whit flowerprints

 

Hei! Nå rydder jeg rommet. skal snart dra å danse. Å i kveld er det Horror show med Mr.X på klubben. Gleder meg, Var der i fjord også. Han var serriøst litt ekkel. Men gleder meg. Så jeg fortsetter å rydde.

 

Vet jeg har lagt ut bilde før, men har ikke noe annet. Snakkes

 

-Anne

Written in the stars

Heisann dere! Jeg skulle egentlig lage et innlegg om hva vi hadde tatt med oss hjem fra Tressfjord, men fikk ikke tatt noen bilder i dag så det får dere se senere. Unnskyld altså. I dag har det vært nasjonale prøver i matte. Juhu. Det gikk sånn ca bra tror jeg, Jeg har akkurat satt inn alle hestene, Var ute å red med Berit i dag. Det har jo SNØDD så det var glatt og hestene har enda ikke på seg vinter sko. Håper hovslageren kommer snart.

Ser videre på noe om livreddning nå. og The Voice selfølgelig da. Så blogges

-Anne

Tur til Ålesund i bilder + +

Hei! dette innlegget skulle vært postet i går men det var ikke nett så jeg fikk ikke gjort det:

 

Hallo! Nå er jeg her da. Jeg blogger. Eller dere vet egt ikke hvor jeg er da men. Var i Ålesund før i dag. Mamma var på møte så jeg var litt rundt om i Ålesund! For en fin by, så til alle se som leser bloggen min som er fra Ålesund: Dere er heldige. Den byen var fin altså!

I går var vi rundt om kring da. Og spiste på Peppes Pizza. Herregud, pizza er altfor godt altså. Spiste så jeg nesten sprakk. Haha. Det er sant altså.

Har kjørt bil siden klokken halv ett ca. Og nå er vi laangt fra folk altså. Mamma ser på en hage hun skal gjøre noe med. Spennende altså. Nei. Jeg var med ute å gikk i stad jeg å, men det ble kjedelig i lengden så jeg gikk inn i bilen. Bra med tråløts nettværk som ikke funker altså

 

. Så jeg for poste det da det blir nett igjen. Håper ikke det er lenge til. Så da er jeg sikkert ikke her lenger men. Her er noen bilder.


Her satt jeg i bilen og blogget fra:


Dette stedet her. Mamma skal orde noe med hagen her så da var jeg med. Det var et sinnsykt fin hotell. Hotell Union


Å det var bare en million sånne fjell på alle kanter fra da vi kom fra Dombås. Herregud.. Fjell, fjell fjell.


Å for at vi skulle finne fram var jeg kart leser. juhu.

For å komme oss ut dit måtte vi ta ferje. 


Åhh. det var bare helt nydelig når solen var over fjellet. For den forsvant veldig fort.


Utsikt fra Hotell rommet i Ålesund.


Rondane, det var kjempe pent

Her oppe der jeg bor, så pleier snøen å komme ganske fort, men i år har vi ikke fått snø enda. Så da vi kom over Dovre, elller litt før så var det en god del med snø.

Oii. kanskje det ble mange bilder! Men jeg skal skrive om noe til dere i morgen, noe som også ble med oss hjem fra Tressfjord ( ikke mega mega langt fra Ålesund, men langt nok da). Så det får dere vite i morgen. Shoppet jo også litt. En hettegenser, en genser og to par øredobber. De tre siste fra BIK BOK og hette genseren fra ONLY.

Dro til Ålesund på Søndag og dro hjem igjen i går. Kom hjem klokka ett, så tror jeg skal hvile meg litt. men får se.

 

Men nå er det mat. Blogges senere, så dere får glede dere til i morgen altså: )

-Anne

 

Never fall apart

Alt har falt fra verandre den siste tiden nå. så jeg orker ikke mer…..Jeg vil ha tilbake det som var før!

 

Er i Ålesund nå. så blogger mer i morgen.

Gammelt bilde for har ikke kameraet mitt her akkurat nå.


er ikke så blid nå. bare trøtt å lei av å kjøre bil!

 

-Anne

 

 

 

Vil du komme på min toppliste?

Hei! Nå tenkte jeg at jeg skulle lage meg en topp ti blogg liste. Det er bare å melde seg på. Maks tre kommentarer på vær, å for å bli med skal jeg vurdere designet ditt, bloggen din og hvordan du skriver. Så da er det bare å melde seg på. Så lager jeg den i løpe av uken en gang.

 


De med tre kommentarer har størst vinner sjanse. Å Den som kommer på 1 plass får en egen vurdering også. Så meld dere på!

