New Years Eve

Hei! I dag er det nyttårsaften. Tenk. 2010 har gått utrolig fort. Plutselig er det over! Håper 2011 blir noe av det samme som 2010 var…

Alle de andre bloggene har sånn oppsummering med bilder osv. Men jeg orker ikke finne masse bilder og laste dem opp. Det hadde tatt hele dagen min. Så det blir ikke noe.

 


Dette var på mandag, da Synnøve var her. Jeg snubla i dataen og slo tåa mi. Hahaha

Men nå skal vi finne på noe annet enn å sitte her forran tv’n og dataen. Blogges!


outfit 30.12.10

Her kommer outfitten for i dag. Mene, har på meg jakke på de fleste bildene fordi det er kjempekaldt ute. Så klarte ikke ta den av meg.

 

Å så plutselig falt det masse snø ned fra en gern:


Fint med snø i håret…

Singlet: BIK BOK
Cardigan: B-young
Tights: BIK BOK
Skjerf: Cubus
Øredobber: BIK BOK

For å si det sånn. Jeg har verdens mest kjedelige blogg… Blogger aldri, og har aldri noe å blogge om. SÅ derfor skal jeg lage en video til dere, Med svar på spørsmålsrunden!

 

 

all the above

Heij! Nå skal jeg faktisk ut å ta outfitbilder til dere.Brr. er iskaldt ute så har ikke så veldig lyst, men skal gjøre det for dere..

I dag sov jeg lenge. Eller helt til pappa ropte å sa det var mat. Da måtte jeg ut av sengen. Dere vet den følelsen når man tar vekk dynen og går ut på gulvet, rommet er iskaldt og man savner sengen sin med en gang. Sånn har jeg det hver eneste morgen. Haha. Tror egentlig alle har det.

Fikk kamera til jul! Åhh. Speilrefleks er så utrolig mye bedre enn et lite dritt digitalkamera som batteriet går ut av etter fem minutter.

Men nå stikker jeg ut dere. Vi blogges senere i dag, hvis jeg husker på det…

 

 

Just the way everything are

Hei. I dag har jeg hvert på Elverum. Kjøpte nesten ingenting. Bare en true match foundation. Trengte den. Nå sitter jeg å hører på musikk og søker etter mobiler. Trenger en ny en. Har en gammel en som klikken hele tiden. Å det er utrolig kjedelig..

 


Mongo…

Jeg har utrolig lite å blogge om fortiden, så bare å komme med forslag om hva dere vil lese om! Har forresten fått en del nye lesere i det siste, aner ikke hvorfor, siden jeg ikke blogger, men Taaakk!

 

HAHAHA, nå ler jeg. det er skruer under stolen å en etter en faller ut. Fint. Da skal jeg legge meg ned å begynne å skru stol! Gleder meg.  Der falt den fjerde ja…

 

Nyttårsforsetter

Hei, God jul alle sammen♥

Tenkte jeg skulle dele nyttårsforsettene mine med dere. Er nok en del av dem jeg ikke klarer å gjennomføre men jeg skal iallefall prøve. F

 

 • Trene mer

 

 • Spise sunnere (Unngå godteri i ukedagene)

 

 • Bli flinkere på skolen!

 

 • Bruke mindre penger på tull, heller investere i ting som blir flittig brukt

 

 • Bli en flinkere blogger, for nå suger jeg

 

 • Sitte mindre på pc’en

 

 

 • Være mer med de jeg er glad i

 

 • Ha et ryddig og oversiktlig rom det meste av tiden

 

 • Være flink til å spare penger

 

 • Slutte å bite negler! ( klarer det aldri)

 

 • Begynne å ri mer igjen

 

Nå skal jeg gjøre meg klar, skal snart spise sammen med besteforeldre og farmor og farfar. Skal lage et innlegg om hva jeg fikk til jul snart!

 

 

So this is Christmas

Hei alle sammen! Nå sitter vi å ser på Love actually. Det er en julefilm som må ses hvert år. Det hører til julen. Tenk at i morgen er lillejuleaften! Sinnsykt å tenke på! Å snart er 2010 over også. Jeg er halvveis på ungdomskolen, noe jeg trodde ville ta evigheter, men plutselig er jeg ferdig!

Jeg og mamma kjørte rundt i sta med julegaver å da kjedet jeg meg så jeg tok en del bilder av biler som kom mot oss. Noen av dem ble kule syns jeg. Så her skal dere få noen bilder:


LastebilOgså er det fint det ikke snør da. Haha,, frontruten.


Nydeligste ♥ bilde er tatt med mobilen så det er ganske dårlig…

I dag har vi hvert på Elverum for å handle de siste nødvendige tingene vi trenger før juleaften, Som ikke er lenge til !?! Kjøpte de tre siste julegavene, har pakket inn alle og er egentlig bare klar for den store kvelden. Men det samme som i fjor. Jeg har ikke julestemning, åhh som jeg skulle jeg kunne fått det nå. Uansett hvor mye jeg hører på julemusikk og baker. Pakker inn gaver og pynter huset, så hjelper det ikke…

 

Nå er det tilbake til filmen, snakkes! God Jul til alle dere ♥

 


Juleball 2010 bilder

Mandagen var siste skoledag pluss at det var juleball. Har noen bilder men det eneste man ser av meg er bare ryggen. Jaja.:


Åttende klasse som danset Glow dansen. De var flinke!


Mohamed som danset! Han var sinnsykt flink.

 

Åhh, skulle ønske vi kunne ha danset enda lenger. Det gikk så fort! det kommer flere bilder når Live får sendt meg dem: )  Lånte bildene fra Kristina denne gangen.

 

Det er attende desember

 

Hei! I går var jeg hos Synnøve og vi var på klubben. Det var den siste klubb kvelden før jul å Ladyshavers og Gunside spilte der. Bra kveld! Sant Synnøve? (a)

I dag har jeg og mamma bakt julekaker aner ikke hva de heter men vi skal snart bake pepperkaker. Skulle egentlig gjøre det for lenge lenge siden, men ovnen vår har hvert på reparasjon så vi har ikke kunnet bake noen ting. Tenk, bare seks dager igjen til juleaften! Desember har gått sinnssykt fort. Er ikke lenge siden jeg åpnet første kalender luken.

Det er siste skoledag og juleball på Mandag. Åhh, gleder meg masse til det. Få pyntet seg og danset hele kvelden. Være med venner og ha det kjempehyggelig! I dag testet jeg forresten sminken jeg tror jeg skal bruke. Ble egentlig ganske fint. Men kunne sikkert hvert mer kreativ.

Her er bilder fra Photoshoten med meg selv. Hahaha, Noen av bildene er bare litt rare, men det må bli sånn siden jeg er rar:

Øredobber: Barcelona
Basicgenser: BIK BOK
Belte: Pieces
Bukse:  H&M


Blitsen er altfor lys!

Gidder ikke legge ut flere bilder. Siden jeg kjedet meg skal jeg vaske badet. Johoo. Skal blogge mer siden det snart er jul osv. Nå blir det vasking! Wish me good luck!