The is attacking me…..Pictures

Hei!

Nå sitter jeg da oppe å spiser kjeks å drikker te. På tv går det apsolutt ingenting… Kjedelig!  Overskriften vet jeg ikke hvorfor jeg skrev. Kjedet meg bare.  Jeg har tatt en lang dusj. Tatt på annsiktmaske å fikset meg. Deilig med det en gang i blandt. Her er noen bilder jeg tok:

Nå skal jeg kjede meg enda mer! Jippi!!! Noen som har noen forslag om hva jeg kan gjøre?: )

-Anne

skole, snø og vond fot! Hva mer kan man ønske seg?

Heisann!

Nå sitter jeg da på skolen. Her snør det faktisk! Hva?!? tenkte jeg…. Sommeren kommer vist aldri den. I går i gymmen hadde vi en sånn løpe test. Så vi skulle løpe så mange runder vi kunne på 12 minutter. På en sånn bane her på Atna. Jeg måtte gi meg etter to runder fordi foten min ble dødsvond! Så nå sitter jeg her med støtte bandasje å det er vondt å gå!

Guttene i 10 klasse har sminket seg sånn at de har skjegg og bart. HAHA!! De løper rundt her…


hettemonster! Mohaha!

Fått en ny snag på hjernen. Alphaville – Forever Young.<3 tror jeg hører på den minst 100 ganger om dagen. FiinFiin!

-Anne

Syden here I come!

Heisann sveisann!

Haha. Jo hvis du har lest overskriften så skal jeg til syden snart. Eller, Barcelona. Det gleder jeg meg til! Må jo til et varmt sted når man bor i Norge! Men det er jo en stund til da. Eller nermere sommeren. Men jeg gleder meg: )

Nå har jeg akurat laget potetmos og spst. USUNN!!! men det er veldig godt! MEn nå må jeg se om jeg kan få tjent litt penger. For jeg skal nemlig kjøpe meg denne søte her:

Sony Ericsson Xperia X10

Bare at den er i hvit da.  Å jeg gjør nesten hva som helst for å tjene litt penger nå så jeg kan få kjøpt den!!!

Så nå skal det jobbes! Snakkes: )

-Anne

Pakke i posten/ en liten outfit

Hei!

Det jeg har gjort i dag er: Våknet, gjort litt engelsk, ryddet rommet og badet, gjort litt engelsk, spist, vært ute å ridd, kost med kopplammene og nå sitter jeg å gjør engelsk. Har engelsk presentasjon i morgen, om Athen! Det er veldig gøy å jobbe med. Men det går litt sakte. Men jeg er kommet kjempe langt syns nå jeg da. Dere får bilder fra da jeg var ute å red senere. Mamma har dem på mobilen: )

Men dette må bli et veldig kort innlegg for engelsken venter. Uff.. Men jo. I går fikk jeg en pakke i posten. Jeg skjønte jo hva det var med en gang. Det var fra University. Den etterlengtete skolegenseren min!


Den er litt stor men. Det er gost med store gensere!:-)

Å her er det jeg har på meg nå:


Jeg har faktisk satt opp håret. Har gått sånn hele helgen! Å det er jo kjempe herlig! ikke noe hår som er i veien!

Skjærf: palestina skjærf
gul genser: Gina Tricot
Tights: H&M

Å foresten en ting til… Vi kom på andre plass i går. Staffetten! Det var kjempe bra syns jeg da. av mange lag!: )

Har du skolegenser? Hvor er den fra?

-Anne

Skal være med på stafett! Gruer meg litt

Hei alle som er oppe tidlig!

Jeg våknet i dag av at pappa kom inn med vafer til meg! Tusen takk! Og så så jeg ut. Å vet dere hva? Det er jo sol i dag å!! Jeg er kjempeglad for det.  Skal løpe sånn stafett for Reneng. Det er på Hamar. Å jeg gruer meg litt. Skal løpes på sånn grus. Vet ikke hvordan grus det er men håper det ikke er sånn big big grus. For da klarer jeg det ikke. Hahaha.

Jeg tror jeg kunne vunnet en konkuranse der det var om å gjøre å ikke gå ut av sengen om morgenen. Vil IKKE ut. For hver gang jeg går ut så blir jeg våken. Å da får jeg ikke sove igjen.


Soool!!! Å med Web cam bilde! Kjempe bra!


Morgentrynet! HAhaha.

Men nå må jeg finne det jeg skal løpe i.

-Anne

Bilder jeg har tatt i dag

Hei søtinger!

