Early morning

God morgen! Jeg har vært oppe noen timer allerede, lest litt i sykepleieboken og spist deilig frokost. Det virker ikke som om forkjølelsen forsvinner med det første, men da får jeg enda en grunn til å drikke te og pakke meg inn i varme klær. Jeg skal på skolen fra tolv til halv fire i dag, og etter det drar jeg sammen med mamma inn til Oslo. Der skal jeg være til i morgen. Jeg har egentlig ingen planer der annet enn å slappe av med mamma og å hilse på litt familie. Kanskje jeg tar med meg kameraet, vi får se. Nå skal jeg pakke ferdig og løpe av sted til bussen. Vi snakkes senere! 


Og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger i det siste! Det er jo ekstra gøy å blogge når man får så koselige kommentarer♥

Uken om gikk

Hei og god mandag alle sammen! Jeg har i det siste fått med meg at det er mange bloggere som har begynt på “uken som gikk” innlegg, og jeg tenkte at det passer jo meg midt i blinken. Det er jo en fin måte for dere å holde dere oppdatert på hva jeg driver med når jeg ikke blogger så mye. Så da begynner jeg nå med forrige uke. Håper dere liker sånne type innlegg. 

Ukens beste person: Dette er uten tvil kjæresten min. Altså, jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten han. Han stiller alltid opp og hjelper meg om jeg trenger det. 

Ukens cravings: Det må være sånne vannmelon-smågodt og smoothie. HERREGUD så gode de vannmelon godteriene er. Hadde lyst på det absolutt hele uken, og når jeg kom hjem denne helgen kjøpte pappa inn det til meg. Åh, da ble jeg glad da. Ellers har jeg gått rundt å tenkt på smoothie hele uken også. Den på bildet under er jo absolutt den beste!

Ukens nedtur: Det må være at jeg ble forkjølet på fredag. Kjæresten smittet meg og jeg holdt på å dø en liten stund. Det var tett helt fra halsen og opp til hjernen. Heldigvis har det begynt å løsne litt nå, og jeg håper jeg kan møte denne uken frisk som en fisk. 

Ukens opptur: hmm. Tror kanskje det var mandag og torsdag, når jeg og kjæresten ser på serier sammen og koser oss. Vi følger med på The walking dead og American horror story sammen, og da koser jeg meg veldig. Ellers så har jeg en kjæreste som alltid gir meg komplimenter og det er jo også oppturer i en ellers så treg hverdag. I tillegg fikk jeg veldig bra resultat på en fredagstest vi har i anatomien, og sånt blir man jo glad av!

Ukens antrekk: Hahaha, det må være joggebuksa og hettegenseren på fredag. Det var så deilig å bare hoppe rett i kosetøyet, ha i hårkur og rense huden. 

Ukens sang: Det må være Sorry av Justin Bieber. Jeg syns denne sangen er så utrolig fin!

Ukens latter: Det må være Solsidan. Herregud for en morsom serie! Jeg tar meg i å sitte å le for meg selv av noe som aldeles ikke er morsomt, herregud. 

Ukens shopping: Det går jo for det meste i dagligvarer og mat på butikken. Men denne uken fikk jeg handlet litt sminke i tillegg. Trengte å oppgradere sminkemappen min litt.

Ukens serie(r): Jeg satte en r i parentes fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken serie jeg liker aller best. Hver uke catcher jeg opp med Grey´s Anatomy, Saving Hope, American Horror Story, The Walking Dead, The Vampire Diaries og Homeland. I tillegg blir det litt Solsidan hvis jeg kjeder meg. 

Ukens bok: Jeg har akkurat begynt på boken Grey, så vi får se hvordan denne slår til. Jeg likte de andre bøkene i fifty shades serien veldig godt, og jeg håper denne er like god. 

Håper dere liker sånne innlegg. Jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere, for når jeg først gjør det så er det så gøy! Men, noen ganger føles det ut som et ganske stort tiltak å begynne å skrive og da er det lettere å lukke skriveboksen og finne på noe annet, som for eksempel å se på serier hahaha. Håper dere har hatt en fin start på denne uken, så snakkes vi snart!

Cozy knits and big scarfs

God morgen! Nå har jeg faktisk kommet meg hjem til mamma og pappa. Stod opp tidlig i dag og tok toget fra Hamar til Koppang før det nesten var blitt lyst. Jeg skulle til Koppang for å ta en blodprøve. Og au, det er like vondt som alltid. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare det når vi skal begynne å stikke på hverandre. Det går helt greit å se på når nålen er stukket inn og når den trekkes ut, men akkurat i det den presser seg gjennom huden får jeg panikk omtrent. Haha, det er el bra å bli sykepleier da? Jeg håper det går over og at jeg venner meg til det.  

