Vaffler

Heey!
Nå har jeg vært litt slapp med bloggingen, sier hele tiden at jeg skal skjerpe meg, meeen. Det er ganske vanskelig egt. så siden jeg ikke gjorde det i går, så legger jeg ut bildene. Lover dere at jeg vil blogge mer. Men det er ganske vanskelig når man har skole og andre ting som kommer først. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan.


Oida. Hadde jo krøller i går så. HAHAHAH


En som hadde syyykt lyst på. Haha, Hun satt sånn hele tiden.

Å så var jeg nesten ferdig:

De var sykt gode. Lagde enda fler enn det som vises på bilde. Hahaha.

Jeg skal legge ut sanger og outfitt fra i dag senere. Vet jeg har sakt det med sangene flere ganger. Menmen. Og en ting til. Spørsmålsvideoen, den går ikke ann å laste opp. Skal få robin til å hjelpe meg tror jeg. Så da får jeg vist den til dere!

-ANNE

Rain Rain Rain

Hei søtiser! Nå er det en ny dag ja. Og det regner som bare f. Jeg har da sittet inne i hele dag og sett ut på det triste været ute. Så siden det virkelig pøs regner, så har høsten kommet. Uffamei. Vil ha tilbake sommeren, med solen. badingen. venner og ferie.. Men det er jo et helt år til så jeg får bare vente. Snart kommer vinteren også. Da blir det kaldt da. 

Nå så ser jeg virkelig ikke ut, skal ta en dusj snart og fikse meg bare fordi jeg kjeder meg. Har snakket litt med Rolf i dag men han skulle fiske, så ja. jeg kjeder meg. 
aww. Sommer, grønt gress og sol. Miss it!

åhh savn!
Nå tar jeg en dusj dere. Så skal jeg legge ut spillelisten min etter på. Gled dere, der er det mye rart. Hahah.
Noen andre som også savner sommeren?

-Anne

You are not alone

Hellu alle dere få som leser bloggen min. Skal bare si fra at spørsmålsvideoen klikka da jeg skulle laste den opp i går. eller det vil si, at jeg manglet 2% å da klikka den. hadde da ventet i fire timer nesten. Haha. youtube er treigt!!  Så jeg skal prøve alt jeg kan for å få det till! Ble ganske fornøyd med den egentlig så da.

Har ikke så mye å gjøre akkurat nå. Har ingen lekser, ingen som er på msn eller face. så det er jo litt kjedelig da. Men jo… Har en blogg som jeg vil dere som leser bloggen min skal vite om. Nemlig denne –  http://chatrine95.blogg.no Hun er en flink blogger som oppdaterer stadig vekk. Hun skriver bra og har bra med bilder. Også er hun jo kjempe pen da: )


Hun er pen hun. Hun har pene øyne og sminker seg pent!: )

Ta en titt innom bloggen hennes. Anbefaker veldig.


haha, fra da jeg  var lite å soilte fotball på opphus. Hahah, bet negler 99 av 100 % av kamoen: P
-ANNE 

Anne`s mega gode tomatsuppe

Hei! Nå står jeg nede på kjøkkene og lager mat dere. Hehe. lager tomatsuppe fra Toro med makaroni i. Hehe, Broren min er på bandøving så han kommer hjem snart. Og mamma er på jobb. Pappa jobber også, så det blir jeg som lager mat i dag.


TORO IN MY ♥ hahahahah


Pose. hahahahah. Oi, nå koker det!!!

Lager du ferdig mat noen ganger

-ANNE

Outfit 25.08.10

Heisann! det tokk sin tid å laste opp videobloggen, så jeg legger ut outfitten for i dag i stedet. Men videobloggen kommer altså.

Jakke/genser: Gina T
Hvit topp: Bik Bok
Svart topp: Bik Bok
Bukse: Cubus


Jeg har nøkkelen til synnøve(eller den ene da, men hun har koden til låsen min såå)…

Hehe, men nå er det ikke lenge til den er ferdig. Gled dere. HAHAHA, egt ikke..

-ANNE

No way

Hello!

Tak for mange bra spørsmål. Men det er bare å spørre om mer altså. Du klikker HER for å komme dit. I dag har jeg vært på skolen, Synnøve var syk så det var ikke noe artig. Jeg har snakket med Robin nå. Og vi har funnet mange noter til Lady Gaga sanger på nettet. Åhh, endelig kan jeg spille noe jeg vil spille. Så tror ikke pianoe blir urørt for å si det sånn. Kanskje jeg til og med legger ut en video? Hvem vet..

Bilder tatt med webkamera akkurat nå. Hehe Veeeldig god kvalitet Anne Sophie:


aww. søte pusen miin!♥


Nei har du sett! Enda en søt en♥


Sitter å hører på No way av Lady Gaga.(kommer nederst). Den er såå, fin. Å nå kan jeg spille den på piano også! Yees.

Jeg tror jeg avslutter spørsmålsrunden på torsdag også tar jeg den på fredag ellernoe. Vi får se hva jeg gjør den dagen. Men jeg lovar at det ikke blir lenge til.


Denne dama er helt rå!!♥

Lady Gaga – No way

Men nå skal jeg slappe av, høre på musikk og snakke litt med Synnøve og Robin! Snakkes!: )

-ANNE