29. Mai 2011

Akkurat nå sitter jeg og pakker ting jeg skal ha med på telttur i morgen. Skal på skånsjøen (ellernoe) med klassen. Vet ikke om jeg gleder meg, for det er spådd regn på tirsdag. Men får vel håpe at det går bra.

Så nå må jeg pakke enda mer, eller må egentlig ta bort en del. Skal jo ikke ha med med hele kles skapet..Gjett hva jeg har kjøpt?

Jo.. Jeg har kjøpt meg IPHONE!♥♥♥ Og jeg er SÅÅÅÅÅ lykkelig akkurat nå!

 

Det som er så dumt er at siden det er Iphone, så må jeg ha et eget sim kort til den! Og det får jeg ikke før om en uke. Så jeg må bare sitte å se på den! Åhh, det kommer til å bli vanskelig. er så møkka lei den jeg har nå, Den klikker hele tiden. Gidder ikke skru seg på, eller lade. Også får jeg ikke meldinger. Fuck den!

Kommer bedre bilder senere! Men akkurat nå sitter jeg bare å stirrer på Iphonen! Min store kjærlighet♥♥

Olso tur i bilder DEL 2

ALTSÅ, BILDENE ER IKKE I RIKTiG REKKEFØLGE. DET BLE SÅ MYE SURR DA JEG SKULLE LEGGE DEM I EN MAPPE. 

OG HVIS DU SKAL LÅNE/HA BILDENE SÅ HUSK Å SKRIV AT DU TOK DEM FRA MEG..

Her kommer flere bilder fra da vi dro til olso på torsdag!


Kaja og Hedda som er søte når de sover♥


Smiiiil


RobinFølte oss som DE turistene, hahahaahElsker dere masse, søtee♥Siden jeg er så utrolig lat, så gidder jeg ikke laste opp fler bilder. Så det kommer senere.

 
Klassetur til Oslo. DEL 1

Dere får flere bilder senere. Eller rettere sagt resten av bildene. For legger bare ut noen bilder nå. Skal skrive ferdig konfirmasjons talen. Og rydde litt. Så vi blogges.

ALTSÅ, BILDENE ER IKKE I RIKTOG REKKEFØLGE. DET BLE SÅ MYE SURR DA JEG SKULLE LEGGE DEM I EN MAPPE. 

OG HVIS DU SKAL LÅNE/HA BILDENE SÅ HUSK Å SKRIV AT DU TOK DEM FRA MEG


Synnøve er søt og best♥


Tina, Kaja, meg og Synnøve♥


Love you♥

Robin♥
Have a nice day

Jeg har en million bilder fra olso turen som dere skal få se. Men det tar en million år å laste dem opp også. Så derfor kommer de i løpe av dagen. Hvis jeg får tid. For jeg skal nemlig gjøre alt klart til konfirmasjonen i morgen! Kanskje dere får noen bilder av hvordan bord og bunad ser ut. Får se.

Nå skal jeg kle meg. Vi snakkes senere i dag!

Ha en fin dag!

I look up to the sky, and find you

Hei!

Nå driver jeg å rydder, vasker og støvsuger deler av huset. For jeg skal jo konfirmeres til helgen! Plutselig er den 21 mai her! Skummelt. 

I morgen drar jeg og klassen min til Oslo. Der skal vi på noen museer, spise pizza, shoppe littegranne og så se teater. Det bler bra det. Jeg lover å ta med kamera og ta en masse bilder som jeg skal dele med dere! Må bare huske at jeg har det med. Hehe.


Noen ganger, helst om kvelden så blir bildene man tar av seg selv i speilet mye finere enn om dagen. Vet ikke hvorfor egentlig. Kanskje det er at jeg egentlig skal legge meg, men får så lyst til å ta bilder? Vet ikke jeg..


Har ikke sittet lenge, men redigerte litt på bilde. Med lys og sånn.

 


Men nå må jeg tilbake til arbeidet. Har et rom å rydde. IGJEN! det er ikke mer enn en uke siden det sist ble ryddet. Og nå ser det ut som et bomba horehus igjen. Noe det egentlig ikke er. Så det er bare å sette i gang med gravemaskin og hakke. Her skal det ryddes!

Ha en fin dag videre!

Har klassen din dratt på klassetur? Og har du ryddig rom?Yeah, i’m here

Nå skal jeg begynne å blogge som jeg har gjort. Mer regelmessig. Vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det akkurat nå. Men har vel ikke hatt lyst. Hele denne uken har gått utrolig fort! Vi har jobbet med elevbedrift. Å tjent en god del med penger! Det er vel aldri feil? 

Nå sitter jeg her alene, eller Haaken Elfin er også her, men han sier ikke stort.. Så derfor står The VOICE på full guffe! Er godt med masse høy musikk innimellom også. Ellers så snakker jeg med Robin på Skype. Siden han er så dum at han har en gammel msn, så han ikke kan ha videosamtale.. Så hvis du leser dette: Du er sånn dumsøt♥ Derfor jeg er så sinnsykt glad i deg! Å at du betyr alt!


I’m a free bich!

 

Nå skal jeg se om jeg finner noe å gjøre. Er liksom ingen ting å gjøre.

Vet du om en bra film?