 

-Anne

Never let you fall apart, togheter we’ll dance in the dark

Hallo! Nå sitter jeg har da, sliten og trøtt.. Det er jo lørdag, å det er godt med helg nå kjenner jeg. Jeg har ikke blogget veldig mye i det siste, har bare ikke hatt så mye å blogge om. Men jeg vil så gjerne være en god blogger, en som er flink til å blogge å som blogger hver dag. Men da må jeg skjerpe meg altså, for der har jeg anda en lang vei å gå. Men jeg får håpe at blogg lysten kommer tilbake til meg snart. Fordi blogging er kjempe gøy!

Bilde fra The Monster Ball. Har redigert og zoomet litt så det er mye bedre. Men alle de andre bildene mine kommer senere.

Jeg får plutselig ikke til å lage sånn liten youtube ting lenger… Æsj. så da blir det ikke noe sang her. i think. Så jeg måtte dra den over fra et gammelt innlegg. Joho!

Dance in the Dark-Lady Gaga

-Anne

I’m a free bitch, baby!

Heisann! Nå har jeg dusjet tatt noen av tingene mine inn på rommet mitt og nå sitter jeg her å ser på filmer jeg filmet da jeg var på Monster Ball. Det er faktisk noe galt med noen av filmeme, for det er ikke noe lyd?!?! aner ikke hvorfor men jeg skal prøve å fikse det.

I dag på skolen har det egt ikke vært så mye å snakke om. Bare at jeg egt ikke vil gå på skolen. eller være på Koppang i det hele tatt. Vi liksom ikke det når du er der. for jeg savner deg.

glitter pictures

 

Og så må jeg bare si at jeg har begynt å høre enda mer på Lady GaGa etter konserten. Sitter bare å gjør det nå. Men hun er ett fantastisk menneske å hun har gjort så mye godt. Å hun sier så utrolig mye bra. Å hele henne er bare helt utrolig! Elsker deg Lady GaGa♥

Hun tørr også å være seg selv. Å det er noe av det jeg liker best ved henne sommen med hele henne og musikken hennes! Hun er bare helt rå!

 

Men nå skal jeg se om jeg finner på noe. Så snakkes vi senere!

 

-Anne

Videoblogg: Jeg synger Speechless av Lady Gaga

Heisann! Det var heeelt utrolig bra på søndag. The monster Ball Tour var over alle forventninger! Lady Gaga var super duper flink, å jeg kommer aldri til å glemme det! Å dette kommer til å være et minne for resten av livet. Ett av de beste faktisk! Kommer bilder og kanskje noen filmer senere også!

Nå tenkte jeg at det var på tide med en ny videoblogg, så da kommer enda en sangvideo, å denne gangen er det også en av Lady Gaga. Hun sang den kjempefin på Søndag, å det var bare helt nydelig, så jeg måtte bare synge den. Si fra hva dere syns: )

 

Så nå skal jeg øve meg til prøve i morgen. Det er faktisk matte prøve, altså noe av det jeg missliker sterkt med skolen. MATTE. Å i tillegg er det om likninger, altså noe jeg ikke skjønner meg på i det hele tatt. Aøt er likt å bare masse blah blah… Jadda, gøy…

 

-Anne

Unnskyld

 

I am the only one without a fire.

A fire burning inside, a fire in my heart

My fire is gone, not for good. I hope.

 

You took it away, when you left.

It slowly went weaker, and weaker.

Until it died. And I stood back cold.

Much colder then I had ever been.

 

Why did you leave me?

Couldn’t you at least have left me behind a small flame?

Or just something to keep me warm?

Something that just needed a little wind, or like a little push for it to blow up again.

 

I can’t live without you.

You ment the world to me.

My flame is gone.

You were my flame.

 

 

 

Hvis du fremdeles leser bloggen min så vet du hva jeg snakker om. Jeg syns ikke dette er noe gøy lenger, å jeg vil bare at alt var sånn det var før… Men det er helt opp til deg.

 

-Anne

 

Unnskyld

I am the only one without a fire.

A fire burning inside, a fire in my heart

My fire is gone, not for good. I hope.

 

You took it away, when you left.

It slowly went weaker, and weaker.

Until it died. And I stood back cold.

Much colder then I had ever been.

 

Why did you leave me?

Couldn’t you at least have left me behind a small flame?

Or just something to keep me warm?

Something that just needed a little wind, or like a little push for it to blow up again.

 

I can’t live without you.

You ment the world to me.

My flame is gone.

You were my flame.

 

 

 

Hvis du fremdeles leser bloggen min så vet du hva jeg snakker om. Jeg syns ikke dette er noe gøy lenger, å jeg vil bare at alt var sånn det var før… Men det er helt opp til deg.

 

-Anne