Hyttetur

Nå driver jeg å pakker. Skal på en hytte i helgen. Vet ikke om jeg gleder meg eller ikke, så blir vel ikke noe blogging der med mindre det er nett, noe jeg ikke vet…  Vel, må vel egt dusje, pakke og finne fram alt nå. Men her sitter nå jeg. Haha.

I går hadde Robin klart å legge denne lappen inne i boken min. er ikke det søtt:


I love you too♥Nåå er det pakking Anne Sophie! Vi blogges over helgen: )

The Boy In My Life

Idag var jeg sammen med den betste i hele verden, for siste gang før han flytter! Kommer til å bli så stille og vondt uten deg♥ Robin


♥


Jeg og Robin skrev navnene våres♥ FOREVER


For alltid♥


Robins kule mobil og kuleste tattovering!


Skoene til Robin


Trutemunn


Du er hos meg foralltid! Jeg er så vanvittig glad i deg Robin” Du er best♥ Jeg kommer til å savne deg noe vanvittig mye! Men som sagt, du bor ikke så alt for lang unna, så vi SKAL besøke hverandre!I do it for you, babe

I know, jeg har blogget lite i det siste. Men det kan jeg ikke noe for. Har ikke hatt lyst til å ta bilder av meg, og syns en blogg blir ganske dårlig hvis ikke jeg er med på min egen blogg. right?

Altså, idag har Hallvard hvert her. Han var med faren sin.. Så vi så på tv, satt på dataen, hadde kilekrig og så film, eller begynte på film daa. Og etter at de hadde dratt så ble det en joggetur på meg. Alt for lenge siden… Åhh, kjenner jeg blir sur på meg selv over at jeg ikke klarer å blogge ordentlig. Skriver: ehh, og mange punktummer, utrolig bra blogging Anne Sophie!!

Og så har jeg sittet ute i solen og lest! Noe som egentlig er sinnsykt deilig. Bare sitte å slappe av, lese en god bok, sole seg og bli solbrent! Jippi!

Meen jeg skal jobbe i morgon, så vi prekast!

 Den følelsen

du får når det kribler i magen. Mange tusen sommerfugler som flyr rundt inni deg og bare vil ut, men det tørr en ikke. Man tørr ikke si hva man føler, hva man tenker eller i det hele tatt, ingenting! Den følelsen da du håper at den andre også tenker, føler og vil akkurat det du vil. Men det er sjeldent det er sånn. 


.. 

Life is a bitch and so are you

En dag vil aldri vare for evig, lykken vil ikke være der hver dag, solen skinner ikke på deg i skyggen og du vil ikke alltid føle deg verdsatt. Det kommer en dag der du angrer på ting du sa, en dag som vil føles så altfor lang, en dag der du ikke finner solen. En dag står du der uten venner, det svir. Lykkefølelsen du en gang hadde, varmen som alltid hadde vært der, den er ikke den samme. Den dagen kommer du til å angre..Fortiden vil alltid være med deg, og den kan ikke endres. Sagt er sagt og gjort er gjort, men en unnskyldning kan alltids gjøre ting en smule bedre.

En dag vil også du forstå hvorfor. Du kan ikke tenke deg at livet ikke går din vei, at de menneskene som gjør deg mye verdt nå vil snu deg ryggen. Bare vent, men jeg kommer ikke til å være der for deg da. For nå har du gått så altfor langt, og jeg er så glad at den tiden som har vært nå, aldri kommer tilbake.

Livet vil ikke vare evig, det vil ikke jeg heller. Men jeg har nå innsett at døden ikke skremmer meg, derfor er jeg heller ikke redd.

Jeg skal leve til jeg dør!

 Beklager men du kan ikke bryte meg ned flere ganger, har endelig innsett at jeg er alt for sterk.

-Bitch Forever

33299224_fbi4ehio_c_large

Teksten har Elena skrevet. Du kan besøke bloggen til denne fine jenta HER!

 


Tragedie tragedie

Dette som skjedde igår var helt forferdelig. Tenk at en man kan gjøre noe sånn mot sine medmennesker? Det er helt ufattelig. Tenk på de som ikke var mer enn i tennårene, som ikke hadde fått startet et ordetlig liv, som aldri vil få det. Tenk at 85 helt uskyldige ungdommer ble feid ned. Jeg klarer nesten ikke få det inn. Helt for jævelig for å si det sånn. 

Jeg var på jobb da jeg hørte om dette i går. Da tenkte jeg ikke så mye over det. Men da jeg kom hjem fikk jeg også vite det om skytingen på Utøya. Da var det ikke så mange som var omkommede, men tallet steg utrolig fort. Noe som er helt fryktelig! Bombingen var jo det første som skjedde. Akkurat der bombene gikk av ser det jo helt forferdelig ut! 

“Vi var 30-40 stykker da han begynte å skyte. Da han var ferdig var vi fem-seks igjen” 


//: Bilde fra VG.no

 

Men nå skal jeg gjøre noe annet enn å se på dette. For det er det eneste jeg har gjort de stste 20 timene! Jeg har tent lys og tenkt på de jeg kjenner som var der ute. Jeg har den sterkeste medfølelse med de som har mistet, eller har noen som er savnet♥

 

Hvil i fred alle de som omkom♥