Siste dagen

God kveld! I morgen drar vi til et nytt sted, og der vet jeg ikke om det er nett. Håper det er det sånn at jeg kan oppdatere dere med bilder og sånn. Nå må jeg sove, skal tidlig opp i morgen for å pakke ferdig! God natt

Supre dager

God morgen! Jeg har så klart blitt syk, så har ikke orket å oppdatete bloggen noe særlig. Har bare ligget å solt meg ved bassenget og på stranden, så nå er jeg solbrent på rumpa.. Dagene går veldig sakte her og det er utrolig varmt. Heldigvis blåser det litt innimellom!

I går feirer vi besteforeldrene mine sin 70 års dag, noe som var veldig koselig! Var veldig god mat og stemningen var super! Nå skal jeg spise frokost og løpe ut i varmen for å få litt mer farge på kroppen. Vi blogges!

MARBELLA

God morgen! Jeg våknet akkurat og nå skal vi spise frokost. I går dro vi inn til Marbella, gikk rundt i de fine gatene der og spiste en koselig middag. Dagens planer er som de pleier å være – legge seg ved bassenget og nyte solen. Det er ikke en sky å se og solen er så god og varm! Herlige Spania

Topp fra Carlings // shorts fra Bik Bik // armbånd fra et lokalt marked her i Spania

Når vi var i Marbella gikk vi langs stranden og fikk se et kjempestort sandslott. Det er en mann som bygde det i Januar, og han sitter i et lite telt ved siden av. Han bærer masse vann hver eneste dag sånn at slottet holder seg fuktig. Herregud så stort og fint!

Vi blogges senere!

Første dagen

God kveld! Da er den første ordentlige dagen i Spania ferdig og jeg har akkurat lagt meg. Har for det meste ligget ute i solen i dag for å få litt farge på kroppen – noe jeg faktisk har klart! Jeg føler meg så mye bedre med en gang jeg blir litt brun. I morgen skal vi på et lite marked og jeg håper jeg finner masse fint. Uheldigvis har jeg ikke så mye plass i kofferten, så må tenke litt smart. Skal også ned på stranden for å prøve ut det. I dag har jeg bare ligget ved bassengkanten så blir godt med litt variasjon. God natt!

Bildene blir i litt forskjellig størrelse siden det er mobilblogging, men det får gå!

SPANIAAA

Endelig er det sommerferie og jeg er på vei til Spania! Wiii, gleder meg som en gal til to uker med varme, sol, brunfarge, strender og herlige Spania. Har ikke tatt med meg dataen så kommer til å blogge fra iPhonen, men det går vel greit. Håper også at det er nett der!

Jeg har prioritert skolen de siste ukene og derfor har bloggingen vært litt til og fra. Men nå som jeg har fri og ikke trenger å tenke på skolen skal det bli godt å komme i gang igjen med bloggen. Tror det skal være nett på flyet, så kanskje det kommer en oppdatering da:-)

Superhelg

Hei! Nå sitter jeg å ser på Paradise. Har sett episoden før, så er ikke så veldig spennende å se på nå egentlig. Derfor tenkte jeg at jeg skulle blogge litt. I helgen var jeg på dansefest på Atna og på søndag spilte vi fotballkamp mot Tangen. Det gikk ikke så veldig bra, men det gjør ingenting. Har også akkurat skrevet ferdig en engelsk innlevering som jeg er superglad for at jeg er ferdig med. Den var den siste innleveringen dette året, noe som er sykt godt å tenke på! Endelig blir det snart sommer og skoleslutt, wii!

Følg @livekulsvehagen, @johanneholm og @tinafjellmoo på instagram

FIFFIT.no

Sponset innlegg fra Sponsetblogg.no

FIFFIT er en motebutikk med moteklær for både damer og menn. Denne nettbutikken fører blandt annet merker som Levis, Gucci, Calvin Klein, Armani og mange fler. De har masse klær, tilbehør, sko og andre fine ting. De har til og med mobildeksler til iPhone og Samsung. Produktene de selger, selges til en svært konkurransedyktig pris.De har en lett og oversiktelig nettbutikk hvor det er enkelt å handle i. De har også god sevice til kundene om det er noe de lurer på. Dette er en trygg og sikker nettbutikk og man kan betale med PayPal, kontooverføring eller faktura.  Trykk her for å komme til nettbutikken. 

Her er mine tre favoritter fra FIFFIT.no

Solbriller her // Sko her // Klokke her

Tilbake igjen

Heei! Nå er det på tide at jeg begynner å blogge litt igjen. Har hatt en litt lang pause som egentlig ikke var planlagt. Men det har vært veldig godt. Jeg har savnet å blogge, men noen ganger må man ta en pause sånn at man kommer tilbake med enda mer inspirasjon. Og det har jeg fått nå! Har hatt endel skolearbeid å jobbe med og det har vært flom, eksamen og andre ting som har gjort at jeg ikke har orket å blogge. Men nå er jeg fullt og helt tilbake  På fredag kom alle jentene til meg og vi hadde en super koselig jentekveld! Det er alt for lenge mellom hver gang vi finner på noe alle sammen, noe vi må bli flinkere til. Gleder meg masse til det blir ordentlig sommer og vi kan sitte ute hele natten og grille♥ Spilte også fotballkamp på søndag hvor vi tapte. Denne gangen var det litt surt. Dette var fordi vi spilte mot Moelven, “fienden” vår, haha! I tillegg regnet det som bare det, noe som gjorde at alle skled rundt og vi ble klissvåte! Dere skal få ordentlige bilder senere, må bare finne laderen og kabelen til kameraet.

Noen bilder fra instagram