Nå sitter jeg å ser gjennom bildene jeg har tatt i dag. Det ble mange fine. Men Flora(Valpen) ble med på nesten alle bildene. Men det ble jo egt bare fint det da. det blir kanskje litt mange bilder her, men det gjør ikke noe for min skyld. 


Glad i deg snuppen<3

grønn genser – H&M
lilla topp – Bik Bok
Vest – H&M
Bukse – Bik Bok
Sko – H&M

Jeg har også vært ute å ridd i dag. Tok bare å hentet Aria. Red i olabukse bare. Hehe. Virkelig fine rideklær du! P en ting til. Har du hørt om keisersnitt på en sau? Jo, det har jeg. Hadde dyrlegen her i dag å de tok keisersnitt på en av sauene. Å det ble fire fine små lam. Noen av dem blir sikkert kopplam, men det er jo bare koselig da. Å mate dem med flaske å kose med dem. Dere får bilder av det senere. Men nå skal jeg kose meg med brus og godteri forran Tven. Mens alle de andre på HELE Koppang er på Russedåpen. Skal være med til neste år tror jeg. Å jeg må snart på klubben også… Lenge siden…

-Anne

sol ute

Hei alle dere som leser min lille blogg!

I dag morres var det sol hos meg. Men da jeg kom på skolen var det overskyet! Det var ikke noe gøy! For de dagene jeg tar på meg solbriller er det ikke sol. Men da det er sol tar jeg dem ikke på. Vi spilte enspretten eller hva det heter å den som vinner skal få skyte fotballen på de andre. Vi står oppstilt mot en vegg med rompa mot den som skyter! Jeg ble truffet i skulderen/overarmen, å det gjorde vondt! Takk Per Sigurd:)

Men det snedde faktisk i dag på skolen!!!! Jeg tenkte bare: Hvaaaa???? snøø?!?!?! Det er jo meningen at det skal bli sommer nå. Det har vært vinter, å jeg trenger ikke mer snø nå! Er kjempeglad for at alt som har med vinteren er borte!


Bilde ut av vinduet! Im smart!: )


Man ser kameraet. Hahaha


Nesten ikke snø igjen!


Vindus pose! Veldig viktig…

Men nå skal jeg se om jeg skal ta noen outfitbilder. Vet det har blitt mange outfiter i det siste. Men jeg syns det er veldig gøy… Snart blir det ute bilder også. det blir bra! Tror faktisk jeg skal gå ut nå å ta det: ) Må bare finne noe å ha på meg: )

-Anne

Outfit 22.04.10

Hej folkens!

Nå har jeg akkurat proppet i meg vafler. Å det var godt, for jeg var kjempesulten. Skoledagen i dag gikk vel som vanlig. Ikke noe spennende som skjedde eller noe. Det jeg egt skal gjøre nå er å gjøre ferdig noe i norsken. Men siden vi fikk på ukeplanen funker ikke. Så jeg kommer ikke inn. Menmen.

Jo! dette er det jeg har på meg i dag:


Unnskyld for dårlige bilder. Men noen ganger er kameraet litt F****.
Genser-Veromoda
singlett-Lindex
tights-H&M

Men nå skal jeg jobbe litt…

-Anne

Dette ønsker jeg meg veldig!

Hei! I dag har jeg hatt jogging i gymmen. Ble faktisk litt stolt over at jeg klarte å jogge hele veien, Untatt 100 meter da men. Å så var det fotballtrening i dag. det var gøy. Men det var jo bare 5 stykker der da: )

Men nå skal jeg vise dere hva jeg ønsker meg ALLER ALLER mest akkurat NÅ!

One Piece Marius<3 MÅ HA!!!

eos

IPhone

Og masse sko: )

Og: PENGER: )

Men nå skal det ikke blogges mer, Unnskyld. Tror også at jeg tar datafri i motgen. Må gjøre alle leksene mine vet dere: )

-Anne

nerder Mario

Hei på dere! dette blir litt sen blogging, men har vært på bursdagsfeiring til nå hos Hallvard<3. Det var kjempe koselig! Men jeg kan ikke blogge så mye. Men jeg har begynt å ELSKE å spille mario! haha, jeg dør hele tiden, men pytt pytt! Jeg får jo latterkrampe hver gang jeg dør! Men nå må jeg se om jeg skal finne fram noe til i morgen… Er foresten jogging i gymmen på skolen i morgen, det bir bra det: ) Å Driiitt blogg.no!! nå vil ikke blogg laste opp bilder heller!!!!!!

da får jeg låne fra min gode venn Google!<3

Men nå må jeg gå. Snakkes: )Noen andre som liker Mario?

-Anne