Påskeferie

God morgen! Våknet tidlig idag at hele rommet lå badet i sol! Så utrolig fin start på dagen! Har ingen spessielle planer for dagen, men satser på at dagen blir fin. 

Ble ingen blogging igår fordi jeg var satt helt i påskeferie modus. Så gjorde ingenting og slappet av med tanke på at det er en uke fri. Jippi, hvor deilig er ikke det? 


Fint og ryddig rom i bakgrunnen…

Ellers så er det ikke mer enn en uke igjen til vi drar til London! Gjett om jeg gleder meg! Gleder meg sånn til å komme tilbake til den fine byen og bare kose meg med den beste klassen som finnes! Det kommer til å bli mange fine minner det

Nå har pappa laget frokost, snille pappa! Vi blogges senere

 

Har du noen planer for påsken?

Summer Paradise

Det er vel ikke bare jeg som gleder meg helt utrolig mye til at det skal bli sommer igjen? Gleder meg masse til å kunne gå barbeint i grønnt gress, ikke tenke på at du kommer til å fryse ihjel bare du stikker nesa ut av døren, kunne legge seg ned i gresset og se opp på en himmel som er blå og en sol som er varm og god. Det å kunne ligge i timesvis i solen, bli brun og syns livet er herlig! Ha kvelder med de beste vennene der man sitter ute å griller, ler og bare koser oss. Dra på ferie med familien til et sted som er helt fantastisk. Klarer nesten ikke vente til sommeren er her! Jeg gleder meg sånn!

Fin sang som gjør at jeg kommer i sommermodus: Simple Plan ft. Sean Paul – Summer Paradise


Gleder du deg til det blir sommer? Har du noen planer?

Overlykkelig

GJETT HVEM SOM ER VELDIG, VELDIG, VELDIG GLAD NÅ? JEEEEG! Prøvde å skru på iPhonen for første gang etter at den falt i vann. Den har ligget å tørket helt til idag. Så da var det på tide! Også funker den!

Det er lykke det!

 

 

 Blogger mer senere idag. Nå er det historiee

Spreke jinter

Hei alle sammen! Idag har det hvert en ganske så fin dag. Har vært på fotballtrening og så dro jeg, Live og Hedda på sving kurs! Herregud det er så gøy! Gleder med masse masse til neste gang!

Også er det ikke bare vi som er spreke her. Har nemlig to veldig søte jenter litt lenger sør som også er veldig flinke! Idag har de hvert på joggetur. Og de jogger ikke på sånne turer som jeg tar innimellom, men de tar jo rene dagsturen! Flinke jenter♥

Så søtee

Nå må jeg pakke til imorgen, for da er det forestilling. Æææ, kjenner nervene har plantet seg godt i magen nå. Vet ikke om jeg gleder meg sånn veldig eller om jeg bare er helt utrolig nervøs. Men jeg krysser fingre, bein og armer for at dette blir vellykket! ♥

 

Before i die #2

Hadde det sånt innlegg for en liten stund siden også. Men imellomtiden har jeg funnet enda noen bilder som beskriver kort hva jeg vil gjøre før jeg dør.

Vet det er litt kjedelig å lese bloggen min om dagen, men akkurat nå har jeg bestemt meg for å bli en mye bedre blogger. Tror kanskje jeg har sagt det ganske mange ganger, og det har aldri blitt noe av. Men så har feks Hedda sagt hun savner hvordan jeg blogget, så da må jeg jo bare rette meg opp i ryggen og ta oppgaven i strake armer. Eller hva?

Hva vil du gjøre før du dør?

Young, wild & free

Hei alle sammen! Idag hadde vi sånn dag der vi gikk gjennom alt vi skal ha med på forestillingen. Syns alle sammen var kjempeflinke idag, så det blir spennende å se hvordan det blir på onsdag. Jeg gleder meg hvertfall veldig mye! Håper det er mange som kommer å ser på 🙂


Toppen er Kaja sin

Nå skal jeg gjøre ferdig en norsk innlevering som er til imorgen. Fint det finnes utsettelser, huff. Er det forresten noe dere har lyst at jeg skal skrive om? Ikke så veldig mye blogginspirasjon om dagen. Og da blir det bare sånne hei og hade innlegg. Ikke akkuat så veldig gøy å lese..

 

Hva skal du idag?

Hyttetur med jentene

Dro som sakt på en liten hyttetur med Kaja, Live og Hedda♥ Trist ikke Tina kunne være med, men du blir med en annen gang!

Jeg, Live og Kaja dro opp rundt ti tiden. Så vi satt litt ute i solen før Kaja og Live bestemte seg for å sove noen timer. haha, da gikk jeg litt rundt og så gikk jeg for å møte Hedda litt senere. 


Live og Kaja måtte ta en liten pause, så da lekte de like godt fly

Kaja og Live♥PølsemesterenFine middagen og FINESTE IPHONEN. SAVNER DEG


Søteste Hedda

Nå skal jeg pakke og finne fram ting til imorgen, og så skal jeg jobbe med filmen! Vi blogges

Et liv uten iPhone er et liv uten mening

Heihei. Kom ned vra kjempekoselig hyttetur for noen timer siden. Har pakket ut, tatt en dusj og sitter nå å jobber med en video til forestillingen på onsdag. Kommer bilder fra turen senere♥

Overskriften sier vel sitt. Klarte å miste iPhonen i noe vann, så den har druknet og sakt farvel. Æææ, det er ikke noe gøy i det hele tatt. Den er jo med overalt, jeg har masse bilder og sånt på den og den er jo en “liten” del av livet mitt. Haha, er helt avhengig av den. Så nå må jeg klare meg uten, noe som bli hardt. Meget hardt.  

Noen som linket til denne sangen på facebook, haha. Veldig passende igrunn

 

Godt med helg

Kjære bloggen. Haha, for en start! Engelig var helgen her igjenn og det er jeg kjempeglad for! Er så deilig å avslutte en slitsom uke med to dager fri! Imorgen bærer det opp på en liten hytte med bestejentene mine! Synd ikke Tina kunne være med, men det tar vi en annen gang!♥ Da skal vi kose oss og bare ha det gøy! Skal ta masse bilder så det blir noe å blogge om. 

Det betyr også at det ikke blir noe blogging imorgen. Vi drar opp ganske tidlig og jeg vet ikke når vi kommer ned igjen på søndag. Men det går nok bra!   


Kaja og meg ♥

 

Hva skal du i helgen?

The devil inside

Heei, har dere det bra? Beklager for veldig dårlig oppdateringer i det siste. Det skyldes dårlig blogglyst og lite inspirasjon. Vet det er kjedelig å lese om folk som unnskylder seg for blogging, men sånn er det nå bare. 

Nå er jeg hos Kaja. Vi har akkurat vært på kino med en vennegjeng. Vi så The devil inside. For det første hater jeg alt som har med skrekk, grøssere osv. Så å gå på denne var ikke noe av det smarteste jeg noen gang har gjort. Dette var en drittfilm for å si det sånn. Bah, skjønner ikke hvorfor jeg er så slem mot meg selv og alt jeg er redd for. Hjelper ikke stort å se på sånne filmer daa.

Her ser dere min mening om filmen..

Så takk til de som lagde den. Nå er jeg hvertfall ikke redd foe noe.. Stygge filmen.


Koste oss før idag med masjase og lys♥

Nå skal vi finne noe å spise og så hopper vi vel snart til køys. God natt alle fine!♥