RUNDSTYKKER PÅ 1-2-3

God morgen! 

Jeg har hatt en veldig rolig morgen hvor jeg har tatt det helt med ro. I dag har jeg fri, som forøvrig er den eneste dagen denne uken, så denne dagen skal nytes fullt ut. Jeg hadde så lyst på ferske rundstykker til frokost, men fant fort ut at jeg ikke hadde gjær. Jeg gjorde noen søk, og vipps så kom jeg over en oppskrift hvor jeg kunne bruke bakepulver i istedenfor. Disse rundstykkene ble supergode, og det beste var at hele prosessen med baking og steking tok under 30 minutter. Det er jo perfekt når man er sulten om morgenen. Jeg legger ved oppskriften nederst i innlegget dersom flere vil prøve ut dette! 

Du trenger: 

– 130 g hvetemel
– 60 g grovt mel
– 40 g havregryn
– 2 dl melk
– 1 ts bakepulver 

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Bland det tørre (sikt gjerne melet og bakepulveret, da blir rundstykkene luftigere). Tilsett melken og rør sammen. Strø litt mel utover benken og del opp deigen i 5-6 deler. Form delene til fine, runde rundstykker og legg dem på en stekebrett med bakepapir. Trykk så ned rundstykkene. Stek rundstykkene midt i ovnen i 14-17 minutter. 

Det blir tilsammen 5-6 rundstykker av dette blandingsforholdet, så det er perfekt for 1-2 personer. Dersom man ønsker, kan man toppe rundstykkene med frø før steking. 

SOMMERTILBUD FRA DET NYE

Reklame | Det Nye

//annonse 

God ettermiddag! Endelig titter jeg innom igjen, og nå har jeg en liten superdeal til dere! Nå har Det Nye en kampanje som gir deg 8 utgaver for kun 279 kr! Trykk HER dersom du ønsker å benytte deg av sommertilbudet og i tillegg få en veske fra Lycke med på kjøpet! 

Jeg har lest Det Nye i flere år nå, og syns at det er det bladet som har de beste artiklene, fineste inspirasjonen når det kommer til klær og sminke og de mest inspirerende reportasjene om forskjellige mennesker. Av dette bladet blir jeg inspirert og jeg finner ofte klær jeg syns er fine eller sminke jeg vil teste ut. Man kan lese om alt i fra mote, skjønnhet, reise, mat og trening – så her får man litt av hvert i ett og samme blad! Min favoritt i bladet er portrettintervjuene som både er inspirerende og spennende å lese. Og hva er vel ikke bedre enn litt godt lesestoff til sommeren? 

Akkurat nå får du hele 8 utgaver av det nye til kun 279 kr! I tillegg får du som kjøper abonnement nå en beige Lycke Crossover veske – så dette er et kjempetilbud! Trykk HER eller på bildet nedenfor dersom du ønsker å benytte deg av dette supertilbudet! 

#detnyelycke