ØNSKELISTE JULEN 2013

God kveld! Nå har jeg sittet i mange timer å tenkt gjennom hva jeg ønsker meg til jul. Det er jo en stund til, men folk er jo tidlig ute med julegavehandelen så da tenkte jeg at skulle være tidlig ute med ønskelisten min også. Jeg har endel andre småting som jeg ønsker meg, men som ikke er med i denne ønskelisten som jeg tenkte å spare til jeg har bursdag. Wohoo 18 år om 74 dager. Jeg håper virkelig at tiden frem til februar går fort! Nå er jeg så lei av å være 17 år. Det er jo ingenting som skjer og du får ikke lov til noe mer nå enn da man ble 16. La det gå fort!

Her er hvertfall ønskelisten min til jul:

1. Ralph Lauren parfyme nr. 2: Kjøpte den minste flasken når jeg var i Oslo sist gang, og jeg elsker denne lukten! Den er blitt favoritt parfymen min og den overgår til og med Lady Gaga parfymen! Derfor ønsker jeg meg den litt større flasken til jul.

2. Marc Jacobs klokke: Alle Marc Jacobs klokkene er jo så utrolig fine! Jeg har ingen klokke, så ønsker meg virkelig en sånn! Det er så fint å kunne ha på seg et enkelt antrekk med en fin klokke til!

3. Mast krølltang: Jeg har jo naturlige krøller i håret, men disse blir jeg aldri fornøyd med så derfor retter jeg dem ut. Denne krølltangen er også fin å krølle extensions med, noe som passer meg bra!

4. iPhone 53 rose gull: iPhonen jeg har nå fungerer egentlig bra, bortsett fra at låseknappen ikke fungerer lenger. Dette er veldig trælete når jeg bruker mobilen så mye som jeg gjør. Den nye iphonen er jo så klart mye mye finere enn den jeg har fra før av. 

5. Ring: Åh, diamantringer er jo så utrolig fine! Jeg har bare en ring jeg bruker hver eneste dag og denne har jeg fått av mamma. Den er enkel og veldig fin, men jeg ønsker meg noe litt mer glitrende og girly.

6. Smilelab: Hvem ønsker seg vel ikke et litt hvitere smil? 

7. 2xu compression tights: Denne tightsen skal visst være helt utrolig god. Og den er jo så fin! Alle de andre treningstightsene mine er det hull på knærne, så jeg trenger noe nytt treningstøy. På ønskelisten står også noen nye treningstopper og sportsbher, gjerne fra Nike. 

8. Canon fjernkontroll: Dette burde jeg jo ha kjøpt når jeg kjøpte kameraet mitt, men det glemte jeg. Det er veldig vanskelig å ta fine bilder med selvutløser. Enten blir de for uskarpe eller så rekker jeg ikke å stille meg opp forran kameraet før bildet blir tatt.

9. Ett års spotify premium: Dette fikk jeg i fjord også, og det er jo en utrolig fin gave! Jeg hører på musikk hver eneste dag og spotify er jo virkelig smart! 

 

Fin helg

Hei! Denne helgen har vært veldig fin så langt. I går var jeg hos kjæresten min, noe som var veldig koselig og i dag har jeg solgt sand. Vi har solgt strøsand til innlekt til en utvekslingstur vi skal ha til Spania nå i Januar. Vi har snakket en del med elevene derifra og jeg gleder meg sykt til å dra ned dit å besøke dem. I mai kommer disse elevene til oss, noe som også vil bli veldig gøy. I morgen skal jeg på jobb tidlig tidlig, før jeg bare skal slappe av her hjemme.  

Nå skal jeg rydde litt og se en episode av vampire diaries før jeg, mamma og lillebror skal på kino. Er ikke helt sikker på når den går enda, men vi skal ihvertfall se The Hunger Games, Catching Fire. Håper denne er like bra som den forrige om ikke bedre. Har lest litt på twitter og av det inntrykket jeg fikk der vil jeg tro den er veldig bra. Tusen takk for alle spørsmålene som er kommet inn! Om det er noe mer dere lurer på, så kan dere spørre om det HER

SPØRSMÅLSRUNDE!

Hei! Nå er det evigheter siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen. Derfor tenkte jeg å kjøre i gang en nå! Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg skal svare på spørsmålene enda, så jeg får se om jeg lager ett innlegg eller en video. Svarene kommer en gang i neste uke. Kjør på!

Kjempefin helg

Hei!

Har ikke blogget noe i helgen fordi jeg har vært på Otta cup med laget. Vi kom til kvartfinalen og jeg er kjempestolt over alle sammen og hvor bra vi gjorde det! Det har vært en veldig koselig tur sammen med alle jentene på fotballaget♥ Nå skal jeg bare pakke ut og slappe av en liten stund før det blir koselig middag med familien. Gratulerer med farsdagen pappa!♥ 

Victoria’s Secret

God søndag! I dag våknet jeg opp til at det var helt hvitt ute. Det ser jo så klart veldig fint ut når det ligger snø over alt, men det kunne godt kommet litt senere. Vinteren er så utrolig lang og mørk – blir sliten av bare å tenke på det. Jeg har hatt en kjempefin helg og den toppet seg når mamma og pappa kom hjem fra London med gave! Ææ, det var en BH fra Victoria’s Secret! Den er så utrolig fin og kjempegod å ha på seg. Når vi skal til London med klassen før påske er jeg nødt til å gå innom Victoria’s Secret og kjøpe flere. Tror jeg er forelsket! ♥♥♥♥

Nå skal jeg bare slappe av med en episode av Grey’s og så skal jeg vaske rommet. Jeg kommer helt sikkert til å utsette vaskingen til senere så lat som jeg er, for det er så utrolig godt med en dag der jeg ikke trenger å gjøre noe som helst. Til uken skal vi ha nynorsk tentamen og to-tre andre prøver. Tror det blir en slitsom uke – noe alle uker egentlig er. Så jeg skal vel overleve. Ha en super søndag alle sammen♥


Jakke fra SVEA // Genser fra Part Two