Juleferie

Hei! 

Nå er det juleferie og det er så utrolig godt! To uker med ferie skader vel ikke akkurat nå. Det blir ikke bare ferie for min del da jeg skal jobbe litt i tillegg. I kveld skal jeg til kjæresten min og kose meg med han♥ Nå skal jeg rydde litt på rommet før jeg drar til Koppang igjen! Håper alle sammen får en fin juleferie og julefeiring med familie og venner!

Genser fra BIK BOK // t-skjorte fra BIK BOK // Skjørt fra Nelly // Belte fra Nelly

ENDELIG

ENDELIG ser jeg enden av tunnelen i fordypningsoppgaven min! Jeg mangler bare bittelitt før jeg kan levere den og at en velfortjent juleferie. Det kommer til å bli så godt og jeg vedder på at 20 kg fjernes fra skuldrene mine. Jeg har vært så stresset over dette og det har vært helt forferdelig å tenke på oppgaven. Skal skrive ferdig oppgaven i løpet av kvelden og det gleder jeg med til! Men nok om fordypningsoppgaven!

I dag hadde vi Volleyballturnering med hele skolen og klassen min kom på en solid tredje plass! Vi spilte så utrolig bra sammen og vi er virkelig verdens beste klasse! Når vi ikke var på banen var vi veldig flinke til å heie på hverandre og noen jenter i klassen hadde laget pom poms som vi brukte! Bildet er av Facebook kvalitet, men det går vel greit. 

 

Navneforslag

I dag har det virkelig vært blåmandag. Våknet opp med kjempevondt i hodet og sov helt til halv to i dag. Endelig er hodet litt lettere nå og jeg skal straks sette meg ned med fordypningsoppgaven. Hvis jeg er flink å jobbe litt med den hver dag fremover vil den være ferdig til fredag, om ikke før. Gleder meg sånn til jeg kan trykke på “send” og slippe å tenke noe mer på den. Herregud så vanskelig det er å finne motivasjon til en slik oppgave. Helst burde jeg jo hvert ferdig med den for vi har jo hatt så god tid på  skrive den, men det har vært så mye annet og fordypningsoppgaven har liksom kommet i siste rekke. 

Dette er forresten den nye hamsteren min. Det er en jente på fire måneder, men den mangler et navn. Så kom gjerne med forslag om hva den kan hete! 

Førjulstid

God kveld!

Endelig fungerer dataen igjen slik som den skal og blogglysten kom plutselig tilbake! Og siden det er en måned siden sist jeg skrev ett innlegg her på bloggen, er det vel på tide med en liten oppdatering fra min side. 

Endelig er den tiden jeg liker best (etter sommeren) her. Endelig er det kommet snø. Endelig er det hengt opp julestjerner, tent adventslys og satt opp juletre ute. Endelig er det snart jul. Om en og en halv uke er det ferie og det blir så godt! Den siste tiden har skolen hengt over skuldrene på meg og det har alltid vært noe som skal leveres eller gjøres til dagen etter. Vi er ikke helt ferdige med det enda, for fordypningsoppgaven ligger å venter på å bli skrevet ferdig. Men det er så vanskelig når en ikke har motivasjon til å skrive fem til tolv sider med tekst. Det er så mye som skal være med og det er så mye som skal gjøres bra. Det siste året på videregående er virkelig et slit. Heldigvis er det ferier hvor jeg kan slappe av, russetiden kommer og etter det venter et nytt og spennende år hvor jeg har alle mulighetene åpne. Jeg både gleder og gruer meg til jeg er ferdig på skolen. Gleder meg fordi jeg kan flytte, klare meg selv og finne ut enda bedre hvem jeg er. Gruer meg fordi jeg ikke har peiling på hva jeg skal gjøre, om jeg skal studere, ta et friår eller finne på noe annet. Det er så utrolig mye å velge mellom og det er skummelt hvor liten tid det er igjen til vi må søke og bestemme oss. Heldigvis kan man jo endre retning om man velger feil. Men akkurat slik det er nå er det ingenting som frister mer enn andre ting. Alt er så vanskelig og det blir ikke lettere av at dagene, ukene og månedene går så himla fort. Jeg er skikkelig glad for tiden. Håret mitt har begynt å få litt lengde og om jeg bare passer på det og viser det litt mer omtanke enn det jeg har gjort før, vil det nok vokse seg langt og sunt. Jeg har faktisk ikke farget håret siden før sommerferien, og det syns for å si det sånn. Jeg har begynt å få tilbake min naturlige hårfarge og det er ikke så slitt som det var før. Men jeg skal farge det i en litt annen farge når jeg får tid, slik at jeg får fikset på ettervekst, solbleket hår og annen missfarging som ikke er noe særlig. 

Siden 2014 snart er over og dette virkelig har vært ett av de beste årene noen gang, tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg hvor jeg oppsummerer året med bilder og lit tekst. Det er så rart å tenke på hvor fort alt går. Nå er det ikke lenge igjen før det er et nytt år hvor det skal lages nye minner som skal vare resten av livet. Nå sitter jeg egentlig bare å skriver det som faller meg ned og da er det vel på tide å avslutte. Hvis ikke blir det enda mere tull enn det det allerede er. Skal også prøve å få tatt litt bedre bilder, men det er vanskelig når det allerede er mørkt når jeg kommer hjem. God natt♥