Vinterferie

God kveld! 

Nå sitter jeg med Mitt Dansecrew i bakgrunnen og tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hvordan vinterferien min har vært så langt. Jeg dro til Hamar på mandag for å være med kjæresten noen dager, og dro hjem igjen i dag. Jeg kunne godt å blitt værende der resten av vinterferien også, for jeg har hatt det så koselig! Vi har vært på kinodater, spist god mat og kost oss veldig. Jeg er veldig heldig som får ha en så fin kjæreste som han og jeg har fått slappet av og kost meg veldig mye. Vinterferien har virkelig vært perfekt♥ I morgen skal vi på fjelltur/pilketur sammen med mamma og pappa i det fine påskeværet som allerede har kommet! Litt mobilbilder skader vel ikke.. Vi har sett Fifty Shades of Grey, stakkars Lars Christian som måtte være med på det. Men han lo faktisk litt, så da må den være godkjent, haha. Jeg syns den var veldig bra i forhold til all kritikken den har fått. Så klart var den ikke på langt nær så god som boken, men jeg fikk fortsatt gåsehud flere ganger under filmen.Vi så også Natt på Museet, som også var en morsom og bra film! Nå skal jeg slappe av før jeg tar en tidlig fredagskveld. Vi snakkes! 

Hverdag

Hei! Jeg prøver så godt jeg kan å blogge når noe motivasjon dukker opp. Men så er jeg ikke som andre bloggere, som drasser med seg  kameraet sitt hele tiden slik at de kan dokumentere alt det de gjør. Så gjør ikke jeg så mye spennende heller da. Men noe går det an å blogge om. Jeg tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om Paris, jeg og Lars Christian skal dit om ikke så alt for lenge, slik at både jeg og dere får en oversikt over hva som befinner seg der og hva som er viktig å få med seg når man først drar til den romantiske byen. Åh som jeg gleder meg! Jeg har vært i Paris to ganger før, og jeg klarer nesten ikke vente med å dra dit på kjærestetur. Tenk noe så koselig♥ 

Dagene mine er stort sett helt vanlige nå med skole, jobbing, soving og spising. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle spare dere for hverdagen min. Det er så kjedelig å lese om akkurat nå. Men så fort det skjer noe litt mer spennende, da blir det andre boller! 

“Love med like you do”

God kveld! 

Nå driver jeg å rydder rommet mitt, noe som faktisk går bra for en gangs skyld. Jeg har tent lys og nå lukter det utrolig godt her. Jeg er så dårlig på å holde orden på rommet mitt. Som regel ligger det klær overalt og ingenting er i noe som helst system. Likevel klarer jeg alltid å finne det jeg vil ha. Det er akkurat som om jeg har et eget system i rotet mitt. Jaja, nå skal jeg ihvertfall bli orden her. Jeg har allerede kastet nesten alle skoeskene mine som lå stablet i skapet og jeg har begynt å brette klær. Egentlig burde jeg gått gjennom alt jeg har og kvittet meg med det jeg ikke lenger bruker. Meeen, det er utrolig vanskelig. Hver gang jeg prøver å rydde i klærne mine, ender det med at alt går tilbake til skapet. Jeg tenker alltid at “denne får jeg sikkert bruk for en dag”, men det gjør jeg ikke. Plagget blir bare liggende innerst i skapet..

For øyeblikket er dette yndlingssangen min, den er så utrolig fin!