Skolebloggingn 30,09.10

Hei! Liten stund siden jeg blogget. Men nå fikk jeg lyst. Sitter på ksolen å har Mat & Helse. Kjedelig. Skal skrive om kalsium/mineraler.

Nå har jeg sittet her i en halvtime omtrent å lett etter webkamera, men jeg klarer ikke finne det. Off. skole pc-er altså. Uansett hva jeg søker på så kommer det ikke opp….

Så da blir det et fint bilde av noe som ligger på dataen.

 


Haha. Fint da men.

 

Nå skal jeg høre litt etter her. Føler jeg bare har sittet å lett etter webkamera. såe. Hvis jeg finner det skal jeg blogge mer!

 

-Anne

Guess hwo have the cutest bed?

Nemlig meg!

 

En stykk usminket Anne Sophie som ikke har vondt i hode lenger å skal på skolen i morgen! Haha. Har jo sovet i to døgn så jeg er ganske uthvilt! Men nå skal jeg sove enda mer! hahaha. Så snakkes Cupcakes♥

hmm. jeg er i godt humør!: )

 

Nattaklem fra Anne

 

____________________________________________________________________________________________

Å jeg er ferdig med presentasjonen om Illinois in the United States of America Så nå kan jeg absolutt alt om Illinois!

Fanvideo

Hei! Jeg er fremdeles syk.  Sjekket e-posten i dag å så at jeg hadde fått en mail der det sto Fanvideo på. Åhh Min første! Ble utrolig glad for den! Så jeg deler den så klart med dere.

Siden jeg fremdeles er hjemme så har jeg ikke fått gjort mye.

 

 

 

 

 

Her er videoen, Tusen takk Silje M♥

 

 

-Anne

Plan fadder

Hei! Jeg lesre jo Voe sin blogg å syns det at hun har blitt plan fadder er et utrolig godt formål! Det å hjelpe andre er utrolig viktig. Det er jo en kampanje nå som heter Alle jenter fortjener å være tygge. Dette er noe som står om det:

Alle jenter fortjener å være trygge!
Hver dag utsettes millioner av jenter verden over for vold og overgrep ? bare fordi de er jenter. Overgrepene skjer nettopp der de burde være trygge; hjemme, på skolen og i nabolaget. Der barn ikke har det bra, har jentene det verst. Vi kan ikke akseptere det!

Så nå skal jeg høre med mamma om vi skal værve oss. Jeg syns det går til en sak som er helt nødvendig! Bli Plan fadder du også!

 

-Anne

 

_____________________________________________________________________________________________________

Jeg skal redigere innlegget senere, men jeg har vært hjemme fra skolen å sovet helt til nå siden jeg har sinnsykt vondt i hodet å føler meg kjempedårlig! Men kanskje jeg blogger senere i dag, må se: )

Here we go

Good morning upper east siders! Hahahaha. Men nå drar jeg å sykler dere! sporty meg og Svend altså! Så tar med kamera så vi får tatt bilder i dag, lover å være flinkere enn i går!

 


Det er ikke rotete på rommet mitt lenger!

 

Men må forte meg å pakke! snakkes senere!

-Anne

tre mil med sykling

Heisann! Nå har jeg akkurat kommet hjem å jeg kan si at turen i dag et var ganske morsom. eller, deler av den da. På vei opp vard et vel ikke sånn kjempe artig, eller jo. da jeg tryna på sykkel. Jeg å Synnøve skulle ta en snarvei over en flate, men det var en ganske bratt grøft, å da fant jeg jo ut at bak bremsen min ikke fungerte som den skulle.(får bilder av Lisa og Synnøve senere)

Jeg: Neeei! bakbremsen funker ikke!!! Jeg må bruke forbremsen
lisa og synnøve: gjør det.
jeg. Jeg faller!! hahahahahahahahahhahahahahahahahahaha

Å så lå jeg der i ett minutt å holdt på å dø av latter. Trodde ikke jeg hadde slått meg, noe jeg fort fant ut da vi kom frem. Hadde jo tatt meg i mot med skulderen så den gjorde sykt vondt.

På vei hjem syklet vi fort og effektivt. Å det var gøy med alle nedoverbakkene! Å i morgen skal vi på Evenstad og da bestemte jeg og svend at vi to skal sykle dit. I dag syklet vi tre mil!!!! å i morgen så skal jeg å sbend sykle nesten to., We are sporty! Dette er noe jeg kaller ekstremsport!

