Summerlovin’

Det har tittet frem noen solstråler mellom de mørke skyene i dag, og de har jeg utnyttet! I morgen skal jeg på jobb igjen, så jeg drar til kjæresten i dag sånn at jeg slipper å stå opp så tidlig i morgen. Lars flytter snart tilbake til Hamar, så vi får utnytte den tiden vi har så godt vi kan♥ Det er uansett ikke så vanskelig å komme seg til Hamar nå som jeg har fått meg lappen, så da blir det vel endel turer dit! 

Solbriller HER // Topp Bik Bok

Nå skal jeg pakke med meg noen småsaker før jeg setter kursen til Koppang. Vi blogges! 

Sommeridyll

God morgen! Dagen i går gikk med på å ligge ute i det fine sommerværet, lese ut boken og bare slappe av. Det var nok lurt for i dag er det ikke antydning til sol. Jeg begynner på jobb igjen i morgen og det blir godt å ha noe å gjøre igjen. Det har blitt mange filmer, mye søvn og lite andre aktiviteter den siste uken. Så nå blir det godt å komme inn i rutiner igjen. Her er litt bilder fra den fine dagen i går!

Min sommer så langt

Hei! Jeg har tatt en aldri så liten sommerferie fra bloggen, noe som har vært veldig godt. Men nå har jeg litt bedre tid og da passer det bra å begynne å blogge igjen. Til nå har sommeren vært helt fantastisk fin og det må virkelig ha vært den fineste sommeren noen gang! 

Sommeren startet med 11 fantastiske dager i Tyrkia sammen med Lars og familien hans. Jeg hadde aldri vært i Tyrkia før og det var veldig gøy å få dra dit! Jeg koste meg masse og hadde det supert i varmen. Det var vel litt i overkant varmt noen dager, men da lå vi i skyggen og tok oss noen ekstra bad! Vi solte oss, spiste god mat, bowlet og gikk koselige turer i byen på kvelden. Da jeg kom hjem fikk jeg slappet av en dag i Asker før jeg tok turen videre med jentene til Kos. Jeg hadde vel egentlig fått litt nok av varmen, men jeg kan jo ikke klage på en uke ekstra! Det var også veldig koselig å bare være oss jentene. Vi koste oss og hadde masse girl time ♥ 

Da jeg kom hjem begynte jeg å jobbe, og det skal jeg fortsette med ut sommeren. Jeg har vært på mange hyggelige fester, vært mye med kjæresten og venner og hatt det supert. De siste dagene har jeg vært på sykehus på grunn av nyrebekkeninfeksjon. Jeg kom hjem i går og er på god vei til å bli helt frisk igjen! Legger ved noen bilder fra Tyrkia og Kos.