Endelig vår

Nå er det en stund siden jeg har stilt opp kameraet for å ta bilder av meg selv, men det var på tide. Jeg merket at det var veldig vanskelig å få til noen brukbare bilder i dag, så heretter skal jeg bli flinkere til å bruke kameraet oftere. Jeg sitter å øver til en biologiprøve vi har i morgen. Kan ikke si at jeg gleder meg så veldig til den, for ingenting sitter. 

I dag har det vært sol og varmt i luften, og jeg kan nesten ikke vente til all snøen forsvinner. Gikk ut i friminuttet for første gang på evigheter og da kjente vi at solen varmen veldig. Jeg gleder meg sånn til å legge bort vinterjakken og bytte den ut med en tynnere og lettere jakke, gå med mer vårlige klær og være mer ute i solen. Jeg er så glad for at det går mot lysere tider og at solen endelig har bestemt seg for å titte frem! 

Skjorte fra H&M og genser fra Spania

Leighton Meester for Nelly – SALG

affiliate lenker

 

Hei! Tenkte jeg skulle gi dere om noen rabatter som vil komme på Nelly fra og med i dag og til søndag. I dag er det 20 % på alle jeans og du finner det HER. I morgen er det 20 % på alle jakker, lenke HER. På lørdag er det 30 % salg på utvalgte vårsko som dere finner HER. Og på søndag er det 40 % på utvalgte varer fra vårparty, lenke HER. Jeg gleder meg aller mest til å skjekke ut salget på vårskoene og vårparty klærne. Jeg vet hvertfall om en bankkonto som kommer til å bli tom. Salgene starter rundt klokken 11.00 og varer til klokken 11.00 dagen etter. Løp og kjøp! 

 

Dagen i dag for min del har vært utrolig kjedelig. Våknet opp med veldig vondt i hodet og stiv nakke. Heldigvis har hodepinen blitt litt bedre etter at jeg har sovet halve dagen. Jeg skal gjøre ferdig en innlevering og spise middag sammen med pappa før jeg tar en tidlig kveld. Vi blogges! 

Svar på spørsmålsrunde DEL 1

Hei! Nå er det virkelig på tide å svare på spørsmålsrunden. Den har helt gått i glemmeboksen og det har heller ikke fristet å sette seg ned å lete frem spørsmål og måtte svare på alt mulig rart. Jeg valgte å svare på spørsmålene i et vanlig innlegg i stedenfor på video. Jeg føler meg ikke helt konfortabel når jeg skal lage videoblogg, så da blir dette det aller beste. Deler opp svarene i to sånn at det ikke blir ett alt for langt innlegg, håper det går bra! 

Hvordan har du det akkurat nå?
– Akkurat nå har jeg det veldig bra!

Hvilken linje går du og hvilke fag tar du?
– Jeg går andreåret studiespessialisering og har Biologi, Sosiologi og Internasjonal Engelsk som valgfag. På skolen jeg går på er det ikke så mye å velge mellom, så om man ikke vil gå realfag blir dette de fagene man kan ta.

Hva er det beste med vennene dine?
– At jeg kan stole på dem og at de alltid er der for meg ♥

Har du kjæreste?
– Ja det har jeg 

Hvilke land har du vært i?
– Sverige, Danmark, Belgia, Italia, Østerriket, Tyskland, Frankrike, Hellas, Spania, England, Egypt 

Beste ferie?
– Den beste ferien må ha vært når vi var i Egypt.

Hvor lenge har du blogget?
– Jeg har snart blogget fire år på denne bloggen, tro det eller ei.

Hvor kjøpte du svea jakken din?
Kvisgaard, Elverum. 

Hvilke sminkeprodukter bruker du? Kan du lage en sminkevideo der du viser hvordan du sminker deg?
Jeg hater å lage videoer av meg selv, så tviler på at det kommer en sminkevideo. Jeg kan heller lage ett innlegg med bilder av sminken jeg bruker til vanlig.

Hva ser du for deg å studere i fremtiden? Hvis du skal studere?
– Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig på videregående. Når jeg er innom sider for høyskoler og universiteter så er det ingen av de tingene jeg ser på som jeg tenker jeg vil studere. Heldigvis har jeg litt tid på meg. Jeg har også tenkt å kanskje gå førstegangstjenesten, men det må jeg vurdere litt mer. 

Hvor høy er du?
– Tror jeg er rundt 1,68 cm


Har du jobb?
 Jeg jobber på et gamlehjem på Koppang hvor det er veldig hyggelig å jobbe


Er du forelsket for tiden?
– Jaa, det er jeg

Hvor har du kjøpt den blå stripete skjorten?
– Denne har jeg arvet av mamma, og det eneste jeg vet er at merket heter Sand. Den er egentlig for stor til meg, men veldig behagelig å gå i. Også er den veldig fin under en genser

Kan du ha en video hvor du synger favorittsangen din? Lady Gaga kanskje? 
– Haha, det er så lenge siden jeg har laget sangvideo, og det er vel ikke noe som kommer med det første. Hvem vet, plutselig dukker det opp

Spiller du fotball? hvor lenge har du spilt?
– jaa. Jeg begynte å spille fotball i andre klasse tror jeg

Hvilke bloggere leser du bloggen til?
– Hmm, jeg er vel innom de fleste store bloggene i løpet av dagen, men yndlingsbloggene må være Fotballfrue, Sophieelise og Mne.

Hvor får du inspirasjon fra? 
– Noe imspirasjon får jeg ved å lese andre blogger. Men så kan jeg jo ikke skrive like innlegg som dem heller, så mye av inspirasjonen kommer av seg selv

Hva skal du bli?
– Det vet jeg ikke. Før ville jeg bli dyrlege og sp ville jeg bli lege. Men akkurat nå er det ingenting som frister mer enn noe annet. 

Er du mørkredd?
– Om jeg er! Jeg hater mørket! Når det er mørkt føler jeg ikke at jeg har kontroll på hvor noe er. Det er også helt utrolig skummelt! Jeg må sove med åpen dør med lyset på i gangen, hehe

Tror du på ” det åndelige”?
– Jeg tror på at man kan føle andre som man ikke kan se. 

Har du opplevd noe som har gjort deg jævlig redd?
– Jeg blir redd av å se på skrekkfilmer.. Går ikke alene ned i kjelleren etter at jeg så Fritt Vilt i åttende eller niende klasse.

Liker du å se på fotball? Har du et favorittlag? 
– Noen ganger syns jeg det er gøy å se på fotball. Favorittlaget må være Barcelona

Hvem er den kuleste/beste guttevennen du har i oslooo? 
– Det er Robin♥

Hva fikk deg til å begynne å blogge?
– Jeg hadde veldig lyst på et sted som bare var mitt og som jeg kunne skrive hva jeg ville på. Og på den tiden så tror jeg også at det var kult med blogg haha


 Haha, det har jeg ikke peiling på. Jeg begynte å stripe håret mitt blondt i sjuende klasse og etter det har det vært utallige timer med bleking og hårfarge i håret mitt. 

Si tre positive og tre negative egenskaper ved deg selv: 
 Positive: Jeg er veldig glad i å snakke, om det er positivt vet jeg egentlig ikke. Jeg liker veldig godt å skrive og jeg syns jeg selv er snill og omtenktsom. Negative sider med meg selv må være at jeg er ekstremt rotete. Jeg er også veldig dårlig til å snakke for meg. Roter meg alltid bort..

 Hvor har du kjøpt OBEY t-skjorten din?
 
 Den kjøpte jeg på Urban på Byborten