Sykkel, lappe og tissetur

Hei, Martine og Kristin her! 

I dag bestemte vi oss for å sykle oss en lang og svett tur til Anne! vi syklet fra Øgle Viken til opphusbrua og tok noen modellbilder og en tissepause før vi syklet videre. Da vi kom over brua måtte vi sykle 4 km på rv3, det var skummelt og yolo. Vi møtte mange trailere og digga det. når det var igjen 1 km begynte det og regne skikkelig, og vi så ut som noen drukna kattunger når vi kom fram. kristin var modell og hadde mascara i hele trynet mens martine var bare pen som vanlig. når vi kom inn i det store fine huset til Anne fikk vi lapper med hjemmelaget jordbær syltetøy, MMM!! Når vi hadde spist opp så gikk Martine ut og fant seg to nye venner. HEEEESTER!!! veldig søte, snille, morsomme, kule, pene og modeller, akkurat som oss. så kom Anne med et supert forslag om at vi kunne gjesteblogge for henne, det er jo driiit kult! Nå slenger vi med noen modell bilder fra dagen, ENJOY!!

Dårlig med oppdateringer

Beklager for dårlig med oppdateringer idag. Men har levert en naturfagsrapport og gjort noen andre lekser som det var godt å bli ferdig med. Også glemmer jeg bloggingen når jeg har så mye annet å gjøre. Som for eksempel å se på tv. Imorgen skulle jo egentlig hele videregående på telttur/bli kjent tur, men det ble tydeligvis ikke noe av overnattingen. Så istedenfor skal vi på en dagstur dit. Vet ikke helt hvor mye jeg gleder meg til å gå rundt å høre om forskjellige ting som kanskje ikke jeg er så veldig interesert i – men det får bare gå. 

Idag har jeg også kuret håret, fikset negler, skrubbet og hatt på ansiktsmaske! Det er så godt når man får tid til sånne ting! Bare slappet av å ta vare på seg selv. Det syns hvertfall jeg er viktig. Noen andre som er enige? 

Jeg og Kaja hadde også en aldri så liten styrke økt på ca en time idag! Er rart hvor lite som skal til for at man føler seg bedre og får mye mer energi! Elsker at vi trener sammen og har nesten de samme målene! En bedre trenings “kamerat” må man lete lenge etter! ♥

Hva har dere gjort idag?

Copenhagen & Lady Gaga this weekend

God kveld! Har akkuat sittet å sett på Sophie Elise på tv. Var veldig gøy å høre om at hun snakket om mobbing og egene opplevelser osv. Nå har jeg tenkt å sette meg ned med noe naturfag som skal være ferdig til imorgen. Allerede en haug av ting vi skal gjøre på skolen. Åh, kjenner jeg ikke akkurat gleder meg til enda flere uker med lekser. 

På torsdag drar hele videregående på telt/bli kjent tur. Det kommer sikkert til å bli helt greit det. Når jeg kommer hjem da må jeg pakke og så lade opp for en helg i København med mamma. Tror det kommer til å bli utrolig koselig♥ Ikke nok med at vi skal til København, men jeg, mamma og Robin skal også på Lady Gaga konsert! Åh, som jeg gleder meg til det! Jeg tar med meg dataen, så det blir blogging 🙂

Hva skal du ikveld? 

Mine iPhone apper

Heei♥ Siden jeg ikke fant på noe å blogge om leste jeg litt gjennom noen notater jeg hadde på iPhonen og fant ut at jeg hade skrevet en liste med ting jeg kunne blogge om. Der sto det at jeg skulle vise dere alle appene jeg har lastet ned. Jeg har så utrolig mye rart på iPhonen at det egentlig er litt ille. Er så mange apper jeg aldri har brukt eller ikke bruker lenger. Men så har jeg bare ikke hatt tid til å slette dem. Bruker for det meste bare de appene som er på “startsiden”, hvis dere skjønner. Også er det jo noen spill man bare blir helt avhengige av. Og når jeg blir avhengig av en spilleapp så holder det ikke å bare komme til level 5 eller 10. Jeg må liksom spille i det uendelige… 

 

Som dere kanskje ser har jeg endel apper. Skal faktisk gå gjennom alle etterpå å slette de jeg ikke er innom. Har du noen av de samme appene? Hva er din favorittapp?

Kjempebra start på uken

God kveld fineste!

Idag hadde jeg og Kaja den andre dagen i treningsopplegget vårt og vi er enige om at vi virkelig elsker det! Det vi har gjort idag og sist gang var for det meste kondisjonstrening og litt styrke. Må si at dette var en veldig fin start på uken! Får opp motivasjonen veldig når det går så bra som det gjør! Vi trener jo ute, noe som er mye bedre enn å trene inne. På onsdag skal vi ta en liten styrketrenings økt. Gleder meg masse!

Nå skal jeg legge meg og sove de timene jeg klarer. Vi blogges imorgen?

Spørsmålsrunde – noe du lurer på?

Hei! Da tenkte jeg å kjøre igang en liten spørsmålsrunde her på bloggen. Det er veldig lenge siden sist. Og de andre gangene har jeg bare glemt det bort og ikke orket å svare når det har gått så lang tid. Derfor har jeg bestemt meg for å ha denne nå. Det kommer helt ann på om jeg får mange spørsmål, men da deler jeg svarene inn i to deler, en video og et innlegg. Nå kan dere spørre om hva dere vil – men alle userriøse spørsmål vil ikke besvares. SÅ, ER DET NOE DERE LURER PÅ?

Hahaha, fjortis

Blåmandag

God morgen! Fikk litt tid før jeg må løpe til bussen. Så derfor tenkte jeg å stikke innom for å si hei og hade. Vet det er litt kjedelig med sånne innlegg, men rekker ikke noe mer akkurat nå. Kanskje jeg blogger fra skolen senere idag. Må først se hvordan dagen blir. Det er mandag og mandager er de aller verste dagene å stå opp på. Man har kunnet sove litt lenge i helgen og så plutselig må man opp klokka seks. Wihuu. Idag skal jeg være med Kaja hjem og trene. Og så skal jeg hjem og gjøre endel lekser tror jeg. Hva skal dere idag?

Jeg er så kul

Nytt design – igjen

Kjedet meg maksimalt idag så fant ut at jeg egentlig hatet det designet jeg hadde fra før. Så da fant jeg like gjerne ut at jeg skulle bytte.. Vet ikke helt hvor godt jeg liker det nye designet heller. Men det er bedre hvertfall. Er ikke helt i humør til noen verdens ting idag så får se hvordan det blir med blogging imorgen. Idag har jeg jo bloggfri, men tenkte å si ifra at header og sånn kommer senere. Det betyr også at alle de andre bildene lenger ned på bloggen er blitt veldig små i forhold til de jeg kommer til å legge ut nå. Det vil bli vedig stygt, men akkurat nå bryr jeg meg ikke. Hvis jeg plutselig finner ut at jeg hater det gjør jeg sikkert noe med det. Dagen idag er hvertfall ikke noe fin dag. Hade