winter wonderland

Hei! Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Har allerede rukket å irritere meg over hvor mye snød et har kommet sikker hundre ganger. Så klart er det koselig med vinteren, men hater at det kommer snø. Den er så kald og alt blir så lyst. Men jeg kan ikke gjøre noen verdens ting med det, så må vel bare vende meg til det. Har det kommet snø der du bor?

Kino: James Bond – Skyfall

Heei♥ Nå har jeg akkurat spist en kjempegod middag med familien, dusjet og gjort meg klar for kino. I kveld er det det nye James Bond filmen som står for tur. Gleder meg masse til å se om denne er like bra som de andre filmene. Har du sett den?

“James Bond: Skyfall” er den 23. Bond-filmen og den tredje med Daniel Craig i hovedrollen som den britiske agenten. Bonds lojalitet til M, den kvinnelige sjefen for den britiske etteretningstjenesten M16, settes på kraftig prøve når hennes fortid skal vise seg å innhente henne. Når M16 utsettet for angrep må agent 007 finne og ufarliggjøre trusselen, uansett hvor mye det vil koste han personlig. (filmweb.no) 

Daniel Craig i Skyfall

Daniel Craig i James Bond: Skyfall

Daniel Craig og Bérénice Marlohe i James Bond: Skyfall

Daniel Craig i James Bond: Skyfall

James Bond: Skyfall

Naomie Harris i James Bond: Skyfall

Judi Dench i James Bond: Skyfall

//filmweb.no 

 

Høst bilder

God morgen ♥ Jeg har riktig nok vært oppe noen timer allerede, men hadde ikke noe annet å starte innlegget med. I går var det Halloween fest på Kongo, derfor ble det ikke noe blogging i går. Senere i kveld skal jeg til Rena for å se på en slags “konsert”. Mamma skal synge sammen med en veninne, så gleder meg masse♥ 

Var også ute en liten tur i stad for å få litt frisk luft, og ta tok jeg like gjerne noen bilder:


Naturfagrapport og stygge bilder

Heei! Nå sitter jeg med en rapport som skal være ferdig i morgen. Når jeg er ferdig med denne har jeg ikke noe mer jeg skal stresse med denne uken. Åh, det blir godt! På fredag er det halloween fest, så da blir det nok ikke så mye blogging. Nå skal jeg skynde meg å bli ferdig så jeg kan levere! Vi blogges♥

Vet dette er sykt dårlige bilder. Og ser for så vidt ikke ut på dem heller. Men kan ikke gi dere bedre nå. Kommer finere bilder senere.

Dårlig med oppdateringer

Dette var siste kvelden i Hellas og bursdagen til Ronja. Vi var ute å spise og kvelden ble veldig bra!  Vet jeg har vært superdårlig til å oppdatere dere denne uken her. Det kan godt hende neste uke bir noe lignene, for da har vi en del innleveringer osv. Men skal blogge når jeg kan! Nå skal jeg bare slappe av og kose meg. Hva skal dere i kveld?♥

Bilder fra Hellas 2012

Heihei♥ Vet jeg sa jeg skulle blogge og legge ut masse bilder med en gang jeg kom hjem igjen fra Hellas, men sånn ble det ikke. For det første har jeg  ikke funnet dataen min før i går. Aner ikke hvorfor jeg ikke bare tittet i skolesekken med en gang. Noen ganger tror jeg at jeg fremdeles er blond. Eller jeg tror ikke. Jeg vet! Haha. Jeg har også vært veldig sliten etter flyturen og resten av reisen. Klærene måtte jo vaskes og jeg har sovet. Men nå skal jeg være flink å holde det jeg lovet! 

Har akkurat kommet hjem fra en kjøretur til Koppang. Syns selv jeg klarte meg veldig bra. Håper alle de bilene og lastebilene jeg møtte ikke trodde jeg var gal, haha! Skal se på noe lekser før jeg skal se på Gøy på Landet på tv. Denne uken er det fra Koppang, noe som er litt kult da. Så kjenner jeg han ene godt, så da er det jo ekstra gøy!

 

Haha, dette ble mange bilder! Og det kommer fler senere. Nå er det gøy på landet! Vi snakkes

SANGVIDEO – JEG SYNGER

Nå har jeg lenge tenkt på å lage en sangvideo. Jeg elsker å synge og håper dere liker det. Jeg skulle først lage videoblogg, men fant ut at jeg ikke så ut når jeg sang, så det får vi ta en annen gang. Hvis dette er noe dere liker, så kan det godt hende jeg fortsetter med dette.