Working nine to five

Heei♥  Uken vi har hvert her har gått ganske så fort. Vi har jo for det meste jobbet, og da vi har hatt fri har ikke bloggingen vært førsteprioritet. Vi er tilsammen seks stykker som har sommerjobb her oppe på Breisjøseter. Fire jenter og to gutter. Siden vi er så mange trenger vi bare å stå opp tidlig og hjelpe til med frokosten hver sjette dag. Sa da sover vi andre litt lenger. Vi må uansett opp til klokka ti, for da spiser vi frokost. Etter at vi er ferdige med frokosten har vi forskjellige jobber som vi bytter på å gjøre. Det er for eksempel å vaske peisestua, kjøkkenet, do, bad osv. Når vi er ferdige med dette, rundt tolv, har vi fri helt til vi begynner med middagen halv fem. Når vi har pause går det for det meste i å se på Pretty Little Liars, gå turer eller bare slappe av. Men nå som PLL er ferdig må vi finne på noe annet å gjøre. 

Idag er det selskap for endel mennesker. Det er jeg, Eline og Einar som skal servere middag. Det blir gøy! Men siden det er pause nå skal jeg utnytte den til å dusje, sove og bare slappe av. Vi snakkes ♥


Hva syns du om bildene? Har du sommerjobb?

Jobb og mere jobb

Heei ♥ Nå har vi hatt fri noen timer, så om en halvtime er det mer jobbing. Vet ikke om jeg syns dagene går fort eller ikke. Det kommer egentlig litt ann på hva vi gjør. De to siste dagene har vi sett endel episoder av Pretty Little Liars, og vi er helt hekta. Det er så så spennende!

 

Mobilblogg: Sommerjobb på Breisjøseter

Hei. I skrivende stund befinner jeg meg langt inne på fjellet. Her er jeg på sommerjobb med fem andre herlige ungdommer. Jeg skal være her i 23 dager, og vi er akkurat ferdig med dag én. Det er heller ikke dekning her, så imorgen skal vi til et sted der det helsigvis er litt dekning. Men det er internett her, så da blir det blogging.

Jeg skal være med på frokosten imorgen, så jeg skal snart sove. Tror faktisk de andre her sover nå, høres hvertfall sånn ut. Har vært en slitsom dag og det var supergodt å legge seg. Vi snakkes senere:)

Den største av de to toppene (høyre) skal jeg og Kaja komme oss opp til i løpet av oppholdet. Sølenkletten, wohoo

En aldri så liten oppsumering

Litt siden sist nå, men har ikke sittet noe som helst på dataen de siste dagene! Egentlig så er det veldig herlig. Har jo facebook og blogkeen på iPhonen, så trenger ingen data da? En liten oppsummering av helgen hører vel også til når man har blogg? Jo altså, på fredag dro jeg, Kaja, Live og Hedda på en liten bursdagsfeiring av en Erik, ikke at vi kjente ham, men hyggelig var det forde og det var veldig mange blide og glade folk der! På lørdag spilte vi fotballkamp mot Moelven, og vi vant. Wohoo! Senere på kvelden dro jeg, Kaja og Live til Rendalen der vi ble satt til å lage pizza til to sultne gutter. Håvard og Brede, lær dere å lage mat! Neste gang får dere fikse maten! Haha. På søndagen spilte vi enda en hjemmekamp mot Ridabu. Og jaggu slo vi ikke dem også! Herlig spilt jenter! Er kjempefornøyd og stolt over laget mitt♥

Idag har vi bare levert bøkene og hatt gym på skolen. En veldig fin dag med lite å gjøre, noe som passer meg ypperlig nå som det egentlig er ferie! Jeg og Kaja drar faktisk til fjells på jobb allerede på fredag! Hjelp! Det føles ut som om det var igår vi bestemte oss for å søke jobb der, og nå skal vi snart dra! Pakkelisten er skrevet, tv-seriene er kjøpt inn og nå mangler bare pakkingen. Kjenner jeg gruer meg allerede! Jeg hater å pakke, og det er noe jeg virkelig ikke kan! Tar alltid med meg alt for mye, og bruker ikke halvparten av det engang.. Menmen, jeg får det kanskje til? Liker du å pakke?

 

Nå må jeg pakke litt til imorgen, for da skal hele klassen på tur. Juhuu, crazy tur som læreren vår kalte det. Var visst noe om å ikke følge veien for den var for kort. Fint å bruke hele dagen på en liten tur.. Vi blogges senere! 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Fotballkamp

Heie! Nå drar jeg snart til koppang for å spille kamp. Etter det drar jeg, Kaja og Live til Rendalen en tur. Tror det blir veldig koselig. Men nå må jeg pakke ferdig, vi blogges:) og siden jeg blogger fra iPaden så går det ikke an å laste opp bilder..

Nattaklem og sånn

Endelig ferdig med oppgaven til imorgen. Tror det faktisk går helt greit, eller jeg håper hvertfall på det! Nå skal jeg legge meg og så snakkes vi imorgen♥


Dette er bare fordi jeg er kul som kom opp i matte


Også et stooort natta nuss til alle sammen

Ønsk meg lykke til imorgen! Etter klokken tolv er jeg ferdig med ti års skolegang! Herregud så fort tiden har gått, og så utrolig deilig det skal bli å slutte på ungdomskolen! Men nå må jeg legge meg, vi snakkes♥

MATTE MUNTLIG EKSAMEN…

Sitter på skolen nå og chiller med eksamenfoberedelser. Jeg kom såklart opp i matte, så nå er jeg happyhappy. Eller ikke helt, men det gååår. driter i det xDXD Hedda sitter også med meg og depper for at hun kom opp i Engelsk. Vi har egentlig funnet ut at vi skal bytte da, så det går fint. Eeegentlig syns vi mer synd på Johanne da, som kom opp i spansk. Hallo, det burde ikke vært lov… 

 

 

 

Nå skal jeg sette meg ned å komme ordentlig i gang med matten. Kanskje på tide også. Hvis dere ikke hører fra meg før fredag så har jeg nok antagelig dødd. Enkelt og greit..

PUT YOUR MIDDLE FINGER UP

Heei♥ Har endelig en dag som jeg ikke trenger å stresse med lekser osv. Så utrolig deilig! Det eneste som er igjen nå er muntlig eksamen på fredag, og den trekker vi imorgen. Håper virkelig jeg kommer opp i noe som jeg får til og som er gøy. Begynner serriøst å gråte hvis vi kommer opp i spansk eller matte, hahah. 

Nå skal jeg bare sitte å høre på fine Justin Bieber sanger♥ og så skal jeg ut en liten tur. Må gå litt med det vonde kneet sånn at det blir bra igjen! Har såå lyst til å spille kampene på lørdag og søndag. Så best at det blir godt igjen nå!

Ønsker alle andre som kommer opp eller har kommet opp i muntlig eksamen, masse lykke til!    

 

Hva kom dere opp i?

Endelig hjemme igjen

Kom inn døra for en halvtime siden. Var et kjempefint bryllup i går så det var kjempekoselig! Var noen gutter som danset og fyy såå flinke de var! Legger ut video senere. Spilte ogå kamp idag mot Nes, og det ble uavgjort med 1-1. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge is på kneet som er hovent og rødt.. Finfint!

Lånte bilde fra Hedda♥ Vi blogges senere!