Rolig tirsdag

God kveld! Nå sitter jeg bare å slapper av med en kopp te og litt rolig musikk. Jeg er så utrolig sliten i dag, har vondt i hodet og hele kroppen verker. Forkjølelsen har ikke sluppet taket helt kjenner jeg. Jeg håper den gjør det så fort som mulig for nå er jeg virkelig lei av å være sliten og tett. Ellers har jeg ikke gjort noe annet i dag enn å skrive litt mer på en innlevering og spist. Nå skal jeg hente dynen og se en eller to episoder av Homeland. Jeg så ferdig sesong en i vår, og for noen dager siden fant jeg endelig sesong to også. Sesong tre kommer visst også om ikke så lenge, så da har jeg noe å kose meg med når det blir mørkere og kaldere kvelder. Det er så spennende at jeg blir helt gal, haha.

svea outfit


Jakke fra SVEA // Genser fra Part Two // Bukse fra BIK BOK

Hei! Nå har jeg akkurat vært ute å tatt lit bilder av den nye jakken min. Jeg er superfornøyd med den og gleder meg til den skal varme når det blir mange minus ute. I dag sov jeg faktisk helt til klokken elleve, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge. Men det var nok bare  godt siden jeg var så sliten fra før. Tror jeg skal møte Johanne en liten tur i dag før hun drar tilbake til Hamar. Har ikke sett henne siden sommerferien og det er jo alt for lenge siden, så dette blir nok superkoselig! 

Rainbow

Hei! I dag har jeg vært på jobb fra halv åtte. Så nå er jeg helt utslitt og vil bare sove. Ute regner det og det er den fine regnbuen! Har brukt 55-250mm linsa på det siste bildet, og det er jo så utrolig mye zoom på den! 

knitted sweater

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Vi har jo tre langdager i uken og jeg kjenner at det begynner å ta på. Jeg blir så utrolig sliten når jeg kommer hjem og jeg har lite overskudd til lekser og andre aktiviteter. Jeg håper virkelig at dette er noe jeg kommer til å venne meg til, hvis ikke blir dette et langt og slitsomt år. 

Her er en av genserene jeg kjøpte når jeg var på tur med mamma. Den er fra BIK BOK og den er supergod og fin! I tillegg er den også kjempevarm, noe som passer perfekt nå som det er høst og det går mot kaldere tider. Det som er godt nå som det blir vinter er å pakke seg inn i tykke gensere med store skjerf og tykke jakker. Faktisk er det den eneste fine tingen jeg kommer på nå som jeg tenker på at det ikke er lenge igjen til det blir enda kaldere og mørkt ute. Vinteren er ikke akkurat min favoritt årstid. 

 

Personlig pleie

God kveld! Endelig fungerer dataen sånn som den skal. Det har vært noe tull med diverse programmer og det har vært noe virus på den. Dette har gjort at jeg ikke har fått åpnet programmene og hele greia har bare slått seg av. Heldigvis klarte jeg å fikse den før i dag, så nå skal alt av lekser og blogging gå på skinner igjen! 

Jeg går inn i min andre uke som syk nå, og formen er like ille som den har vært hele veien. Jeg fryser konstant og jeg er så sykt sliten til tider. Hele hodet er tett og nå er jeg utrolig lei! Men jeg blir jo alltid syk når høsten kommer, så det får jeg ikke gjort noe med.  Gleder meg hvertfall veldig til jeg kan pakke meg inn med skjerf og den nye jakken min på skolen! Jeg må bare vente til det slutter å regne. Siden jeg er syk har jeg sittet med jakke inne og tatt et langt og godt bad. Det hjelper faktisk utrolig mye og det er utrolig koselig med duftlys og rolig musikk. Nå skal jeg ned å lage meg en kopp med te før jeg hopper i seng. God natt!

 

Early Morning Rain

God morgen♥ Jeg har ligget våken fra halv fem så denne morgenen har vart veldig lenge. Er ikke ofte jeg våkner så tidlig, men siden jeg sovnet rundt ti i går, ble det en tidlig morgen på meg. Jeg har ligget å lest noen blogger og ryddet litt på rommet. Det er så rart for jeg har alltid så mye energi de morgenene jeg ikke skal på skolen!  Nå er det snart frokost og etter det må jeg gjøre ferdig sosiologi oppgaven min. Etter det skal jeg til Koppang for å spille kamp i regnværet. Her bøtter det ned, så det er ikke det som frister mest. 

 

Noe nytt

Hei! I dag har jeg og mamma hatt en liten jentetur til Elverum – noe som var veldig koselig ♥ Fikk kjøpt meg noe nytt til garderoben som jeg virkelig trengte. Jeg er så lei av alt jeg har nå og har ingenting å ha på meg. Det er jo også kommet så mye fint i butikkene nå og høstfargene er på plass! Kjøpte også en ny rettetang og noen andre nødvendige små ting. I kveld blir det enda en kosekveld med familien med god mat og film. Jeg er så sulten nå at jeg nesten ikke kan vente til middag!!


Grønn og grå genser fra BIK BOK. Den lyse er fra PART TWO og er min nye yndlingsgenser!


Jeg aner ikke om denne er god eller ikke, men satser på at den ikke kan være dårligere enn den jeg hadde fra før av.


Æææææ, kjøpte meg også en ny jakke i dag og jeg er super fornøyd! Skal vise dere bilder senere. Er helt in loveeee♥

It’s friday

Endelig er det helg igjen og dagen i dag har gått utrolig sakte. Det eneste vi har gjort i dag er å ha to timer gym og valgt elevrådsleder. Etter at vi var ferdig med det dro jeg, Hedda, Tina, Live og Kristin ned i sentrum og satte oss på Den Lille Påtår. Det var veldig koselig! Om ikke så lenge skal jeg, mamma og pappa ha en fredagskveld sammen og vi skal spise Sushi♥

Jeg har forresten fått meg jobb på gamlehjemmet på Koppang, så nå er jeg en working girl igjen! Er superglad for at jeg fikk jobb!

 

 

 

Koselig helg

Hei! Nå sitter vi nede på rommet og skal snart se en film. Nettet går om en time og bildene bruker sykt lang tid på å laste opp så vet ikke om jeg rekker å blogge før strømmen går. Vi har det skikkelig koselig her nede nå med stearinlys, dyner og musikk. I dag har vi hatt femti gjester til middag så nå er vi ganske slitne etter serveringen og all vaskingen. Vi var også ute å tok noen bilder med bunadene vi serverer i før i dag. Dette tenkte vi på sist gang også, men rakk det ikke. Nå er det film og alle bildene er lastet opp. Dere får flere senere når jeg har bedre nett. God natt♥