Forslag til bra musikk?

I`m just sitting here with my homework. And im board. Ohh yes! Jeg eier alle i engelsk. Nei, er ikke så flink på det du. Men noe jeg er mye flinkere til er å gjøre alt annet en lekser. Det er sånn at når jeg setter meg ned med lekser, så flutselig logger jeg meg inn på facbook, haha. Dumt.


Smil til verden og verden smiler til deg! Hehe

Nå skal jeg fortsette med det som er aller morsomst! Nemlig lekser! Skulle bare oppdatere dere, for jeg er ikke dau… Bare nesten

Har dere noe forslag til bra musikk? Trenger noe å høre på nå: )Overskrift? Hva er det?

Da skal jeg da prøve å få til et innlegg til dere da. Er ikke alltid like lett. Hehe. Hvertfall, en oppdatering av dagen idag:  Jeg var jeg med Synnøve hjem. Hunerbest!♥ 

Etter det dro jeg på fotball trening! Så utrolig godt å få trent! Herlig! Løpe av seg alt som har med påsken. Trenger jo mer trening en en økt, men er da i hvertfall igang. Bedre enn ingenting. Nå skal jeg strakt hoppe i dusjen, så se litt på tv, før jeg kryper til køys.

Syns du det er godt å trene?

Gårsdagens outfit

Da kommer gårsdagens outfit. Skulle egentlig legge den ut i går, men så bestemte vi oss for å dra opp på hytten og sove der, så da ble det ikke noe av. Det var jo så fint vær i går så sånn gikk jeg:

Lyserosa singlet: BIK BOKSvart topp: BIK BOKShorts: H&MNå skal jeg ut å nyte solen! Fint å få litt farge før sommeren begynner.

 

Gleder du deg til sommeren?Påske egg

I dag har jeg funnt påske egg! Nesten like morro hvert år! I år hadde mamma laget en slags rebus. Så jeg og Haaken Elfin løp rundt om kring. Fram og tilbake hele tiden. Så, etter mange lapper som hang over alt fant vi disse:


Noe av det som var oppi. Har spist litt allerede (a)

Nå skal jeg slappe av. Snart spise god middag med familien og bare ha det utrolig koselig! Gleder meg!

Har du fått påske egg idag?

My hair products

FIkk en noen kommentarer for litt siden om hvilke hårprodukter jeg bruker. Det er egentlig helt vanlige hårprodukter. Men siden dere lurte på hvilke så skal jeg vise dere nå. Har egentlig brukt en hårkur som er utrolig god, men den er tom så jeg kastet dem, og jeg aner ikke hva den heter. Vet det er smart..


Dette er shampoo og balsam som virkelig funker! Siden jeg farger/bleker håret så blir det ganske mye gulskjær i det. Men etter at man har brukt disse noen ganger går det bort. Ha i shampooen og balsamen ca ett min hver, eller lenger. Jo lenger man har det i jo bedre funker det! Det er sånn lilla/blå shampoo.


Det er John Freida som har denne. Han har også mange mange fler. Og alle sammen funker.


Egentlig så bruker jeg ikke så mye hårspray. Bruker det bare når jeg skal ha en frisyre over lengre tid. Men den som er lengst til høyre, den er god. Den gir glatt hår. I hvertfall på meg. Samtidig som det er litt hold i den. Mens de fre Proffs, er mer sånn at det blir stivt. Hehe.

Men nå skal jeg ut! Sitter å stirrer ut av vinduet å vil ha sol!

Hvordan hårprodukter bruker du?

Klar for sommer

Nå har jeg fikset meg, for skal snart dra på besøk. Så dette innlegget blir ikke langt, skal egt bare si fra at jeg ikke bet når vi kommer hjem, så da vet jeg ikke når jeg får blogget. 


Solbriller: Husker ikke.   Stripete genser: BIK BOK

Nå skal jeg ut før vi drar. Er så utrolig fint vær ute nå! Og tenk at dette bare er April! Hvordan blir de andre månedene framover nå da? Håper de blir utrolig bra! Med masse sol og varmt vær! Men nå må jeg stikke. Blogges senere!

Hva skal du i dag?På Tur Til Skarven Med Hest

Hei alle dere! Skulle egentlig blogge mer i går, men fikk det gikk jo ikke så bra. Så da tar jeg det i dag.

I går red jeg og mamma opp på toppen av Skarven. Det er et fjell bare så dere vet det. Og det var verdens deiligste vær. Solen skinte å det var utrolig varmt! Her er noen bilder:


Er utrolig fin utsikt fra Skarven!


Hind Og Aria♥


Biter litt på hverandre jah


♥


Mamma og Hind
Meg og verdens BESTE hest, Aria♥

Nå skal jeg ikke kjede dere mer med heste bilder. Hehe. Kommer et Lady Gaga innlegg senere i dag. Lover! Vi blogges senere i dag!

Robin Day

Hei dere. 

I går var jeg med Robin. Vi hadde det bra vi. Først var det å gå til apoteket for å kjøpe gnagsår plaster. Så bestemte vi oss for å gå en tur. Men vi snudde halvveis.  Hehe. Så gikk vi gjennom skogen til Robin. Da satt vi egt bare så spiste kjeks og kanelboller. Tok en million bilder, men er ikke alle som ble like fine, og heller kanskje ikke Robin blir så glad hvis jeg legger ut biler av ham mens han spiser. HAHA. 


Besøk bloggens hans HER.


Mine og Robin`s sko

 

Nå skal jeg lage et innlegg om dagen i dag. Etter det skal jeg dusje. For jeg lukter så hest at det blir litt for mye. Bye bye

Hei dere! Da stikker jeg med toget til Hamar om ikke så veldig lenge. Skal møte Mamma. Då finner vi sikkert på noe koselig! Men nå må jeg fikse meg. Er sminkeløs og ser ut som et troll på håret. Ikke tørt engang! Huff..

 


Dette er altså en trøtt, usminket og mongo hår meg.

Vi blogges når jeg kommer meg hjem i dag.