SOMMERFAVORITTER

Sammarbeid //

 

Her om dagen fikk jeg en pakke i posten fra Yves Rocher. Denne gangen fikk jeg en hårolje, en after sun og en olje for kroppen. Dette er det som stod om produktene på hjemmesiden og mine meninger om produktene.

HAIR REPAIR OIL

Uunnværlig for deg med tørt og slitt hår! Reparerende babassuolje og nærende makadamiolje gjør håret mykt og føyelig. Denne passer jo perfekt til håret mitt som er såppas slitt som det er. Har ikke rukket å teste den enda, men gleder meg veldig til å se resultatet. Håper at den funker og at håret blir bedre!

DRY BODY OIL

Feriefølelse for huden! En eksotisk duftene tørrolje med monoï fra Tahiti som gir en fløyelsmyk hud uten at den føles det. Spray på kroppen for å tilføre fuktighet og gi en fin glød til sommerhuden.Denne oljen fikk jeg også i fjor sommer, og da brukte jeg den som sololje. Den funket veldig bra som det og huden fikk fort en gyllen farge!

FUKTIGHETSTILFØRENDE AFTER SUN LOTION

Denne fuktighetstilførende after sun lotionen tilfører huden fuktighet og forlenger brunfargen. Den inneholder aloe vera som svaler og lindrer samtidig som den gir masse fuktighet. Huden blir fløyelsmyk og smidig med en vakrere, mer holdbar farge. Passer både ansikt og kropp.Denne har jeg allerede begynt å bruke og huden er blitt mykere. Etter at jeg kom hjem fra Spania begynte jeg å flasse på ryggen og på låret, men med en gang jeg begynte å bruke denne har jeg ikke flasset noe mer! Anbefales! 

 
SPANIA DEL 1

Hei! I morgen drar jeg og mamma på en ridetur til dit jeg jobbet i fjor sommer. Tror det blir en veldig fin tur og jeg gleder meg veldig til å møte søte Malena igjen ♥ Her er noen bilder fra Spania. Beklager for dårlig blogging. Jeg har jobbet og vært veldig sliten i det siste. Var også hos tannlegen i dag siden jeg mistet den ene stangen som sitter bak tennene etter at man har hatt regulering. Hun som satte den på igjen hadde nok aldri gjort det før, for den er satt på helt feil og nå gjør det vondt i alle tennene. Jeg klarer ikke bite av noen ting og alt er ømt og vondt.. Tusen takk for det.

Nå skal jeg fjerne sminken og legge meg. Er så utrolig sliten nå og både hodet og tennene verker som bare det. Håper alt er bedre i morgen. Vi blogges

Farge håret?

Jeg tenker hele tiden på om jeg skal farge håret mitt lysere igjen. Men, så føler jeg at jeg kler det mørke mye bedre, samtidig som det etter en del farging har blitt veldig mørkt. Nesten litt for mørkt. Denne fargen jeg har på bildet fikk jeg etter at jeg hadde farget håret brunt den første gangen. Og like etter dro jeg til Egypt. Der ble håret solbleket og fikk en litt mer naturlig farge. Det blir sikkert vanskelig å få akkurat den samme fargen siden dette er solbleket osv, men det frister så veldig å bare farge det lysere igjen og se hva som skjer og om jeg liker det. Hvis ikke er det jo alltids mulig å farge det tilbake til slik jeg har det nå. Kan jo hende jeg blir helt gulerot også. Du kan se flere bilder av håret sånn det var HER.

Granada

God kveld, eller god natt kanskje? Vi er hvertfall kommet inn fra en veldig koselig middag ute i byen. Det er den siste dagen her i Spania, for i morgen kveld reiser vi hjem igjen. Det blir veldig trist, for jeg kunne gjerne hatt noen uker til med sol på kroppen!

Vi var jo først litt over en uke i fine Elviria Del Sol, midt mellom Malaga og Marbella, så var vi to dager i fine Cordóba og nå har vi vært de to siste dagene i Granada. Her har vi sett på hager, gamle slott/borger og vi har shoppet litt. Det er jo så sykt billig her nede! Viser dere innkjøpene senere. Skal fortelle mer om turen når jeg kommer hjem igjen og får blogget fra en pc. God natt!

Kjole og genser fra Pull & Bear