Nå om dagen pakker jeg meg inn med strikkejakke over vanlige gensere og verdens beste skjerf som jeg skal vise dere senere. Jeg elsker at man kan pakke seg inn og rulle rundt i varme ullplagg. Åh, høsten er herlig 🍁🍂🍄 Nå skal jeg slappe av i sengen min med serier hele dagen og nyte å bli servert middag! Ha en fin fredag alle sammen! 

Sko Converse // Bukse Gina Tricot // Genser Bik Bok // Strikkegenser Bik Bok // Skjerf Creative Collective // Veske H&M

I min sminkemappe

//Inneholder noen sponsede produkter

 

Heisann! Nå har vi kommet halvveis i uken allerede, og tiden flyr såå fort! Jeg syns ukene og månedene går sykelig fort, og det samme gjør dagene. De bare raser avgårde. Jaja, nok om hvor fort ting går. Jeg tenkte jeg skulle vise dere sminkemappen min. Det er en del som jeg ofte tar med hvis jeg skal bort også, men dette gadd jeg ikke ta med nå. Her er for det meste hverdagssminken min som jeg bytter litt på å bruke. 

Sminkemappe fra Lulus! De er virkelig kjempefine, og de får plass til nesten alt. Jeg har i to størrelser av denne typen, og jeg er skikkelig fornøyd.

Smilelab er jo veldig praktisk å ha i sminkemappen, og i denne lille beholderen tar de null plass. Ralph Lauren parfymene er mine favoritter og håndkremen lukter også himmelsk. Yves Rocher elixiren (Sponset) er utrolig god mot mørke ringer under øynene og denne brukes hver eneste morgen! 

Her er det litt av hvert, haha. Jeg bruker til daglig Smashbox sin primer, consealeren fra H&M, smashbox sin foundation og bahama mama pudderet. Jeg bruker også bareMinerals produktene innimellom og terracotta pudderet er virkelig kjempegodt! Chanel pudderet er en slags bronzer som lager prikken over i´en hvis jeg skal på fest eller hvis jeg skal pynte meg litt ekstra. 

Jeg har to koster fra nilens jord som er supermyke og som får pudderet fint fordelt. Den andre kabuki kosten er fra ELF, og denne har jeg hatt i mange år. Denne er også supergod! Mac børsten bruker jeg til blush. Så er det foundation kosten som takker for seg om ikke så lenge, og en kost fra bareMinerals som røyter noe helt sinnsykt, haha. 

Mascara fra Lancome, VERDENS BESTE faktisk. Den gir utrolig fint volum og kosten er bøyd slik at man kommer til overalt! Eyeliner fra Maxfactor er på hver eneste dag og så bytter jeg på å bruke øyenbrynspennen fra billion dollar brows og clinique. Glo´minerals liplineren bruker jeg bare om jeg skal pynte meg. 


Disse øyenskyggene bruker jeg bare til fest, men herregud så fine de er! Og de sitter utrolig bra også! 

Jeg ser nå at ganske mye er veldig slitt, i hvertfall når det kommer til sminkekoster. Tror jeg trenger en liten oppgradering der ja. I tillegg er jeg tom for øyenbrynspenn, så når lønningen og stipendet kommer da skal jeg fylle opp sminkemappen min med de mest nødvendige tingene. Håper dere liker å lese om sånne ting også, og ikke bare hverdagen min! 

October sunset

God kveld! I går tok jeg toget hjem til mamma og pappa, så nå sitter jeg godt plantet i sengen. Jeg har akkurat sett ferdig en episode med Grey´s og en med Saving Hope! Åh som jeg elsker sykehus serier! Drømmer meg helt bort og skulle virkelig ønske at det var slik det var i virkeligheten også! Det får jeg vel snart funnet ut når jeg selv skal jobbe der. I dag står fredags pizzaen på planen og i morgen og på søndag er det jobbing. Prøver å få til noen vakter i måneden slik at jeg klarer meg som student.

I går kveld var det helt fantastisk lys ute, som alle på instagram og snapchat fikk med seg, for her var det spam med fine bilder! Jeg og kjæresten gikk ned til Mjøsa for å ta litt bilder av himmelen som så ut som den var i brann, så det tenkte jeg å dele med dere denne fredagskvelden. Disse bildene er helt uredigerte, så da kan dere tenke dere hvor fint det så ut i virkeligheten! Håper dere alle får en fin kveld!


Verdens fineste♥