Ofte stilte spørsmål

Her vil alle de spørsmålene som er ofte stilt komme;

Er du egentlig blond?
Ja, men ikke så blond.

Hvorfor begynte du å blogge?
– Jeg begynte å blogge fordi jeg syntes det så gøy ut. Men har jo funnet ut at det er ganske mye styr med det..

Hvor høy er du?
– Sist jeg målte meg var jeg 1,66 cm. Men det er en stund siden nå. Så jeg vet ikke.

Ynglingsmat?
– Er ikke helt sikker. Men det må nok bli taco

Bestevenn?
– Det er synnøve♥


Miin♥

 

Hvordan vil du beskrive deg selv?
– Somregel positiv, men kan da være utrolig sta også. Prøver å være blid.

Hvilke hårprodukter bruker du?
– Du kan lese om dem HER.

Når har du  bursdag?
– 8. februar.

Hvilken klasse går du i?
– Nå går jeg i 9 kl.

Når startet du på denne bloggen?
– Jeg lagde denne bloggen her 6. mars 2010. (Bursdagen til Synnøve faktisk

 

 

 

 

REDIGERING PÅGÅR!

Hva blogger man egentlig om?

Jeg savner å kunne blogge mye, og blogge bra. Ikke sånn som jeg blogger nå! For det er jo ikke noe man kan kalle blogging. kjempe dårlig med oppdateringer. Lite med bra bilder. Klager alt for mye på hvor dårlig jeg er. Noe jeg er nødt til å slutte med. Får ikke motivasjon av å se på headeren og designet mitt heller.

Jeg er nødt til å finne på noe bra å blogge om, men det er så veldig vanskelig. Så hvis noen av dere kunne komme med noen tips om hva dere vil lese om. Hva som drar lesere inn på en blogg. Og om det er noen som vet om noen som lager headere og design? Så si i fra.

Setter utrolig stor pris på alle som vil hjelpe meg. Trenger virkelig hjelp nå!♥

 

-Anne Sophie

Forelsket

Jeg har alltid likt Jude Law. Men da jeg nå så Cold Mountain smeltet hjertet mitt helt! Han er bare så utrolig kjekk! Selv om han er 39 år gammel. Jeg skal dra til Englad bare for å gifte meg med ham. Bryllupet er til sommeren. Skal si fra nermere.

Har er en utrolig flink skuespiller og sinnsykt heit!

Her er noen trailere fra filmer han har hvert med i:

 

 

                                                                                          Cold Mountain (Inman)

                                                                                           The Holiday(Graham)

 

 

                                                                                   Sherlock Holmes (Dr. Watson)

Disse tre er i allefall de filmene med ham jeg har sett. Har vel sett noen fler, men kan ikke huske de andre… Nå fortsetter jeg å se på VM, sitte på facebook og forbrede et innlegg om vinterferien til dere! Kjenner jeg begynner å bli forkjølet så tror jeg ikke skal så mye ut. Er heller ikke noe fint vær heller. Så blir vel sittende inne å lone.

-Anne Sophie

On the floor

Sitter her med familien å ser på fangene på fortet. Har akkurat spist masse god hjemmelagd tapas. Dette blir ikke noe langt  innlegg. Men bedre enn ingenting, eller hva?

 

 

Nå skal jeg fortsette å være TV slave. Hehe…Også en ting til. Jeg hører som en gal på On the floor – med Jennifer Lopez og Pitbull. Vet egentlig ikke hvorfor. Syns den bare er så braa.

-Anne Sophie

VM In The House

Nå har Ragne dratt. Har hatt noen utrolig fine dager her når hun har hvert her! Kjempe kos. I dag er det helt grått ute. Å det blåser. MEn det er ganske milt. Null grader. Hahaha, jeg er ikke noen værdame. Så jeg slutter å snakke om det!

Jeg sitter faktisk å ser på VM. Før syns jeg det var utrolig kjedelig å se på. Men det er det jo egentlig ikke! Artig at jentene er så gode på ski!


Bilde fra VG.no

 

Men nå skal jeg se litt videre på det. Så stikker jeg sikkert ut en tur tenker jeg. Gidder ikke ta med et bilde av meg nå, har liksom ikke fikset meg i det hele tatt…

-Anne Sophie

 

Gjesteinlegg: Awesome kusine

HEEEEII!!!!! Jeg er Ragne og er kusinen til Anne Sophie. Hun er sykt kul, det er jeg også. Katter er en fin hund i treet til naboen. VI har gått en tur og jeg måtte kaste meg i snøen for å hente en slags ballong. Flora klikket helt. Jeg er verdens beste venn . hihihi.

Nå spiser Anne Sophie. Vi har laget verdens styggeste cupcakes. De ser ut som hunder. JEG ER SYKT KUL!!!
NEida men seriøst, poteter er fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinee!! Neida.. joda… HAHA digger han sykkelfyren på Åse tonight. Anne har på seg en genser idag. wow sykt spenneendeeeeeeeeeeeeeeee!

MEN nå sitter jeg her i sengen hennes, og Anne danser og skriker, neda. ahahahah. Wuuuhu. Anne  er en sykt awesome kusine, hun har egentlig rosa parykk når hun sover. Noen ganger hoster kaniiiner. Mjaau meow. OK!!!!

Hahahaha lol.. neida hah. Jeg er zykt fjortiiiizzzz<3:*** ;** NEIDA. Nå sier Anne Sophie masse random, jeg hater når folk er randome. Jeg syntes alle burde bare leke poteter. Seriøøøøøst.  Kaniner er fine liksom.


Dette er meg!! HAHAHAHAHAHAHAH


Oss♥

HAADEEE jeg vet alle sammen kommer til å savne meg. Neidaa.. Jodaaa :-)!!! Anne sophie sier at jeg ødelegger alt. HAHAHA neida jodaaaaaaa;-)

 

-RAGNE