Eneste negative er jo skulderen og rompa! har så vondt sete. Så vær gang det kom en dump så ropte jeg: Åhhhh!! rompa mii! vooondt! Men jeg å Synnøve fant ut at vi skulle lage en sykkel med et sofa sete. Anbefaler å kjøpe det hvis vi lager det!

FIkk heldigvis tatt fem bilder. Men legger ut bare to:

 


Lisa på sykkel♥


Synnøve søta på sykkel♥

 

Men skal spise mat. Så blogges senere når jeg har fått fler bilder!

-Anne

 

 

sykling to hell

Hei! I dag skal jeg sykle bort hele skoledagen min. Klassen min skal nemlig sykle til å fra vinje støtta. Hørt om den? sikkert ikke. Men i så fall så tar jeg med kamera, så det kanskje blir noen blogg bilder!Så nå skal jeg bare pakke ferdig sekken som veier snart to tonn!

Å sånn ser jeg ut nå:

Yeyh. Jeg elsker å sykle. Har egentlig ikke brukt syklen miin i hele sommer. Haha. så vi får se om den funker!

 

-Anne

 

 

My room before i cleared it

Hei! Nå skal dere få se litt av rommet mitt. Dere får se hele rommet da det er ferdig. Men siden det kan ta en stund får dere bare dette nå. Har ryddet noen steder så der er det litt ryddigere en andre steder. Enjoy:

 


en stykk hyper rydde flyge fisk. Haha. Hater humoren min. Men serr hvorfor er jeg hyper???


Har flyttet det som er nattbordet mitt et annet sted så to kasser erstatter det. haha, Også ser dere ensgen min.. Er den ikke awsome? inne i veggen.


Hmm. har ingenting å si


Se så høyt oppe vinduet er? Så da jeg var mindre så jeg ikke ut. Hahaha. Nå ser jeg jo bare tjue cm over uansett. ikke gøy å bo på dette rommet å være bare 1.66 høy altså.

 

Men nå må jeg rydde enda mer jeg altså. Snakkes

-Anne

I’ve got something nice from Copenhagen

Hei hei! Er ikke så veldig lenge siden jeg blogget sist i dag, men jeg skulle jo vise dere hva mamma hadde kjøpt til meg når hun  var i København. Vet jeg har et veldig sugent kamera som ikke klarer å fokusere. Så bildene bil ganske ikke bra hvis dere skjønner. Men her er det jeg fikk i allefall:

 


Goood genser fra Bik Bok (København) Elsker den!


Parfyme fra Hugo Boss. Den lukter kjempe godt, å er den nyeste fra dem nå, Eau de Toilette for women. Fransk eller noe tror jeg.


Mhm. God lukt!♥

 

Så tusen takk Mamma, for de fine tingene du kjøpte til meg!  Er kjempe glad for dem. Nå tror jeg at jeg skal rydde litt her. Skal snart male så da må det være ganske ryddig on my room. Vet ikke om jeg gidder å legge ut enda et innlegg i dag. For da blir det så mange. Eller legger så klart ut noe hvis jeg har gjort noe som det er vært å skrive om da. Men enn så lenge skal jeg bare rydde å slappe av. Å så klart høre masse på Only girl og Hot. Siden Blogg.no har endret på enda mer. så får jeg ikke lagt inn sånne striper med musikk fra youtube, uansett hva jeg gjør. Åhh så morsomt!

 

-Anne

outfit 18.09.10

Hei cupcakes! I dag har jeg faktisk funnet ut hvilken farge jeg skal male rommet mitt. Det er en slags fløtefarge. Tok outitts bilder i dag morres og da var det ikke noe fint vær. Noe det faktisk har blitt nå. så jaja. Her kommer det jeg har på meg i dag:

 

Strikke genser: Bik Bok (Danmark)
Topp: Vero Moda
Bukse: H&M
sko: Din sko eller H&M husker ikke…


Omg. Se på beinstillingen min. Hahaha


ewww! Puusen miin!♥

Dette var oufitten for i dag. Skal forresten legge ut et innlegg om hva mamma kjøpte til meg da hun var i København nå. Fikk jo denne genseren men en ting til! Som jeg ble veldig glad for. For jeg hadde gått tom for den jeg hadde fra før. Vet du hva jeg fikk?

 

-Anne