Sun is up, and shine

Endelig så blogger jeg på en vanlig pc igjen. Med Iphonen blir det litt mye træling, hvis dere skjønner.

Været her nede er utrolig! bare sol absolut HELE tiden! Så brunfargen er på god vei. Jeg koser me masse, og nyter tiden her nede i Roma. Det jeg har kjøpt kommer når jeg kommer hjem, for gidder ikke akkurat nå..

Nå skal jeg ut å se litt mer i gatene. Shoppe litt til

22.jun.2011

Sorry at det ikke har blitt noen innlegg her på booggen, men har rett å slett ikke hatt tid til å legge in bildene på dataen. Vi har vært å sett så utrolig mye. Og alt vi har sett kommer til å bli gode minner.

Jeg blogger fremdeles på iphonen å jeg vet ikke hvordan man legger inn bilder i innleggene. Men det kommer seg vel etter en liten stund. Kamera minnekortet er fult. Hahaha. Er så mange rare bilder der, av meg og av alt mulig annet!

Savner alle sammen kjempe mye! Og jeg lover at bloggingen blir bedre!

Starbucks, Müncen

Heei! Endelig har jeg fått internett på iphonen. Så da tenkte jeg å oppdatere dere litt. Akkutat nå sitter vi på Starbucks i München. Toget går ikke før om noen timer, og siden vi kom hit klokken seks i dag morres så har vi hatt hele dagen her. Det er en utrolig fin by med mange fine ting man kan se på en dag.

Imorgen rundt halv syv er vi i Firenze,Italia noe jeg gleder meg masse masse til! Jeg og mamma koser oss masse! Nå skal jeg drikke opp frappen min.

Pakking og lesere

Hei! Ved å trykke på denne linken og bruke ett minutt på å registrere deg så vil du automatisk få flere lesere. For det fikk jeg. Jeg trodde ikke noe på det da jeg var innom en annen blogg her. Men så trykket jeg da, og da jeg skjekket nå så hadde sidevisningene og leserne steget betraktelig!

du trykker HER for å komme dit. 

Og jeg pakker, og pakker, og pakker. Kan ikke akkurat si at dette er lett. Jeg finner masse fint jeg vil ha med. Å så plutselig ser jeg at: Oi, dette blir det ikke plass til… Da tar man ut alt å starter på nytt.. Men jeg MÅ virkelig pakke nå. 

Contento = Glad

Ting som gjør meg glad akkurat nå! For det er så mye:

♥  Er på førsteplass av bloggerne i Stor-Elvdal.

♥  Drar til Italia om 1 dag

♥ Har så mange fine lesre

♥ Er sommerferie imorgen (for meg)

♥ Begynner i 10 klasse til høsten

♥ Det er sol

♥ Jeg har funnet igjen en sang jeg rotet bort for en stund siden. Åh, den er så fiin

Akkurat nå så har jeg det veldig fint. Sitter å hører på fin musikk. Mens det er fint vær. Så nå stikker jeg ut en tur.

Hva gjør deg glad akkurat nå? 

ITALIA

Åh som jeg gleder meg! Drar jo imorgen! Kjenner det krible i hele meg når jeg tenker på at jeg snart skal helt til Italia. Ta masse bilder, shoppe, sole meg og kose meg med familien min. 

Det er bare mamma og jeg som tar toget. Pappa og Haaken Elfin tar flyet litt etter oss. Så jeg og mamma skal innom Firenze. Der vet jeg ikke hvor lenge vi skal være, men håper det er fint der!


I Italia er det så mange fine gamle hus

Etter at jeg og mamma har vært i Firenze så drar vi inn til Roma. Der møter vi pappa og Haaken Elfin. Og så er vi der en uke!


Enda mer gammel arkitektur. 

 
Nuh, vil til Italia NÅ!!

Etter at vi har hvert i Roma ca en uke drar vi et annet sted. Hvor, er jeg ikke helt sikker på. Skal høre med mamma. Så blir det togtur tilbake igjen. Hehe. siden vi dro til Barcelona i fjor med Interraeil (ellernoe) så gjør det ikke noe å kjøre så langt med tog. Gleder meg! Sitte å høre på musikk, lese, spille kort, le og ta bilder av alle rare folk! Gled dere!

Lover å ta mye bilder når jeg er der nede! Og siden jeg drar på fredag (skal først ned til oslo i morgen, for tror toget går kjempetidlig!) så tviler jeg på at jeg rekker å blogge i morgen. Men vi får se!

Hva skal du i sommer?14.jun.2011

Da er det bare to skoledager igjen for min del. Og det blir så godt når skolen er ferdig! Kjenner jeg har vært skolelei de siste månedene nå, så en lang sommerferie passet akkurat midt i blinken!

Ooog, idag skal vi være med på foreldremøte, så jeg må snakrt begynne å fikse meg, Tror jeg. Og siden jeg ikke helt ser ut akkurat nå, så blir det ingen bilder av meg!

Vi snakkes når jeg kommer hjem igjen!Fotballkamp next

Åhh, Tusen takk for alle fine kommentarer! Dere er fine! Nå er det bare en halvtime igjen så skal jeg dra til Ridabu å spille kamp med jentene. Det er aldri feil!

Har spist frokost, pakket og ladet kamera. Så kanskje det blir noen bilder på dere!Do you want to be mine?

Været er det samme uansett hvor mye jeg danser soldansen! Hvem er det vel som ønsket at havet skulle komme fra himmelen? Huff.. 

Dagens joggetur er unnagjort, og nå gjenstår det bare en hard styrke økt! Deilig! Her kommer disse fantastiske bildene man får av seg selv etter en sånn tur:

Dadadada: her er det bilde jeg vurderer å legge ut på mach.no. Tror dere mange vil snakke med meg eller? se på det blikket:


HAHAHAHAHAHAHAHA; Kom til meg! Leeer

Nå sitter jeg ute å spiser knekkebrød, og solen titter faktisk litt fram! Da hjalp det vel kanskje med soldansen alikevel!

 

Nytt design og Header

Nå er jeg kjempe fornøyd med bloggen. Designet og headeren er supre! Designet er laget av Caroline Maria Og headeren er laget av Kristine. Jeg er så utrolig fornøyd! Kanskje det er derfor jeg har fått tilbake blogglysten. Dte er mange som sier at når man har skaffet seg et nytt sedign og en ny header så vil man bare blogge, å det er jo sant! Blogglysten er tilbake! Johoo!Designet ser dere jo på bloggen. Åh, er så godt med noe nytt! Noe litt mer sommerlig. Nå stikker jeg ut å jogger. Vi blogges søte dere!

Hva syns du om headeren og designet?