Jentekveld med mamma

Hei! Har slitt skikkelig med nettet her hjemme i det siste, så blogging har det blitt ganske dårlig med. Men når jeg først får nett, må jeg hive meg rundt å si hei til dere! Kom hjem fra Olso sent i går kveld, spiste sushi og så film med mamma, og sovnet før filmen var ferdig. Var så utrolig sliten at midt i filmen begynte øynene mine å falle sammen. Så hvordan filmen endte aner jeg ikke. Får se den en annen gang, haha. Nå er jeg akkurat ferdig med en spansk innlevering. Herregud så vanskelig det er å skrive spansk når du så vidt kan noe som helst. Ordboka er det bare kjedelig å slå opp i, så er egentlig dritt lei alt som har med spansk å gjøre. 

Senere i dag skal vi opp å spise middag der pappa og de andre på jaktlaget er. Det blir sikkert veldig hyggelig. Vi blogges nok før vi drar opp dit – hvis vi har nett da.. Skal også vise dere det jeg kjøpte meg i går. Nå skal jeg levere spansken! Wohoo

Sinus

 

Mobilblogg: Bursdagsfeiring og sushi

Heei! Sitter hos mormor og beste nå. Har feiret tanten min og nå er jeg stappmett. Vi spiste sushi og det er jo så godt! Blogger fra iPhonen nå, så innlegget blir kort og bildene i forskjellige størrelser. Men det får gå for denne gang. Bedre oppdateringer kommer snart

Først kjørte jeg tog med fineste Tina til Hamar, og så fant jeg Peder på Hamar, og hadde det koselig med han helt til han gikk av på Oslo S.

Utrolig lei av lekser

Heei♥ Akkurat nå sitter jeg med hauger av innleveringer, lekser og prøvelesning. Hater når det bare hoper seg opp med ting til en og samme dag osv. Men i dag skal jeg hvertfall være flink å få unna alt jeg klarer. Kaja og alle de andre har nemlig dratt på fotballkamp i Elverum. Så her sitter jeg. Hater å ikke kunne spille! Har så utrolig lyst til det akkurat nå! Det kribler i beina og jeg savner lukten av gress – selv om jeg ikke tåler det… Nå har jeg akkurat hatt en liten pause med lesingen, så nå er det på’en igjen. Æsj. Jeg hater virkelig innleveringer og alt som har med karakterer å gjøre, fysj.

Gleder meg masse til fredag, for da drar jeg til oslo. Håper det blir bra! 

 

Filmkveld med bestis

I går kveld lagde jeg og Kaja oss te, kuttet opp noen epler og satte oss for å se på film, nemlig LoL. Begge hadde sett filmen før, men vi syns den er så fin. Så derform åtte vi bare se den en gang til. Orket ikke se hele fordi begge plutselig ble veldig trøtte og ville sove. Vet ikke om vi ser resten i kveld eller hva vi gjør. Men uansett var det veldig koselig i går.Hva gjorde dere i går kveld?


Living at Kaja’s place

Hei alle hjerter♥ Nå sitter jeg hos Kaja. Her skal jeg altså bo til onsdag – noe som blir veldigveldig koselig! Vi har gjort litt lekser og jeg har vært ute en tur å knipset de obligatoriske bloggbildene pluss noe mer. Vet ikke hvor gøy dere syns det er med bilder av busker osv, men er ikke helt fotogen idag, så da får dere nøye dere med det. Vet ikke helt hva vi finner på senere i kveld, men finner nok på noe. Kanskje jeg blogger senere også. Hvem vet! Hva har dere gjort idag?


Fineste Kaja

Cheers for the freakin weekend

Heei ♥ Har ikke fått blogget noe som helst i helgen fordi nettet har vært nede. Aner ikke hvorfor det ikke har funket, men tror det snart er ordnet og da blir alt bra igjen. For øyeblikket sitter jeg på skolen, så det er derfor jeg har nett.

Fredag var en veldig hyggelig kveld. Vi hadde som sagt ikke sett Brede på noe som føltes ut som mange tusen år, så det var kjempekoselig å se han igjen! Vi skulle til å spise da Hedda og Kjetil kom innom. Så spiste vi lasagne, noe som var veldig veldig godt! Etter det gikk vi ned og så på Norske Talenter, spiste godteri og snakket. Hyggeligste kvelden på lenge!

Lørdagen dro jeg og Kaja, pluss mammaene våre til Rendalen for å jobbe litt dugnad for fotball laget vårt. Det var høst messe der og vi solgte vafler, kaffe, kaker og andre ting noen hadde laget selv. Det var kanskje ikke det morsomste jeg har gjort, men var helt greit. Været var heller ikke helt på vår side. Det var iskaldt, og jeg trodde flere ganger jeg skulle dø der jeg satt. Tror Kaja også hadde samme følelsen. Æsj, håper virkelig det ikke fortsetter å være så kaldt fremover. Altså, det er greit det snart er vinter igjen, men det kan godt være litt varmt en liten stund til. Hvis ikke så blir det bare enda bedre når vi drar til Hellas! Det er faktisk bare 13 dager igjen! Wiii, gleder meg som en liten unge!

Nå må jeg fortsette å jobbe. Vi snakkes senere!

Skal forresten bo hos Kaja til onsdag nå, så da blir det bra med updates med bilder av oss, girlsa. 

Nelly wants

Svart kjole HER // Hvit kjole HER

Strikkegenser HER // Kjole HER


Hvit kjole med paljetter HER // Kjole med turkis overdel HER


Rosa sko HER // Jeffery Cambell HER

 

 

Heei♥ For øyeblikket sitter jeg hos Kaja. Vi får snart besøk av Brede, noe som blir veldig hyggelig. Har ikke sett han på alt for lenge! Vet ikke helt hva vi skal gjøre senere, men vi finner nok på noe. Hva skal dere i kveld?

Kontiki

Ble til at jeg drar på kino likevel. Det blir meg, Johanne, Lars Erik, Fredrik og Håvard. Vi skal se Kontiki – noe jeg gleder meg masse til! Håper alle får en fin kveld videre♥

Noen av dere som har sett den? Hva syns dere?

Working hard

Heei♥ Nå sitter jeg på skolen og har engelsk. VI har en innleveringsoppgave som vi driver å jobber med nå. Er egentlig en ganske grei oppgave, må bare komme ordentlig igang først. Jeg vet ikke helt om jeg skal på Kino eller ikke idag. Får se hva je orker og gidder. Men nå må jeg jobbe! Vi snakkes senere♥

Her sitter man å jobber! Flinkese folkene