En liten oppdatering

Hei. Det blir lite med blogging framover. For det første har jeg ikke data. Så da går det vel egentlig ikke ann å blogge? For det andre så blir det vel godt med en liten pause. Men det er ikke derfor jeg ikke blogger. Jeg skal si i fra når jeg får tilbake dataen min. Men siden jeg sitter her på skolen å har en data forran meg kunne jeg ikke la være. Savner det egentlig. Men nå skal jeg også konsentrere meg om skolen. Men kommer så klart tilbake om ikke lenge.

 

Nå skal jeg konsentrere meg om oppgavene. Blogges senere en gang♥Photoshoot

Hadde det litt kjedelig i sta. Så her er resultatet av kjedsomhet:

Tunika/skjorte: Lindex      Belte: Pieces      Topp: BIK BOK      Bukse: Gina Tricot

 Så over til noe ganske userriøst:


Hahahaha. Hvordan klarer jeg det..

Lite bilder. Men er ikke så førnøyd med alle de andre- Blogges senere

Du er verdens fineste hest du Aria<3

Snakker så klart om Aria. Hesten min. Pleier ikke blogge så mye om henne. Men nå skal jeg det. For å si det sånn. Hun er god tvers gjennom. Tenker ikke på noe annet et mat og litt på meg da. Hahah.


Hun er en liten bolle. Så jeg må begynne å trene henne mer snart.


Hva er det??


Aria♥


Elsker deg♥
VERDENS BESTE HEST!♥♥♥

Nå skal jeg grave meg ned i alt som ligger strødd utover gulvet mitt. Neste som skattejakt eller no. Så hvis jeg ikke blogger mer, så har jeg druknet i alt som ligger her…

 


 

Tenker også på alle de som er i Japan. Sender mange tanker ned dit. Det er så utrolig trist det som har skjedd. De har mistet alt. Jeg er så glad jeg bor i Norge!

Amor en el aire

I går satt jeg ute en liten stund. Egentlig bare for å få litt farge i annsiktet. Ser jo ut som et levende laken!?! Det kan jo ikke være så bra. Fikk faktisk litt farge i kinnene mine. Det er bra. Får se hva jeg orker i dag… Satt jo innpakket i to saueskinn, pledd, boblejakke og ullsokker. Haha. Følte meg ganske smart.. Leste, hørte på musikk og spise påskeegg. Livet er herlig dere  (noen ganger i allefall). Here is some pictures to you:

Også en ting til, De solbrillene jeg har på meg. Jeg vet de er verdens styggeste. De er ikke noe fine.. Men siden jeg ikke rydder så mye på rommet mitt finner jeg jo ikke de andre brillene. Så det ble disse her denne gangen. Gjett om jeg skal rydde. Kan ikke gå rundt i de; )


Det var så utrolig deilig å sitte ute i solen.


Spiste ikke potetgullet. Det var ikke noe godt..


Musikk, mobil, bok og påskeegg♥


Heeij, Du var rar..


Hunden til Momo og biss (farmor og farfar). Søte Dixi♥ Kom bort mange ganger. Søøt.

Nå spilles det en gammel spilleliste på Spotify. Haha. Mange sanger jeg ikke har hørt på siden sommeren. Åhh. Savn. Tenker jeg lager en ny spilleliste snart. Lei av alle de rare sangene som kommer hele tiden.

Gleder du deg til sommeren? Pleier du å sitte ute?

Flower Power

Hola mis amigos! Her sitter jeg. Syk. Er jo egentlig dansing denne helgen, men siden jeg må være syk har jeg ikke muligheten til å danse. Orker rett å slett ikke. Men her er noen bilder jeg har tatt i går.

Unnskyld for en del blomsterbilder, vet at de kanskje ikke er så morsome å se på. Men legger dem ut forde. Nå skal jeg sitte å redigere enda flere bilder til dere.  Er ikke sånn veldig fan av blomster. Men man kan jo få noen fine bilder ut av dem..

Hva syns dere om  bildene? Liker dere blomster?

there’s something about girls and shoes

Shoes
Må si jeg ikke kjønner hva som skjer med meg når jeg er i en butikk full av sko. Det er så mye fint. Å jeg har lyst på alt… Sånt er skummelt.. Er jo sånn at det alltig er noe med jenter og sko. Noe som passer sammen. Man går i en skobutikk. Å man trenger egentlig ikke noen nye sko. Men så finner man drømmeskopar nr 1000 å man må bare ha de.. Så kommer man hjem. “Hva passer de egentlig til?” Men så finner man et antrekk og alt er bra… SKO♥

Jeg vil lese din blogg!

