Antrekk 11.06.14

Hei! I dag har vi hatt to timer med norsk, og thats it! Det er veldig godt med mye fri, men litt unødvendig å dra hele veien til Koppang bare for å være der. Det er jo ikke akkurat så mye å finne på der. Resten av uken blir noe i samme dur så det blir nok noen timer ute i solen i løpet av skoledagen. På fredag allerede drar alle jentene til Hamar for å hente russebilen vi har kjøpt. Det blir koselig og spennende! Til helgen er det fest med fine venner i Rendalen og litt jobb lørdagsmorgen. 

Dette skoleåret har gått så utrolig fort og jeg kan nesten ikke tro at det øyeblikk er sommerferie og bare ett år igjen av videregående! Om neste år går like fort som dette vil vi være ferdig på skolen på null komma niks. Men først en velfortjent ferie med turer til Tyrkia og Kos, jobb, fester og masse kos med kjæresten og vennene mine. Denne sommeren kommer til å bli så utrolig fin! ♥ Fant ut at det var uendelig lenge siden jeg har vist dere noe antrekk her på bloggen, så det skal jeg bli flinkere til fremover. Det er jo tross alt finere å ta bilder ute i sommerklær, enn inne på rommet med ullgensere osv. 

Topp fra Primark // Cardigan fra Pull & Bear // Skjørt fra Gina Tricot // Blomsterkrans fra BIK BOK 

Sommer og sol

Hei! Jeg har hatt en fin helg med jobb, familie og kjæresten. I dag har jeg også ligget ute i solen noen timer sånn at kroppen ikke får sjokk av å komme til Tyrkia. Åh, vi drar om bare 10 dager! Det kommer til å bli så godt å bare slappe av i solen og nyte de varme dagene sammen med kjæresten og familien hans! Når jeg kommer hjem igjen rekker jeg så vidt å sette føttene på norsk jord før jeg drar videre med jentene til Kos! For en fin ferie dette kommer til å bli!