God morgen

God morgen  Slettet det forrige innlegget fordi jeg fant ut at jeg hadde lyst til å blogge nå, og ikke vente til senere. Hadde egentlig tenkt at jeg skulle bli ferdig med alle lekser i dag, og det har jeg fremdeles tenkt til. Men jeg kan jo blogge litt også! På fredag var jeg på russedåp og senere russedåps festen. Det var kjempegøy å se alle i røde bukser, fine luer og godt humør! Jeg gleder meg så sykt til det er min tur. Bare to år igen! Jeg sov over hos Hedda, noe som var kjempekoselig! Dagen idag har ingen planer annet enn at jeg må være med familien og plukke søppel(!!!!) langs veien. Er ikke akkurat det som frister mest nåså jeg skal prøve å snike meg unna. Har dere forresten noen filmtips? VIl se noen fine filmer i dag! 

 


Her er de siste fire instagram bildene mine. ♥ Meg for ca en time siden.  ♥  Endelig har det begynt å bli vår ute.  ♥ 
♥  Nye sko og ny bukse. Skikkelig sommer outfit.  ♥  JUSTIN BIEBER konserten  ♥ 

God morgen

God morgen! Våknet halv ni idag og fikk ikke sove noe lenger. Derfor passer det jo bra med et morgen innlegg! Solen skinner ute og det er nydelig vær! Jeg har sovet med vinduet oppe i hele natt, og det har ikke blitt noe særlig kaldt på rommet. Endelig begynner våren å komme! Nå må bare all snøen smelte, bakken må tørke og det må bli noen flere plussgrader ute. Åh, kjenner jeg gleder meg sykt til å gå i shorts, spille fotball på gressbanen, sole meg og bade!  Har ingen spesielle planer for dagen, men håper det dukker opp noe morsomt! Vi blogges

JUSTIN BIEBER KONSERT

Justin Bieber konserten var superbra! Vi startet å stå i kø ca tolv og kampet på den sjuende raden i “slusa” som de kalte køsystemet, haha. VI møtte også Sile, Camilla og Martine på Oslo S. før vi dro ut til Fornebu, så vi satt sammen med dem i køen. Når de begynte å slippe inn var vi også heldige med plassene våre inne i Diamond Circle. Det var jo så klart mange som snek, dytta og var stygge der, spesielt en mamma som ba ungene sine om å lene seg på oss og dytte oss unna om de fikk muligheter. Herregud så teit! Men det glemte vi fort når Justin kom på scenen! Åh, han er verdens kjekkeste! 

Hele konserten var helt sikkert planlagt fra punkt til punkt, for alt han gjorde så veldig planlagt ut. Men det gjorde ikke så mye for det var superbra! Har filmet en del, og tenker å lage en liten video til dere. Her kommer noen bilder fra dagen! Tusen takk for en kjempe opplevelse Hedda, Kaja og Live♥

 

 

 

 

 

 

Justin Bieber

Heei! Nå er det noen dager siden jeg har hvert inne på bloggen. Har faktisk ikke hatt så mye tid og da må jeg prioritere andre viktigere ting. Har hatt mye å gjøre på skolen, vært på treningslære kurs med Kaja, vært på treninger og den tiden jeg har hatt til overs har jeg vært så sliten. Da frister det ikke å sette seg ned å blogge og ta masse bilder. Men nå derimot! 

Jeg, Hedda, Live og Kaja drar innover til Oslo imorgen fordi vi skal på Justin Bieber♥ Åh som jeg gleder meg! Vi har diamond circle biletter, noe som er litt ekstra stas når det først er konsert! Vi skal også møte beste Robin og Markus, som det er evigheter siden jeg har sett! Tror disse to dagene kommer til å bli kjempekoselige! Tar med meg kameraet og skal prøve å få tatt noen bilder. Nå skal jeg se en episode av The Vampire Diaries før jeg må pakke. Wiii, gleder meg så utrolig! 

Denne er sååå fin!

Alt for mye å gjøre

Hei!♥ Nå er det veldig lenge siden jeg har fått blogget noe. Denne uken er en helvetes uke på skolen. Har lekser, prøve, tentamen og presentasjon som skal bli gjort ferdig. Kjenner at jeg ikke er motivert i det hele tatt. Men jeg skal prøve så godt jeg kan og bli ferdig med alt sammen så fort som mulig. Lover derfor ingenting når det gjelder blogging, men jeg skal så klart prøve om jeg får tid! Nå har jeg akkurat lest gjennom en presentasjon vi skal ha imorgen, og tror det kommer til å gå helt fint. Vet det er kjempekjedelig å lese om at jeg skriver om skole osv, men akkurat nå skjer det ikke så mye annet. Jeg har også sminkefri uke – siden jeg tapte et veddemål – så da blir det ingen nye bilder nå. Jeg ser virkelig ikke ut. Har store poser under øynene og det ser ut som om jeg ikke har sovet på hundre år. Takk og lov er det over på fredag!