Hei igjen. Kom på det i sta. Jeg leser jo bare toppbloggerne sine blogger og det hadde hvert utrolig bra å fått litt variasjon. Så vil du ha en ny leser? Det enesten du trenger å gjøre er å skrive bloggadressen din. Så stikker jeg innom alle sammen og legger igjen en kommentar. Lykke til:)

 

Innkjøp fra olso og fra mamma

Man kan trygt si at jeg har hatt ganske mye skrivesperre i det siste. Ikke bare i det siste egentlig med en god stund. Når jeg blogger blir det bare om noe som faller ned i hodet på meg å det er vel ikke sånn det skal være.

Så derfor skal jeg komme med et “normalt” innlegg. Skal vise dere hva jeg kjøpte meg når jeg nå var i Olso. Også noe mamma kjøpte til meg. Tror jeg ikke tar de på. For jeg har akkurat stått opp og ingen sminke på klistret til annsiktet mitt. Å det ville vært dumt om dere så meg sånn. For da ender statestikken ned på null..


Blondebody beige BIK BOK: 199.-


Blondetopp svart BIK BOK: 199.-


Sånn ser den ut på. Vanskelig å få et bilde av den mår den hang på veggen.


Basic lyserosa ringlet  BIK BOK: 99.-

Så over til det mamma kjøpte til meg, Tusen takk:


Hvis tunika/skjorte H&M: 199.-


Blomstrete tunika/skjorte Lindex: 199.-


Blomstrete skjef H&M: 149.-


Armbånd H&M: 49??

Alle tingene er så utrolig mye finere i virkeligheten. Så det må vel bli litt outfitter i fremtiden tenker jeg:-)

 

Mamma kjøpte også en sånn treningsrokkering. Noe jeg kommer til å bruke aktivt. Den er utrolig god å jeg skal komme med en produkt annmeldelse på den snart. Anbefaler den virkelig. Å de seies jo atd en funker. Vi får se!

 

Nå skal jeg dusje. Å etter det er det mulighet for en oppdatering. Vi blogges senere

 

Olso tur i bilder

Hei! Jeg ligger fremdeles hjemme. Hadde ikke stemme da jeg våknet i dag å når ingen andre ting heller har forandret seg fra gårsdagen så er det ingen vits i å dra noe sted. Selv om jeg skulle gjort hva som helst for å komme meg tilbake til skolen. For å ligge her å se i taket er jo ikke noe gøy…

Men her kommer det bilder fra helgen som var. Jeg var i Olso og feiret bursdagen til søskenbarnet mitt. Det er noen av bildene som er klippet og retusjert på, men det er fordi de som er borte ikke ville havne her på bloggen. Jeg oppgir heller ingen navn. Here you go:

Aller først var vi på teater. The Produser. Det var jo som sagt utrolig morrsomt. Men har jo ingen bilder derfra.. Menmen:-)


På vei fra teateret gikk på i Karl Johan. Og der var det en del is skulpturer som var satt opp i forbindelse med VM eller noe sånt.


Tok bilde gjennom et sånt hull eller noe. Ble litt kult


En som danset med et sjellet eller noe.


To som kysset. Det var flere, men det blir så mange bilder hvis alle skal ut her. Er mange nok som det er.


På lørdagen dro jeg og kusinen min på Cafè før vi feiret bursdagen hennes.  Kakaoen var sikksykt go!

Vi feiret bursdagen og var tilsammen fem stykker! Utrolig hyggelig å bli kjent med de jeg ikke var kjent med fra før. 


Utover lørdagen dro fire av oss til Frognerparken. Der vi hadde det ganske gøy!


“Nei? må jeg sette meg der? Tenk om jeg faller ned!!” Sier en blond smarting…. det var en halv meter ned eller no..


Sol i øynene er så utrolig deilig!


“ohh, føles nesten ut som sommer da!”


Vent, ikke ta bilde enda” Joda, det gjorde du^^


Åhh. Savn♥


Alle endene…

Så kom vi på noe vi sikkert ikke hadde trengt å ha kommet på. Nemlig gå ut i snøen og hive oss bakover. Kan si at det var sinnsykt smart:


HAHAHA. Ser så fin ut atte


Her trives jeg!


Og ikke lenge etter så falt jeg ned i snøen igjen! Det må være en slags magnetisk tilltrekningskraft (sikkert ikke skrevet riktig) mellom meg og snøen.♥

Etter det tok vi en million (Les: Det er helt sant!!) misslykkete hoppebilder. Å så skal jeg bare si at å hoppe i høye sko ikke er til å anbefale i det hele tatt. Lyst til å vrikke ankelen?: Ja takk!


Det er det eneste bilde der jeg er i luften…


Eeeen, Tooooo, Tre- Hopp! Nei. Man venter så klart til den som skal ta bilde har tatt det… Kjempe smart. Så nå har jeg mange fine bilder hvor jeg ser sånn ut-.- HAHA


Sånn har min helg hvert. Å nå ligger jeg syk.. Skal se en film nå tror jeg. Kriseee! Jeg er gått tom for ha fribol hals/hoste drops…. Kill me!