sminkevideo

Bare for og si farvell til alle vennene mine, fordi jeg tror jeg dør nå. Denne videoen er virkelig klein. Uten sminke. Tidlig tidlig i dag morres, og ja. Herregud. Også fant jeg ut når jeg var ferdig at jeg manglet jo en del. Heh, men kan heller lage en ny en litt senere hvis dere vil da.

Også rettet jeg visst ikke hele håret i det hele tatt. Og jeg titter ut av vinduet. Men det er fordi det kom en dame til Momo idag. Også måtte jeg jo se hvem det var og sånn. Men jeg kjente henne ikke så da var det ikke så farlig. Men her er den. Jeg er død

 

 Også er det så fint bildet når filmen står stille. Herreguuud

Nyttårsforsetter 2012

Da var vi der igjen. Man skal finne nyttårsforsetter og holde dem. Eller for min del – prøve! Jeg klarer nesten aldri holde et eneste av dem, syns det er så vanskelig! Hvert år har jeg for eksempel hatt at jeg  slutte å bite negler, trene, spise sundt, få bedre karakterer osv, men neida. Ikke alle som kommer like lett. Men her har dere hvertfall mine nyttårsforsetter for 2012! Åh, så uvant å skrive det! Har nå skrevet 2011 flere ganger. Haha

  • Dette året skal jeg slutte å bite negler! Må bare bestemme meg for det!
  • Gå ut med en 4 i matte! Dette er viktig
  • Trene mye mer. Magen, rumpa og lårene skal på plass før sommeren
  • Spise sunnere
  • Holde rommet ryddig
  • Hjelpe til enda mer hjemme
  • Bli mye flinkere til å ta med Aria(hesten min) på tur. Har virkelig hvert fløv i det siste
  • Være mer sosial
  • Ta masse fine bilder, Minner♥


Følte bare for å slenge med de styggeste morgen bildene av meg. I♥meg

 

Har du nyttårsforsetter? Hvilke?

 

blomst

Heihei, nå har jeg akkurat dusjet, ryddet litt og sitter nå å slapper av. Er så sliten for tiden, haff. Ellers så kommer en hel haug av kule folk som skal skyte idag! Gleder meg masse masse! Også har jeg lagd en videoblogg til dere. Sto på badet i dagmorres og fikk bare veldig lyst. Skal bare redigere den ferdig så skal dere få se den:)


Gammelt bilde

 

Nyeste innkjøp 28.12.11

Igår var jeg med familien på en liten shopping tur til Elverum! Siden jeg hadde fått endel penger og gavekort til jul så er det jo fint å bruke det når det er endel salg. eller hva? Kom hvertfall hjem med noe nytt. 


*


Kjøpte to like sånne, fordi de var supergode

 

Ellers ble noe sminke, hårfarge, undertøy og andre småting. Nå skal jeg sove litt. er så trøtt.  Ha en fin dag Engler♥

GHD rettetang

Åhh, idag kom herligheten inn i huset! Fikk den til jul av noen tanter, onker og søskenbarn! Å tusen tusen tusen takk for den! Ble såå utrolig fornøyd! Følte meg som et bittelite barn der jeg sto med esken i hendene! Og da jeg åpnet den hjalp jo ikke det stort heller! Nydeligheten selv lå inni♥ Kjærlighet ved første blikk!

Bildene er tatt i full hast så de er ikke bar i det hele tatt! Nå skal jeg sitte litt å kjede meg. Det er nemlig Mogrenda fest idag. Fjerde dags fest da. Meen, dit skal ikke jeg såe.. Send meg masse meldinger og sånn så jeg ikke føler meg så forever alone. nå dør jeg. hade

We stand together

Åh, nå ligger jeg på gulvet og ser på masse fine kjoler og sko på nelly! Herregud, har lyst på alle sammen! Er en kjole jeg sterkt vurderer, men aner ikke når jeg skal kunne bruke den. Blir vel da bare for å ha den siden den er nydelig! Men hva er vitsen da? Heh, må bare bestemme meg først.

Jeg og Kaja lagde en videoblogg idag, men vet ikke om den skal få se dagens lys her på bloggen. Var vel heller ikke så mye en videoblogg, bare masse “ehh” “hallooo” osv. Men det kommer hvertfall en nattvideo så fort Kaja får sendt over den! Haha, da døde vi! Nå er jeg sulten igjen selvom vi akkurat har spist middag. Så da må jeg fikse meg mat! 

 

Fineste sangen for øyeblikket er We stand together. Så Reapet på den!

Smurfene på shoot

Nå har jeg og Kaja tatt ca 200 bilder.. Det sier vel litt, haha! Så da dår dere se litt bilder framover. Kjempeteit innlegg dette her.. 


Peneste jenta♥


Reklamerer for beste solbrillene. Bra BIK BOK


Vi er best

Nå drar vi! Blogges når jeg kommer hjem

Kaja er awesome, ilu

Har hatt en kjempefin dag idag! Er så koselig å ha Kaja på besøk! Sleepover♥ V har sett The Hangover 2 og The roommate. Herregud, vi satt endel bak puta, men ellers var den utrolig bra! Med The hangover 2 kan man ikke si annet enn at man må se den, bare må se den! Herregud, den er så bra! Man sitter bare å ler av hvor dumme de er. Hahah.


Tjohei, vi er fine rånebabes♥

Nå går CSI på tv. så da blir det litt tittng på det før v hopper i seng. Blogges imorgen. Nuss♥