke meg, uansett om det er hverdag eller fest. Det er så utrolig hva litt sminke kan gjøre med utseende! I tillegg har jeg litt tid til å øve meg på å gå i de nye skoene mine fra Nelly. Jeg brukte dem jo på julebordet, men de ble raskt tatt av og byttet med noen lavere sko jeg var mer sikre på. Men de er jo så fine, så jeg må bare øve, øve, øve!

På rommet mitt henger det “julelys” rundt speilet året rundt. Men jeg pleier ikke sette dem på før det blir mørkt ute og det nærmer seg jul. I tillegg fikk jeg en julekule med lys i advendskalenderen av nissen/mamma som jeg også har hengt opp. Så nå er det veldig koselig der inne. Nå skal jeg ned å lage pizza og så skal jeg og familien kose oss med litt lettere mat før all julematen skal ned. Vi blogges senere

Fin uke

God søndagsmorgen! Denne uken har bestått av så mange fine ting. På onsdag samlet nesten alle jentene seg å bakte pepperkaker hos Hedda. Det var superkoselig og jeg fikk litt julestemning der vi satt med gløgg, julemusikk og pepperkakelukt i hele huset♥ I tillegg har det kommet masse snø, og mer kommer det. Ute er det helt hvitt noe som også hjelper på stemningen.

På fredag var jeg, Live og Hedda klare for kommunenes julebord. Vi begynte å pynte oss veldig tidlig og så dro vi en liten tur til kjæresten min før julebordet begynte. Det var veldig gøy! Jeg skulle på jobb lørdagsmorgen så jeg sov over hos Lars og måtte opp halv sju. Jeg har aldri vært så sliten og trøtt før. I tillegg begynte jeg å bli forkjølet. Nå sitter jeg under dyna og ser på Frustrerte Fruer. Jeg er helt tett i nesa og hoster som en gal. Blir alltid syk når vinteren starter. Det er kanskje på tide å bytte ut conversene med et par varmere sko?

Første søndag i advent

God kveld! Har gjort så mye denne helgen, så har ikke hatt tid til å blogge før nå. På fredag var det en kjempekoselig jentekveld med hjemmelaget pizza, dans og kos før vi dro en liten tur ned på klubben, haha. Vi er der aldri lenger, men når det er noe “stort” som skjer er det gøy å ta en liten tur. Det var popcorn party med masse lys og musikk der og jeg kan vel si at stemningen var ganske dårlig før vi kom ned dit. Folk så skikkelig rart på oss når vi begynte å danse, men etter hvert ble de fleste med. Noen ganger er det godt å drite i alle de andre å bare ha det gøy! 

I går dro familien inn til Oslo for å feire Momo’s (farmor) 80 års dag. Det var veldig koselig å se hele familien igjen og det var så mange fine taler til verdens fineste, beste og sprekeste Momo. Jeg ble dårlig utover kvelden så jeg måtte legge meg ned en stund før vi dro hjemover. Det tar på å dra opp og ned til Oslo på en og samme dag.


Dagen i dag har gått med på å sove lenge og så fikk jeg besøk av kjæresten en liten stund før han måtte ta toget til Hamar. Nå har jeg akkurat kommet inn. Vi har satt opp juletreet ute, fyrte i bålpannen og koste oss med gløgg. Den perfekte starten på desember. Tenk at det allerede er første søndag i advent, det har gått så utrolig fort! Nå mangler vi bare litt snø før julen virkelig er her. Jeg begynner smått om senn å få litt juletemning♥