Nå kan jeg ikke klage mer på kulden

Endelig kom pakken jeg så lenge har ventet på. Jeg har fryst på føttene i flere måneder nå, så det blir så godt å endelig få varme sko. Jeg har hatt UGGs før, men da har det vært de høyere variantene. Disse syns jeg ikke er så veldig fine lenger, så da bestilte jeg meg heller et par i den laveste varianten. Og gud så fine og gode de var! De passet perfekt på foten, og nå skal jeg ikke klage mer på kulden resten av vinteren. Endelig slipper jeg å presse på meg de andre skoene med et par tykke sokker + ullsokker. Jeg har mine i fargen SAND og bestilte dem fra Boozt.com. Hils på mine nye fine sko:
I dag skal jeg hjem til mamma og pappa. Helgen består for det meste av nattevakter på jobb. Men kanskje jeg kommer på noen fine bloggideer midt på natten. Er det ikke da man er mest kreativ? 

En dag med mye følelser og tanker

Dagen i dag har vært veldig krevende og det har vært mange tanker – både gode og vonde. Jeg og kjæresten dro i rettssaken som handlet om en ulykke som skjedde i sommer. I den ulykken ble en av verdens beste gutter drept. Lars Erik var bestevennen til kjæresten min, og han var en veldig god venn av meg. Det har vært veldig tungt etter at ulykken skjedde, så det er godt å få litt oppklaring i ting, selv om noe er vanskelig å høre eller lese om. Rettssaken har vart i tre dager og mye detaljer og informasjon har blitt skrevet om i aviser og på nett. Jeg fulgte bare med på nettavisene de to første dagene og dro ikke i rettssaken før i dag. I ulykken døde det tre personer, mens sjåføren overlevde. Verden er fryktelig urettferdig, og jeg skulle så gjerne ønske at Lars Erik fikk leve i mange, mange år til. For å forsvinne fra denne jord når man er 19 år gammel er alt for tidlig. Man har så mye man skulle ha gjort, så mye man enda ikke har opplevd og så mye man skal bygge videre på. 

Jeg håper på rettferdighet for familiene og de avdøde, i den grad det går an å rettferdiggjøre noe sånt. Det er mye vi enda ikke vet, og mye vi heller aldri kommer til å få svar på. Men at tre uskyldige mennesker døde i denne ulykken er helt forferdelig trist. Jeg har forståelse for at det er vanskelig å skulle forklare når man ikke husker noe fra en ulykke, men man kan virkelig ikke nekte for noe man vet man har gjort… Himmelen har ihvertfall fått en veldig fin engel som jeg vet passer på alle oss som er glad i ham. Jeg håper han ser at vi har det bra, men at savnet er stort. Når himmelen er fylt med fine farger, tenker jeg tilbake på 3. juli. Den dagen ulykken skjedde var kveldshimmelen helt nydelig. For meg er det Lars Erik som lager denne himmelen, som et tegn på at han ser oss. Vi kommer aldri til å glemme deg♥


Bilde fra en artikkel om ulykken // VG

 

Jeg sitter igjen med mange tanker som surrer rundt i hodet. Hvis..? Hvorfor..? Hvordan..? Det er mye jag aldri vil få svar på, men jeg vet at det hjelper å snakke om det. Da hjelper det veldig at jeg har kjæresten min som jeg alltid kan snakke med. I tillegg kan jeg hjelpe han og han kan snakke med meg om alt som har skjedd. Det er veldig godt at vi har hverandre.

 

En gave til meg fra meg

På mandag tok jeg en liten titterunde på kjøpesenteret, og da fant jeg verdens mykeste og deiligste genser på Høyer. Siden jeg hadde hatt eksamen den dagen tenkte jeg at jeg fikk kjøpe meg en liten eksamensgave. Genseren har verdens fineste hals, ikke for høy og ikke for lav. I tillegg er den akkurat passe løs. Den er kjempefin alene og veldig fin under en cardigan. Den kan brukes til fest og hverdag. Im in love♥ Merket er By Malene Birger, mitt nye favorittmerke. Denne kommer til å bli mye brukt!

My favorite place

Hei!

Nå begynner det å bli en stund siden forrige blogginnlegg. Jeg har virkelig hatt varierende bloggperioder i det siste. Noen dager er blogglysten på topp og andre dager kunne jeg ikke tenke meg å skrive ett eneste ord. Det er kanskje derfor det går så lang tid mellom oppdateringene her på bloggen. Jeg har i hvertfall gjort unna 3 eksamener, og det er så deilig. Endelig kommer det en litt mer stille periode på skolen, og i slutten av februar skal vi ut i ti-ukers praksis på sykehjem. Men nok om skole. Jeg vet hvor kjedelig det er å lese andres blogger som bare inneholder skolerelaterte ting. 

Jeg har kommet meg tilbake til leiligheten og kjæresten min etter nesten en hel måned hjemme hos mamma og pappa. Jeg som tenkte det ble deilig med juleferie tenkte nok litt feil. For det eneste jeg har gjort er å jobbe, jobbe og jobbe. Heldigvis tenker jeg på det som en bra ting med tanke på lønn, erfaringer og hyggelig tid, men det er veldig deilig å være tilbake å kunne slappe av 100% også. Jeg har savnet alt her på Hamar og nå som jeg er tilbake nyter jeg hvert øyeblikk. Det er deilig å være hjemme hos mamma og pappa også, men det er noe helt eget å ha sitt eget sted, med egne ting hvor man kan gjøre akkurat hva man vil uten å ta hensyn til så mange. Ellers er jeg ikke så fotogen om dagen, så da får dere et bilde av yndlingsstedet mitt i leiligheten. Dere har nok sett det før, men her oppgraderes det i ny og ne, og nå er jeg virkelig fornøyd.

Jeg savner virkelig den tiden hvor jeg hadde mye å komme med her på bloggen, og jeg håper at all inspirasjon og motivasjon kommer tilbake til meg. Jeg vet hvor mye bloggen egentlig betyr for meg, selv om den det siste året egentlig bare har vært full av tull, så jeg skal gjøre mitt beste. Et fint og bra kamera har jeg jo også, og det må jo brukes til noe, haha. Om det er noe dere har lyst til at jeg skal blogge om, så bare skrik ut. Jeg setter pris på alle tilbakemeldinger og kommentarer fra dere.