Endelig sommer

Dagen i dag har vært super! Jeg startet dagen med å spise frokost ute på terassen med mamma og lillebror. Etter det hentet jeg frem solsengen og lå å sekte i ca. to timer. Husker at jeg kikket bort på termometeret og så at det var 35°c. Siden jeg har blitt så syk (dødssyk Kristin), så klarte jeg ikke være ute noe lenger. Har også spist kake med mamma, momo og biss før det kom en liten regnskur. Det var egentlig litt fint at det begynte å regne, for da fikk jeg endelig begynt å rydde i kleshavet som ligger utover gulvet. Endelig er det litt gulv som syns, og jeg slipper å være redd for å skli vær gang jeg får ut av sengen. Nå er det middag og jeg skal ned å stappe i meg masse mat. Er så sulten at jeg kunne spist en hel ku! Hva har dere gjort idag?


Seksten ting du ikke visste om meg

Dette innlegget her har jeg brukt ganske lang tid på. Har kommet på ting om meg selv underveis som jeg har skrevet ned og listen har blitt lenger og lenger. Her er hvertfall et innlegg om seksten ting du kanskje ikke visste om meg. 
Jeg er livredd ballonger
Jeg klarer nesten ikke blåse dem opp fordi jeg er redd de vil sprekke. Når jeg var mindre likte jeg ikke å leke ballongleken engang. Haha, jeg syns det var kjempeskummelt!  Når jeg blåste opp den rosa hjerteballongen på det siste innlegget var jeg hele tiden livredd for at den skulle sprekke i annsiktet mitt så jeg skulle få vondt. 
Jeg er kjempe mørkeredd
Om natten står det på lys ute i gangen. Hvis det ikke er på klarer jeg ikke sove. Vet ikke hvorfor jeg har blirr mørkeredd, men har bare blitt det nå som jeg har blitt eldre. Er ikke så redd når jeg er borte som det jeg er her hjemme. 
Jeg er litt paranoid når det kommer til kjellere
Jeg HATER kjellere. De er så skumle ekle og mørke. I vår kjeller er det ekstra skummelt syns jeg.. Jeg føler også at det er noen nede i kjelleren vår. Og jeg har faktisk ikke vært der nede alene på tre år. Det er litt sykt egentlig. 
Jeg klarer ikke holde ting ryddig
Rommet mitt er så og si aldri ryddig, og når jeg først rydder det tar det ca. en dag og så er det like rotete igjen. Sånn har jeg egentlig alltid vært. Men har vel blitt litt flinkere til å rydde innimellom nå.
 
Jeg liker det meste av mat
Men jeg klarer ikke spise tomat, majones, sennep, avocado, torsk(noen ganger), det hvite på egget og sylteagurk. Er heller ikke så stor fan av oliven og frø. 
Jeg har alltid med meg iPhonen, uansett hvor jeg er
Har den alltid i hånden eller i lommen. Hvis jeg ikke finner den blir jeg redd for at jeg aldri kommer til å finne den igjen og leter febrilsk gjennom alle tingene mine og kikker på steder jeg har vært.
Jeg hater å gå uten sminke
Føler meg ikke fin i det hele tatt når jeg ikke bruker sminke. Som regel går jeg uten sminke hjemme i helgene, men med en gang jeg skal ut tar jeg det alltid på. Hadde en uke uten sminke på skolen for litt siden(tapte et veddemål), og det var helt jævelig. 
Jeg retter håret så og si hver eneste dag
Jeg suger til å ta godt vare på håret mitt. Noen ganger er jeg flink til å kure det og bruke olje, men andre ganger så driter jeg helt i det. Jeg er hvertfall flink til å bruke varmebeskyttende spray!
Jeg liker smågodt bedre enn sjokolade
Jeg kan spiste masse smågodt og sånn vingummi godteri, men klarer nesten ikke spise sjokolade lenger. Blir nesten kvalm med en gang. 
For en stund siden hadde jeg brus stopp
Denne stoppen varte faktisk over et halvt år. Noe jeg var kjempestolt over. Etter noen uker uten brus kjenner man ikke suget etter det og man har faktisk ikke lyst på. Jeg vurderer nå om jeg skal gjøre det igjen, bare at denne gangen skal jeg klare det lenger.
Jeg er sykt dårlig til å forklare ting
Når jeg skal forklare noe ender det med at jeg begynner snakke om noe helt annet, og blande inn andre ting som gjør at jeg ikke lenger snakker om den tingen. Jeg er også litt “ubesluttsom” når det kommer til ting. For eksempel at jeg sier noe ikke var så fint, også sier jeg like etter på at det kanskje var litt fint likevel. Haha!
Jeg har aldri brukket noe
Jeg har vært heldig og ikke brukket noe i hele mitt liv. Eneste som kan ligne på det er vel bristen i stortåa som kom etter en fotballkamp. Ellers har jeg en skade i kneet, har hatt hjernerystelse og har svake ankler, noe som har gjort at jeg har tråkket over mye. Alle skadene kommer fra fotball og ridning. 
Jeg har kjempelyst til å prøve å spille amerikansk fotball
Det syns jeg ser så gøy ut. I tillegg liker jeg å gå på når jeg spiller vanlig fotball, så jeg tror jeg hadde likt amerikansk fotball veldig godt!
Yndlingsmaten min er sushi
Åhh, det er det aller beste jeg vet om! Elsker, elsker, elsker det!
Jeg syns det er helt greit å tape
Om det er en fotballkamp, et kortspill eller noe annet, syns jeg det går helt fint å tape. Det gjør meg absolutt ingenting å komme til slutt eller tape noe som helst. Så lenge jeg har det gøy er det bra nok! Det er så klart alltid stas og vinne, men om jeg taper blir jeg ikke sur og skylder på alle endre. 
Jeg elsker å dra til andre land
Spessielt varme land. Jeg har vært så heldig og vært i hele elleve land og opplevd en hel del. Noen av landene har jeg vært i flere ganger og de er like fine hver eneste gang! 

