Helt om natten

Hei! Nå er jeg på nattevakt, og når tiden står stille kan mam vel like gjerne blogge. Eller hva? Jeg så nå at jeg ikke har blogget siden bursdagen min. Det er jo snart to måneder siden hehe. Så da er det vel kanskje på tide å oppdatere bloggen litt om hva som skjer.

Nå har jeg påskeferie, men ferien har vel blitt mer en jobbeferie. Jeg er nå på min tredje nattevakt på rad, og det begynner å kjennes på kroppen. Ønsker meg selv lykke til med å snu døgnet. Ellers jobbet jeg litt tidligere i uken. Utenom påsken så er jeg ute i praksis. Det er spennende og jeg lærer en hel del nytt – selv om jeg kan veldig mye fra før av. Jeg starter på min femte uke nå på tirsdag og da er jeg halveis. Ti uker med praksis kjennes det også. Men jeg skal ikke klage. Jeg har en super veileder og alt går veldig bra. Ett skritt nærmere å bli sykepleier når denne praksisen er ferdig.

I morgen drar jeg og Lars tilbake til Hamar. Det er godt å være hjemme hos mamma og pappa, men det er liksom noe eget i egen leilighet sammen med kjæresten ❤ Nå føler jeg at jeg bare babler om alt og ingenting, men det er vel det denne bloggen består av. God natt god natt!