Black&White

God morgen! Denne søndagen har vært god og lat, og det skal den fortsatt være noen timer til før jeg skal på jobb. To av fire eksamener er gjennomført og formen begynner sakte men sikkert å bli bedre. Det er heller ikke mange dagene til skolen er ferdig og jeg kan ta sommerfeire med god samvittighet. Samtidig blir det litt vemodig å ikke skulle møte alle jentene hver eneste dag.. Men, jeg og kjæresten har skrevet under på en leilighet og den er såå fin! Det blir så koselig og fint å flytte sammen med han og jeg gleder meg som en liten unge! Viser dere bilder senere. 

Nå skal jeg rydde litt her hjemme før mamma og pappa kommer hjem, og så drar jeg på jobb. Håper alle får en fin søndag! 

I dag fikk jeg en mail om at man fikk 20% på hele bestillingen hos Nelly.com! Skriv inn JACKPOT20 i kassen og rabatten trekkes automatisk fra. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, salg eller på utvalgte merker som Elvine, Tiger, UGG Australia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Parajumpers, Alpha Industries, BLK Denim, Dagmar og J Lindeberg. Denne rabattkoden er gyldig frem til 23.59 i kveld!

 

RT2015

Russetiden er over og det er virkelig blitt et minne for livet. Jeg har hatt det så bra de siste ukene med fest, venner, treff, rulling og den røde buksa. Cinderellas har rullet rundt og det har ikke vært noen problemer med vidunderbilen vår. Herregud, jeg kommer til å savne den! Vi har vært på Tryvann og Lillehammer, og HERREGUD så gøy det er med treff! Vi har danset i bussringer til langt på natt, spist bakt potet, pizza og hamburger som om det var sunt og fått i oss nok bobler! Det er så synd det plutselig var over. Litt godt var det også å få byttet til vanlige bukser, sove lenge i helgene og slappe av. Jeg sitter igjen med kyssesyken, halsbetennelse og noen blåmerker, så det må jo ha vært en super feiring! Her kommer noen bilder fra den fantastiske tiden:

Uten dere jenter, hadde ikke dette blitt en like fin feiring ♥

Og til slutt, noen bilder av verdens vakreste bil♥
TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR HJULPET TIL AV FORELDRE OG SPONSORER!