PINK BALLOON

Hei! Fant en rosa hjerteformet ballong her om dagen og tenkte at jeg kunne blåse den opp og ha den på rommet mitt. Men så kom jeg på at jeg er redd for å blåse opp ballonger (ballonger generelt) og at det kanskje må være helium i den for at den skal sveve. Så da blåste jeg den forsiktig opp (brukte kanskje fem minutter) og hang den på mammas kontor. Håper hun ble glad♥ Men først måtte jeg jo ta litt bilder til bloggen. Kan vel ikke si at alle ble like fine, så da fant jeg det som jeg så mest gal ut på og det bildet som nesen ble mest klemt på. Jeg er veldig fornøyd med utvalget! Har til og med tatt meg tid til å sette på en effekt jeg fant på nettet. Ikke dårlig selv om man nesten ikke ser forskjellen! 

Konfirmasjon

Ute høljregner det og jeg sitter inne med lekser. Denne mandagen er ikke akkurat en av de fineste. Det skulle vært sol, blå himmel og varm luft. Så kunne jeg sittet ute ogsolt meg mens jeg skrev engelsk. Humøret blir ikke så bra når man bare blir sittende inne å sture hele dagen heller. Blæh, gi meg sommer nå! Heldigvis er det ikke så lenge til vi drar tl Spania! Wii, gleder meg!

Konfirmasjonen i helgen var kjempekoselig! Det var hyggelig å se igjen familien på pappa sin side og møte andre mennesker jeg aldri har møtt før. Selve konfirmasjonen i rådhuset var veldig fin! Jeg har aldri vært der før når det har vært konfirmasjon der, så det var veldig gøy å oppleve! Middagen etterpå var også veldig god – for ikke å glemme kakene – NAM! En glad og fornøyd Anne Sophie trillet ut av bunaden etter en fin konfirmasjons fest! Gratulerer med dagen som var Astor♥

 

Dette var det eneste brukbare bildet av meg, og det sier jo litt. Haha. Skal få tatt ordentlige bilder av bunaden på 17. mai!

Mine fine kusiner♥

 

Oslo-kos

Hei! Da har vi akkurat kommet inn. Har vært ute å spist middag med de som løp stafett idag og nå er jeg kjempesliten. Er superstolt over mamma som løp i dag<3 Skal ikke bli så alt for sen i dag siden det er konfirmasjon i morgen. Vi blogges senere

Spiste supergod sushi igår

Fine mamma som er klar for sin etappe

Sliten

Heihei! I dag har jeg utrolig vondt i hodet, og har ikke gjort så mye annet enn å hjulpet mamma med konfirmasjonsforbredelser og sett på greys. I morgen drar vi til Oslo fordi vi skal i konfirmasjon til søskenbarnet mitt på søndag. Tror det kommer til å bli veldig hyggelig å se familien igjen og ikke minst å feire konfirmasjonen! SKal prøve å få blogget litt når jeg er i Oslo, men er ikke helt sikker på om jeg har nett. Hvis det ikke er nett blir det noen mobilblogger, men det går vel greit?

Fotballkamp next

God morgen! Nå blir det bare et lite kjapt innlegg før jeg suser ut døren. Vi skal spille fotbalkamp i Brumunddal og det er den aller første kampen i år. Kjenner at jeg gleder meg masse til å spille ordentlige kamper igjen. Nå må jeg finne leggbeskyttere og fylle vannflasken, så drar vi! Blogges senere!

Sommerminner

Endelig er det helg igjen, og jeg er ferdig med matte tentamen!! Den kunne nok ha gått bedre, men var noe dritt der jeg ikke skjønte noen ting av. Så da får det bare gå som det går. Akkurat nå snør det som bare det ute, i MAI!?! Det skulle ikke vært lov.. Nå har jeg sååå lyst til å dra tilbake til Hellas og Egypt! Savner begge stedene helt utrolig mye!

Hellas 2012:

Egypt 2012:

 

Mine hårprodukter

Heei! Jeg feiret natt til 1. mai med masse fine folk i går. Det var kjempekoselig! Jeg dro hjem før de andre siden jeg er skikkelig forkjøla og var veldig sliten.

Siden jeg har vært en sugen blogger i det siste tenkte jeg at jeg skal komme med noen ordentlige innlegg nå. Jeg skal starte allerede nå med å vise dere hvilke produkter jeg bruker i håret mitt. Den vanlige shampooen og balsamen er fra Sunsilke, så de gidder jeg ikke vise. 


L’OREAL: Dette er en hårkur som inneholder olje. Denne skal gjøre håret mykt og lett. Er veldig fin om man har tørt hår.
REDKEN: Dette er også en hårkur, bare at denne hjelper mot ødelagt hår. Den bygger opp igjen håret og håret blir veldig mykt.


Begge disse to varmebeskyttende sprayene er fra REDKEN. Disse er de beste sprayene jeg noen gang har prøvd. Håret mitt er blitt mye bedre etter at jeg fikk disse.


Denne shampooen er fra KÉRASTASE og gir volum og hjelper mot tørt hår. Denne er veldig veldig god!

For å få kjøpt disse produktene må man dra innom en frisør.