Noe å glede seg til

Nå er det så mange ting jeg kan se frem til! Om 53 dager skal jeg til London med alle andreklassingene på skolen. Jeg har jo vært der to ganger før, men herlighet for en fin by det er! Jeg gleder meg sånn til all shoppingen og alt det andre vi skal finne på der. Om 126 dager skal jeg til Tyrkia sammen med Lars og familien hans. Det kommer til å bli så bra! og bare en dag etter at jeg kommer hjem derifra skal jeg til Kos med jentene! Herregud, så mye fint å se frem til! I tillegg blir jo alle jentene 18 dette året og det i seg selv er helt utrolig rart å tenke på!

I tillegg til alle disse store tingene kommer det jo til å skje så utrolig mye fint dette året. Jeg er godt i gang med lappen og det gir meg en mye større frihet enn hva jeg har nå. Med tanke på at jeg bor milevis unna alt og alle så kommer det å få lappen til å bli det aller beste! Jeg har vinterferie om litt over en uke og da skal jeg på hyttetur. Dette året kommer til å bli så bra! 

 

HJELP MEG

God kveld! I dag har jeg ligget i sengen mesteparten av dagen med veldig vondt i hodet og nå er jeg enda mer forkjølet enn hva jeg var fra før av. Jeg har lest ut en bok, spist middag ogsett så vidt det var på OL før jeg havnet i sengen igjen. Lenge leve sykdom! Jeg tok et langt bad i stad noe som jeg trodde skulle hjelpe litt, men det gjorde det ikke. Hvertfall ikke når jeg tente duftlys.. 

I tillegghar alle iPhone kontaktene mine forsvunnet, igjen! Jeg har prøvd alt som er, iTunes, iCloude og restart av iPhonen, men ingenting funker. Det som irriterer meg aller mest er at jeg ikke husker hva jeg gjorde sist gang. Noen som har vært borti dette problemet før og kan gi noen råd? Det er bare noen få kontakter som er igjen, men når jeg skal skrive en melding til noen og skriver inn navnet så kommer det opp. Hjelp meg!

ENDELIG 18

I går var den store dagen endelig her! Endelig ble jeg 18 år og det føltes kjempebra! Nedtellingen var ferdig og jeg var offisielt voksen. Jeg fieret dagen med jentene og kvelden ble veldig fin. Det ble desverre ikke så mange brukbare bilder, men noen skal dere få. Tusen takk for en perfekt bursdag ♥

 

 

Sydentur med jentene

Hei!

Vi jentene har snakket lenge om å dra til syden sammen, og for noen dager siden bestilte vi en tur til Kos. Vi skal være der en uke og det kommer til å bli så bra! Hotellet ligger 200 meter fra stranden og ca 11 km fra Kos by. Vi har lenge lett etter et fint sted hvor det ikke var alt for dyrt, og plutselig dukket dette hotellet opp. Det er nett på hotellet så bloggen skal oppdateres derifra! Jeg klarer nesten ikke vente med å dra!